Žao mi je rita94 nažalost tako je too, pokušaji i promašaj ali i uspjesi, i doći će i tvoj uspjeh 💗
Rita_55 kao što je MTB savjetovala, napravi betu, za svoj mir i sigurnost... Uvijek postoje i čuda, ali treba biti i realan 😔
Dada hoćeš testirati dalje, mislim je li ti u planu ispratiti štopericu?
Aj mi ženske, sve moramo probati hehe 🙈💗
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Di nam je Bajo? 🤔🤔
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sofi neplodnost općenito je jako veliki uteg na vezu. Bude teških, izazovnih dana, pogotovo kad se tek suočimo s dijagnozom i mpo, ponekad se žena osjeća kao da je sve na njoj, a muškarac djeluje nezainteresiran i isključen. No, stvari nisu nikad kakvima se čine, drukčiji smo, žene drukčije pate os muškaraca. Sve to riješava se otvorenim, iskrenim razgovorom, beskonačno mnogo puta - ako je potrebno. Ako su partneri sebi najvažniji, neće ih slomiti niti jedna oluja, ma kako jaka bila. Za roditeljstvo uvijek postoje i druge opcije, evo kod nas se polako pokrenula priča za posvojenje. Vidjet ćemo kako će to teći, nemam nikakvih očekivanja.
baš si ovo lijepo napisala ❤️
👩35, PCO like, blaga tromb.
🧔34, azoospermia - visok FSH, TESE postupak dr. H
poliklinika Repromed
1. ICSI (dugi protokol - sprej Suprecur, Puregon 225IU/150 IU, Brevactid) - 2 blastice
7/21 ET 1 🌻 - vanmaterična 💔
1/22 FET 1 🐧 (prirodni + booster), 28.01. PUPO 🍀, BETA 10dnt 259, 12dnt 741, 💉 heparin
10/22 stigla naša sreća 👣 mala M 👧
2. ICSI (isti protokol) - 1 blastica
4/25 FET 1 🐧 ❌
sunnysparkle7@gmail.com
Rita_94 zao mi je... Sad pij koenzim q10, vitamin d, neki inofolic, folnu i prenatale do iduceg postupka. To sam ja pila i imala 2 blastice od 2 jajne stanice...
Tuma bila sam oba puta na punoj stimulaciji, drugi put mi ju je pojacala i svejedno sam dobila samo 3js, od kojih je jedna bila nezrela. Rekli su mi daja vjerojatno imam neku rezistenciju na gonadotropine. U svakom slucaju, ja sam cudna vrsta pcos low respondera. 😂
Nadam se da vise necu trebati na stimulacije pa se necu zamarati s tim, ali da ostali (koji imaju pcos) znaju da se i to moze dogoditi.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
bok cure! :)
vraćam se nakon godinu i nešto ponovo, pauzirala sam od foruma i svega.
možda se neka od vas i sjeća, mi imamo azoospermiju, i neuspješna micro-tese je iza nas. Nismo niti uspjeli do MPO. Znači level -1.
Ali voljela bih se uključiti ponovo, iako iskustvima MPO baš i ne mogu doprinijeti. Ali mogu savjetima ako nedajbože naiđe netko sa sličnim problemom.
Vidim da imamo različite statuse tu, mame posvojiteljice, mame trudnice, mame još nisu ali će ubrzo biti :)
Nisam prelistala baš sve zaostatke otkad me nije bilo, ne znam koliko se ta tema spominje, pa imam pitanje za svih, tko želi podijeliti…
kroz vrijeme od početka ovog putovanja do trenutne faze, koliko je psihički i emocionalno sve utjecalo na vas same i na vaš odnos s partnerom? neovisno je li muški ili ženski faktor u pitanju… Odnos sa okolinom (uža obitelj, prijatelji)? Njihovo prihvaćanje naših odluka…
Čini mi se kao da se o toj temi ne govori i ne piše previše, a možda bi bilo ohrabrujuće čuti neka iskustva .)
Pozdrav 😁 i nama je prvi spermiogram pokazao azoo...za sad smo jos u fazi skupljanja svih nalaza.MM sad treba obavit hormone i UZV i onda kod androloga..sokiralo nas je i to dobrano...MM to malo teze podnosi i neda mu se bas pricat o tome...nekako se jos nadamo da je neka greska ili da cemo nesto preko biopsije dobiti..mi smo rekli samo roditeljima i sefovima jer su stvarno ok i podrzavaju nas...
👩 1996 god.Sve ok,AMH 28
🧑 1995. godAzoospermia - nepoznat uzrok
KBC Osijek
6/21 TESE, dobiveni spermiji
9/21 postupak Gonal 150 IU, Orgalutran 0,25, Ovitrelle , 13.09 aspiracija : 9🥚 ➡️ 3 oplođene, nema 🐧 ➡️ 16.09 transfer 2 prekrasna embrija, beta 0,2 ❌
03/22 postupak rekovelle 9,66, orgalutran 0,25, ovitrelle , 16.03 aspiracija 10 🥚 ➡️ 6 oplođenih, nema 🐧 , 21.03 transfer - 2 blastice 🤞🏻 ❌
⏯️
VM, la_Reina, Petra, Dolly cure jeste obavile što, ništa se ne javljate, kakva je situacija? 😊 💛🧡💚❤️
Veceras imam stopericu, u subotu aspiracija, imam nesto manji broj dovoljno velikih folikula, manje od 10. Sto i razumijem jer smo isli na manju dozu, ali i to je nesto. Ovisno o broju aspiriranih i oplodenih, transfer mogu ocekivati u utorak ili cetvtak, ali vjerojatno utorak, ako ih bude manje od 3,4-idemo sa trodnevnim. Vidjet cemo, samo da uspije. Sretno i tebi i ostalim curama ☺️☺️💞
Ja:36 On:35
B-V. V.
Endometrioza - pokušavanje 3 god. On OK
01/2020 AIH neuspjesan
12/2020 - start - desila se korona, 2mj pauze⛔
Amh: 27pmol / cista endo 1.5cm
Pergoveris/Orgalutran/Pregnyl
2🍦(3D)+2🍦(5D)
2/2021. - ET 1(5D) embrija (4.2)- (jos 4 🍦)
Beta - 15.02, 11dnt - 57,5
Beta - 19.02. 15dnt - 618,30
Beta - 22.02. 18dnt - 1513,2
5,1mm, imamo 💛
Nifty u redu, imamo curku 💗💗
sredila sam potpis, nadam se da je uspjelo :)
Hvala vam cure na odgovorima.
MTB, jako je lijepo cuti da vas je ova situacija zblizila. Mi planova za dalje iskreno receno trenutno nemamo. Nekakav status quo smo sad. Znamo da sto se medicinske strane tice vise zasad nemamo sto. Spominjali smo druge opcije, ali nismo produbljivali razgovor o tome, jer upravo to sto je kod nas kontra situacija, koci me za razmisljanje o tako velikom koraku. Mislim, u startu nas je to priblizilo totalno, a kako vrijeme odmice, a totalno se razlicito nosimo sa situacijom, strah/nespremnost za razgovor/neizvjesnost su napravili svoje i zasad smo planove o bilo cemu daljnjemu stavili na hold...
Nikitta, slazem se u potpunosti recenicom o partnerima i oluji. 🙂 nadam se da ce vam se ispuniti zelja!
♀️ 25, svi nalazi uredni.
♂️ 34, neopstruktivna azoospermia, svi nalazi uredni- nedefinirano što je uzrokovalo dijagnozu.
3/2019 prvi spermiogram 0.
Kasniji spermiogrami 3x 0.
9/2019 M-Tese 0.
Žao mi je rita94 nažalost tako je too, pokušaji i promašaj ali i uspjesi, i doći će i tvoj uspjeh 💗
Rita_55 kao što je MTB savjetovala, napravi betu, za svoj mir i sigurnost… Uvijek postoje i čuda, ali treba biti i realan 😔
Dada hoćeš testirati dalje, mislim je li ti u planu ispratiti štopericu?
Aj mi ženske, sve moramo probati hehe 🙈💗
Mattan Planiram sutra ujutro napraviti još jednom, čisto da vidim dali je 12 sati bilo dovoljno da se crta pojavi onako jako kako treba jer ipak na betu 41.5 mora pokazati jaku crtu. Makar ovi testići su neki žnj tako da je i ova crta sasvim solidna. Ehhhh kada bi mi za jedno 2 i pol tjedna tako pokazalo 🤗🤗🤗🤗🙏❤️
Također planiram dan prije transfera jedan pišnuti, ili to jutro kad je transfer, čisto da popratim ima li kakve crte, jer kad budem radila test za trudnoću, da nebi bilo lažnih sjena i nadanja kao zadnji put 😬😬😬
endometrioza
Cure, nesto sam primjetila da se decko opasno problizavaju curama 🙈
Kako se to jos neko vrijeme ne bi promijenilo na popis se pridružuje curka 💕💕💕
Stigli su rezultati i sve je super ❤️
Ipak sam se popiskila ujutro, danas je 9.dan od ET, i crta debelo negativna. Nemam vise nade da će se dogoditi čudo nakon ovog… ☹️😰 Vještica treba doći sutra, osjecam se napuhnuto baš kao pred mengu… Klinika zahtjeva da se svejedno napravi Beta u subotu… Toliko sam potonula… ☹️
Žao mi je. I ja se pripremam u nedjelju za testić i možda baš kao i ti potonem od razočaranja. Nadam se da ćeš se moć utješiti s tim što si još na početku i što imaš puno veće šanse ostvariti zdravu trudnoću nego obrnuto! Kad odradiš betu i okreneš novi list, glavu gore i ideš dalje kad budeš spremna.
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Sortiraj odgovore
Najstariji