Sofi napisala sam a vidim da nisam poslala: da ti odgovorim iza odnos s partnerom, Mm i ja smo fkt dugo zajedno i svašta smo prošli ali ovo nam je bio ipak prvi pravi/veći životni problem koji rješavamo zajedno (nije da nemamo druge-imamo ali valjda ih ja ne doživljavam kao velike jer vjerujem da ćemo sve kad tad i kako tako ipak riješit)....meni je osobno bio teži početak nego sada jer sam se prvo morala ja posložiti u glavi sama sa sobom da nešto ne mogu...a onda sam se mogla posložiti s time da on problem (koji je ne sumnjivo i njemu jednak kao i meni) nosi Drugacije nego ja...to sto me na početku izluđivalo kak je miran sad sam svjesna da mi pomaze jer bilo bi nam sto puta gore da smo isti...nisam još napredna da razmišljam kao cure šta su ti rekle da će oplakat i smislit neki drugačiji život ali sam sve više mirnija, realnija i onda je i nas odnos bolji :) . uvelike mi je pomogla i ova luda situacija u svijetu gdje vidiš da ništa nije sigurno i da moram biti zahvalna za svaki dan i za sve oko sebe i za život općenito :) zelim rec da das vremenu da ucini svoje da se oboje poslozite svako na svoj nacin i svojim tempom a onda zajedno dalje u borbu , jer lakse je u paru :)
Plavimak jesam 10 god mlađa ali od svoje 18. idem 1x godisnje po preporuci doktorice jer sam tada vadila neku izraslinu koja je bila dobrocudna ali ipak prevelike da ju ostave pa eto oprez je od tada a imam i u obiteljskoj genezi slucaj pa nikako mi nije svejedno stovise sad mi to nekak bas zvoni u glavi sve vise kao panika
♀♂ 30 g.
nadanja za + cca. 3 god
ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.
Večer cure.
Evo mene sa ultrazvuka…veceras si dajem stopericu u 23. Ovulacija bi bila onda u subotu. Idući četvrtak bi mi vratili 1 blasticu. Ali…problem je u endometriju, trenutno je 7,2 i kaže mi da je to pretanko. Dala mi je Estrofem 2x1 i u četvrtak u 8 prvo moram doći na ultrazvuk da vidi jel se zadebljalo pa u 12 onda transfer ako će biti dosta debeli..😔 jel ima šanse da se zadeblja?
Koliko znam, cure su ovdje čuda radile sa sokom od cikle i svježim ananasom...
💔💔💔
Večer cure.
Evo mene sa ultrazvuka…veceras si dajem stopericu u 23. Ovulacija bi bila onda u subotu. Idući četvrtak bi mi vratili 1 blasticu. Ali…problem je u endometriju, trenutno je 7,2 i kaže mi da je to pretanko. Dala mi je Estrofem 2x1 i u četvrtak u 8 prvo moram doći na ultrazvuk da vidi jel se zadebljalo pa u 12 onda transfer ako će biti dosta debeli..😔 jel ima šanse da se zadeblja?
Koliko znam, cure su ovdje čuda radile sa sokom od cikle i svježim ananasom…
MTB pijem sok od cikle od prošle subote...ali očito ne dovoljno 😔 baš sam zivcana sad jer se bojim da se neće dovoljno zadebljati...sad je 7,2 a ona kaže da ispod 7,5 nebi išla u postupak...😔
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Mala2705 meni je prva M nakon punkcije bila 6 dana smeđarenja pa tek onda normalna M....
Utriće sam koristili xy puta i svaki put 3.dan krene ciklus....
Anchy 321 ako nije preintimbo pitanje zanima me zašto ste se odlučili odmah ta Zg?
Vidim da si mlada i da vam je prvi postupak? Barem po potpisu
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Večer cure.
Koliko znam, cure su ovdje čuda radile sa sokom od cikle i svježim ananasom…
E.. A otkad se počinje pit sok od cikle? I jel bolje jest ciklu?, i jede li se ananas od dana transfera ili treba i njega počet jest ranije?
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Teja1408 curkica čestitam 🤗🤗
Rita94 i Rita55 žao mi je. Ali nema odustajanja, hrabro dalje i mora biti bolje! Sretno 🤞
Miss 💛
👱♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
05/18- 10/18- 4 inseminacije
11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
04/19- prirodni ivf, nema stanice
1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙
Libo, J_b, ne znam detalje jer meni taj dio nije trebao. Znam da su cure krvnički pile sok od cikle, tipa po litru dnevno zadnja 2, 3 dana (urin im je bio krvavo crven radi toga). I da se jede srž ananasa. Ali javit će se netko tko zna pa će vam reći pametnije.
💔💔💔
J_b ja sam jela ananas(pola)i pila sok od cikle (pola L dnevno) od kraja menstruacije pa do transfera.
Endometrij mi je u zadnjem postupku bio 9,5 na uzv prije punkcije i skoro su mi zamrznuli zametke jer je izgledao prezreo iako je bio optimalne debljine pa pretpostavljam da sam malo pretjerala. Nakon punkcije sam stala konzumirati oboje i na dan transfera je bio ok pa su mi ipak vratili zametak i evo, imamo sutra 11tt. 😉
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Ok.. Tenks za info.. Sutra idem odmah po ananas..
A probat cu jest što više cikle, mama je napravila dobru zalihu, pa cu probat ovaj put s tim..
🤞
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
J_b ja sam jela ananas(pola)i pila sok od cikle (pola L dnevno) od kraja menstruacije pa do transfera.
Endometrij mi je u zadnjem postupku bio 9,5 na uzv prije punkcije i skoro su mi zamrznuli zametke jer je izgledao prezreo iako je bio optimalne debljine pa pretpostavljam da sam malo pretjerala. Nakon punkcije sam stala konzumirati oboje i na dan transfera je bio ok pa su mi ipak vratili zametak i evo, imamo sutra 11tt. 😉
Tiki kako ti je bio prezreo? Meni je kad sam bila u stimulaciji bio 10,2.
Ako netko zna, jel moguće da se on do idućeg četvrtka još zadeblja? Ili se nakon ovulacije više ne zadebljava?🤔
Ja 35 sve ok, on 36 OAT
4 ICSI postupka, 2 trodnevna vraćena, 7 blastica, 2 spontani, 2 kiretaže...
5.postupak +❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji