Trudnice, meni se najbolje pokazalo bademovo ulje, hladno prešano od Kemiga. Ima ga kupit u boljim ljekarnama ili online, bočica 51,00 kn 100 ml. U 29. tt sam, mažem se od početka trudnoće, napola sam druge bočice. Sa tim da se ne mažem baš svaki svaki dan. Koža mi nikad mekša nije bila. Mislim da nisam sretnica koja neće dobit strije, al' zasad ništa (kuc kuc o' drvo). Mažem stomak, bedra, 🍑. Sve preporuke 😉😉😉
To bademovo od Kemiga je vrh. Mi mažemo bebicu samo sa tim nakon kupanja. Kupa se u čistoj vodi, i nakon toga samo to ulje. Nema kemije. Po preporuci pedijatra bacili smo sve baby kreme jer su sve skemijane sa nečim. Ima ga i u DMu… Tako, ako je dobro za bebice dobro je i za vas trudnice.. I one koje će to postati😄
Da, i ja se razmisljam da otfrljim sve proizvode za bebe, iako sam Weledu mislila kupovat, al kad tako volim taj neki miris svježe okupane bebe. Sad važem, moja zadovoljština i šnjufkanje mog mirisnog sina ili zdravlje mog sina pa kupanje u cistoj vodi i malo bademovog ulja😂😂😂😂
I meni nije masno, jer ga ne stavim previse i upije mi se brzo.
I tako sam i ja ambiciozni svog bebolinca kupala u kupki s par kapi hladno predano bademovog ulja. Da bi godi u dana poslije, pocela uvoditi orasaste plodove kako su snazan alergen. I onda me slag strefi. Pa ja sam uvela svom djetetu orasaste plodove od samog rodjenja - bebi a koza je porozna i sve je upila. Bolje bi bilo da sam koristila doma i maslinjak.
Nama je pedijatar rekao da se po novim smjernicama djecu treba izlagat alergenima što prije... Dakle, bebi sa 8 mjeseci nam je rekao da dajemo sve za jesti, samo ne slanit hranu, paprike, naravno gljive i med. Med ne zbog alergijske reakcije već zbog neke bakterije. U američkim smjernicama jaje, jagode, orašasti plodovi mogu u prehranu odmah čim krene dohrana. Sada i naši pedijatri počinju slijediti te smjernice. Kao dokazano je da što se prije uvedu u prehranu, to je manji rizik razvoja alergija na njih... Tako je to sa svime. Jedno vrijeme vrijede jedna pravila, pa onda ih pobiju i počnu pisati sasvim druga pravila
10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
Korisni info za posvojenje na str 1575 do 1577,i dodatno od 1581 do 1584 vol. 4
Teja1408 super da su nalazi dobri 👍i čestitam na curici 🤩❤️
Rita94 vjerujem da si tužna i zbilja je ružan scenarij proći stimulaciju i ostati bez transfera 😔Drži se i hrabro dalje 💪
Rita_55 žao mi je, bit će idući put bolje 🤞
Cure, imam pitanje, znam da ste nedavno pisale, ali jednostavno nisam pohvatala.
Trebam u Vinogradskoj obaviti obradu za trombofiliju, da li se moram naručiti i ako da, na koji način, mailom ili telefonski ili samo dođem(ako da, u koliko i točno gdje)?
Zahvaljujem 😊
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Teja čestitam na curki i super nalazima ❤️
Rita 😔❤️
Evo mene domeka 🥰 nalazi guk profila su odlični, seceri na tašte su mi oko 4,1 😂 a poslije obroka najviše do 6,5. Rekli su da je to super i da se samo držim prehrane. U pon još anomaly scan i na neko vrijeme se oprastam s Dr. Skvorcom. Oni će svaki mjesec sad mi voditi tak guk profil, a prilikom te obrade gledaju i bebu i mene i mislim da nema potrebe za duplim pregledima pa ćemo nastaviti sve tamo 😊
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Lucyinthesky, trebaš se naručiti, ali termin dobiješ za 3 tjedna, a onda još 4 tjedna čekaš nalaze. Vidi je li ti to predugo za čekati.
ILI, samo se pojaviš, kažeš da ti je hitno, i oni te prime odmah. A onda 4 tjedna čekaš nalaze.
(najavili su da će biti 4 tjedna, javit ću kad dobijem koliko sam stvarno čekala na te nalaze).
*.Women_name.*, baš dobro da su ti nalazi dobri. Wooooohooo, sve ide kako treba ići.
💔💔💔
Hej.. Sad su me zvali.
Niti jedna js nije uspjela, obje su propale.
Valjda me neće ovo slomit… 😭
Nece te slomiti, mozes vidjeti u mom potpisu sta se desilo, 6 embriona je propalo, jedan je ustvari prezivio ali jako los, pa ne preporucuju da se vraca sam.. Ja sam mislila da cu poluditi, toliko suza nisam isplakala za zivota, toliki sok kada su me nazvali ujutro a ja spremna vec da krenem na embriotransfer, a ono sa druge strane djevojka opusteno mi saopstava da nema dobre vijesti i da transfera nece biti.. Ali eto prezivjelo se, i nastavljam dalje, odmor nekoliko mjeseci, pa u napad 😊
👱♀️31 👦34
3 godine trudilica
Ja: hipotireoza, hashimoto
On: OAT težeg stupnja, varikokela
8.2o2o 1. IVF (Femara, Gonal, Cetrotide) 4 jajne stanice, 2 oplođene, beta >1
12.2o2o 2. IVF (Femara, Menopur, Cetrotide) 8js, 6 oplodjenih, 6 embriona 5. dan se prestali razvijati, nema ET 😔
11.03.2021 operacija varikokele
Teja wooow curkaaaa 🥰🥰🥰🥰 cestitaaam 🎉🎉🎉🤗 treba nam jos mocnih zena 🤗
Rita zao mi je zbog testa, odtuguj otplaci i ajmo dalje, nema predaje,prvi put je najgori i najviše boli, sve smo to vise manje prosle.. samo hrabro,cekam i tebe bebica negdje 🤞😘
Women name odlicno da si domeka, seceri su ti odlicni na taste 🤗🎉 drzi se prehrane i bit Ce super, znaci svaki mjesec moras opet na taj guk?🤦🤦 Sretno u svakom slučaju 🤗
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Teja1408 super da su nalazi dobri 👍i čestitam na curici 🤩❤️
Rita94 vjerujem da si tužna i zbilja je ružan scenarij proći stimulaciju i ostati bez transfera 😔Drži se i hrabro dalje 💪
Rita_55 žao mi je, bit će idući put bolje 🤞
Cure, imam pitanje, znam da ste nedavno pisale, ali jednostavno nisam pohvatala.
Trebam u Vinogradskoj obaviti obradu za trombofiliju, da li se moram naručiti i ako da, na koji način, mailom ili telefonski ili samo dođem(ako da, u koliko i točno gdje)?
Zahvaljujem 😊
Treba se naručiti, možeš i telefonski i mailom.. imaš kod njih na webu kontakt. Čeka se izmedju dva i tri tjedna.. vadjenje krvi je izmedju 7 i 11 ujutro ako se dobro sjećam.. kad sam ja bila su bile dvije žene koje nisu naručene i nisu primili ni jednu, sad valjda ovisi kakav im je dan 🤷
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Pozdrav cure.
Ja imam jedno pitanje. Bila san na Ivf-u, 14.dan san isla vadit betu i negativna je. Menstruacija mi kasni 5 dana. Od sinoc iman jake bolove, kada me neko nožem reže. Uglavnom, malo mi je smedkastoga bilo, par tragova. Jeli to normalno da boli?
Ja sam imala sličnu situaciju. Dobit ćeš M kroz koji dan dok tijelo detektira to da si prekinula terapiju. Meni je tako smeđarilo i onda je počeo masakar 😬😬😬😬
Izostati neće, ali ako kroz 5 dana ne dobiješ onda se javi doktoru.
Koliko ti je kasnila M?
23.12 sam prestala sa terapijom, 28.sam počela smeđarit, a oko 28.je krenula lagano. S tim da nije svaka terapija ista. Mislim da bi M trebala doći svaki čas. Mene je užasno boljelo... 🥴🥴
endometrioza
I tak. Provela sam ugodno večer čitajući diplomski rad na temu razloga zašto IVF postupci ne uspijevaju, koje pretrage treba napraviti i koje su potencijalne terapije. Klasična večer za opuštanje
Anyway, ništa što mi ovdje već ne znamo, slobodno mogu pisati i sama diplomski rad.
💔💔💔
Pozdrav cure.
Ja imam jedno pitanje. Bila san na Ivf-u, 14.dan san isla vadit betu i negativna je. Menstruacija mi kasni 5 dana. Od sinoc iman jake bolove, kada me neko nožem reže. Uglavnom, malo mi je smedkastoga bilo, par tragova. Jeli to normalno da boli?
Ja sam imala sličnu situaciju. Dobit ćeš M kroz koji dan dok tijelo detektira to da si prekinula terapiju. Meni je tako smeđarilo i onda je počeo masakar 😬😬😬😬
Izostati neće, ali ako kroz 5 dana ne dobiješ onda se javi doktoru.
Koliko ti je kasnila M?
23.12 sam prestala sa terapijom, 28.sam počela smeđarit, a oko 28.je krenula lagano. S tim da nije svaka terapija ista. Mislim da bi M trebala doći svaki čas. Mene je užasno boljelo… 🥴🥴
Ispravak : 🙄
Oko 29.je krenula lagano *
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji