Sofi hvala ti na podijeljenom iskustvu ❤️ vjerujem da je jako frustrirajuće što su mu svi nalazi uredni, a opet ništa nisu našli. Jeste pokušali slati njegove nalaze u druge klinike u inozemstvu i tražiti konzultacije s njima? Uredni nalazi, pogotovo normalan FSH i Inhibin B bi trebali upućivati na to da se spermatogeneza odvija.
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 🔄
sunnysparkle7@gmail.com
Rita_55 inofolic je inositol i folna kiselina, prepisuju ga nama koji imamo pcos jer inositol regulira inzulin kod inzulinske rezistencije koja je cesta kod sindroma, a ujedno i poboljsava kvalitetu jajne stanice. Mi imamo puno folikula (ja ocito ne, ali inace da 😂), ali slabije kvalitete.
Hvala puno na odg💋Želim ti lijepu trudnoću. 😇Ja nemam puno folikula cca 3,od toga uspiju uvijek jedan aspirirat i od tog jednog se oplodi js u oba dva puta. Ali eto ne primi se... 😰
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, nema oplodnje 💔
tek sada vidm da sam uspjela promjeniti nadimak iz ela1989 u ovaj moderniji sa emojiEM 👱🏼♀️
🙋🏼♀️ 32 🙋🏻♂️ 31
3 godine braka
03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
09/2021 missed ab 💔
Hvala vam cure na podršci, necu odustati… Znam da je to velika borba🙏💞. Trebam skupiti snage i napraviti novi plan.
Znam da je bilo puno po forumima o suplementima za js, ali ne znam u tome svemu što pise što još izabrati uz vitamin D a da nije previše?
Tiki, inofolic je za pcos ili?
Dakle, neka pristojna suma suplemenata bi bila ovo:
Prenatali
q10
D vitamin (ako si u deficitu)
inositol (za PCOS)
DHEA (ako si u deficitu)
mogu se dodatii neki antioksidansi - C vitamin ili E vitamin (da ne kompliciramo sa još dodatnima)
melatonin u postupku (od početka pikanja do aspiracije)
+ popraviti prehranu
+ testirati hormone štitnjače
+ testirati feritin, uzimati željezo ako je feritin nisko
Ja, naravno, uzimam još kamion toga uz ovo, ali mislim da u idućem postupku neću (ako dođem do njega, što je mala šansa jer ću sad ostati trudna i imati hrpicu smrzlića).
Hvala draga MTB, nesto ću izabrati. 😘
👩🏫 38.g., niski Amh 2.1 pmol/L,LH 4.1,visok FSH 10, (low responder), dobiveni zametci odlicne kvalitete
👨💼 43.g., sve uredno.
7 IVF stimulirana postupka (polik. IVF), 2 missed ab 💔💔 (medikam.prekid).
7./21. trombofilija,PAI 4G/4G,FV Leiden
3/24.napravljena histeroskopija, sve u redu.
3/24. kariogrami supružnika,sve u redu.
6./24 prekid ET,zametak prestao s razvojem. 1💔
4./25 aspiracija 4 oocite, nema oplodnje 💔
sofi, hvala što si podijelila svoju priču sa nama.
Slobodno piši o kojoj se poliklinici radi, ovdje smo jako otvoreni.
Ja bih prije donošenja nekih odluka svejedno probala druga mišljenja i možda još jednu mtesu.
Hvala što si potvrdila moje mišljenje o govorenju obitelji i prijateljima. Mi smo od početka zauzeli taj stav, drago mi je da čujem potvrdu i sa odmakom da je naša odluka (za nas, i našu obitelj) vjerojatno ispravna.
I nisi preopširna, ovdje volimo detalje.
💔💔💔
Miss 💙
Rita45 baš mi žao ❤️
Rita55 ti si vraćala trodnevne?
MTB meni je Nuxe super.. probaj pa vidi 😉
Malotele tvoji snovi 😂😂😂 pa ja ne vjerujem...
Što se stimulacije tiče, ne komentiram jer ne znam baš ništa o tome 🙈 ja npr jedina sretna s Rekovelle, svi drugi ga mrze 🤷 tako da nemam pojma.. ja sam tu da čitam 😂
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Teja čestitam na curici ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
ela, da, razumijemo se. Ja ne želim dijete, ja želim dijete s njim (ne mislim sad na krv, nego na odgajanje). Tako da da, u ovome smo skupa. Ali važno je naći način da se razgovara sa partnerom otvoreno, nije to uvijek lako.
Promjena nicka ti je dobra stvar, dosta nas je ostalo trudno nakon toga.
Sofi, vidi da li su vam terapije opcija. Meni puno pomažu, a da imam partnerskih problema pokušala bih i sa parskim terapijama.
💔💔💔
Ela slazem se, iskrenost i otvorenost je kljuc uspjeha, u svemu pa i u ovome.
Mozda je kod nas to malo i zakazalo, obzirom da je on vrlo lose podnio to u startu ... ne zamjeram, i pokusavam se na sve nacine staviti na njegovo mjesto i u potpunosti ga razumijem i bez rijeci, ali morat cemo se malo trgnuti, definirati, sto i kako dalje...
Sunny, jesmo, Sloveniji je jedino rjesenje donacija u Ceskoj, a Turska , jos mozda se moze otvoriti kao tema, ali svakako isto ta hormonska terapija i ponovo rezanje sa cime bi pricekali jos. Iskreno, zatvorili smo tu temu upravo radi vec navedenog kako ta hormonska terapija se provodi na problematicnim hormonima, a pristup doktora mi je bio odbojan od samog pocetka tipa Milijun posto cete tu dobit dijete mi svaki dan radimo micro tese i svi dobiju dijete. Mislim ne kazem, mozda zaista da, ali eto, privremeno nam to nije opcija. Pa screw pristup otic cemo i tamo ako to moze pomoc 😂 Kazem problem je sta su hormoni uredni, ic ih sad uznemiravat ovako uredne sa terapijom, ne znam, jedan dr mi kaze da ta terapija nikako ne moze pomoc kad su hormoni uredni nego da moze samo naskoditi, u Turskoj to rade ko dobar dan...pa ti budi pametan 😒
♀️ 25, svi nalazi uredni.
♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.
3/2019 prvi spermiogram 0.
Kasniji spermiogrami 3x 0.
9/2019 M-Tese 0.
ela, da, razumijemo se. Ja ne želim dijete, ja želim dijete s njim (ne mislim sad na krv, nego na odgajanje). Tako da da, u ovome smo skupa. Ali važno je naći način da se razgovara sa partnerom otvoreno, nije to uvijek lako.
Promjena nicka ti je dobra stvar, dosta nas je ostalo trudno nakon toga.Sofi, vidi da li su vam terapije opcija. Meni puno pomažu, a da imam partnerskih problema pokušala bih i sa parskim terapijama.
Hoćeš opet biti NadimakMTB? 😂😂🙈🙈
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji