Sad kad sam pročitala da su ti se zamjerili gonali, malo mi je raspoloženje u silaznoj putanji..
Znam da je svaka žena drugačija, al ono..
Ne očekujem da uspije od prve makar se nadam.. Iskreno sad ne znam kaj očekivat.. 🤔J_b
Ja se na tvom mjestu nebih živcirala oko toga, iz razloga što je upravo to što si napisala, svaka žena je individua…. Npr nekima Pergoveris nije dao nikakve posebne rezultate, a meni je napravio čudo kojim nisam završila s nikakvim posljedicama (hiper ili nešto) a aspirirano 23 kom.
Na prvoj folikulometriji sam imala po 5 kom sa svake strane a na drugoj se već vidjelo na jednom preko 10 a na drugom di imam cistu 5 kom.
Ne brini… Ja držim palčeve za minimum 10 😘🥰
Zbam da imam visok amh pa da je i do toga, ali ne brini, znam da će se potruditi da ih imaš što više 😊😊😊
Hvala MTBi 🌺Dada🌺 na riječima utjehe..
Sutra imam prvi ultrazvuk (inače sam po prirodi nestrpljiva, a sad sam na n.tu potenciju) i bas me zanima hoce li i koliko će js nać..
😍
Samo se nemoj hvatati za tu informaciju koju dobiješ sutra, to ti se kroz postupak mijenja. Dan po dan, ovaj proces je dušu dao za vježbanje strpljenja.
Da.. To sam skužila po vašim dosadašnjim pisanjima, da je svaki put drugačije.. Vidjet ću kaj će mi reć sutra i što mi je dalje za pikat. 💪
👩34hipo/hashimoto
🧔36 oligozoospermia
11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta
Sto se tice stimulacije, ja sam kod inseminacije i et u ivfu dobila brevactid 10000, znaci dvije one injekcije, a kod Feta sad nista, iskreno zasto te i zasto toliko neznam,nisam ni pitala jer sam slusala i slijedila upute samo 😃 ali kolko sammskuzila rijetko tko je dobio 10000,obicno ide po 5000
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Nikitta, na zadnjem mjerenju (prošli tjedan) mi je FSH bio 8, a LH 9.
Prije godinu dana je FSH bio 6.13, a LH 9.27.
Pretpostavljam da mi je FSH sad malo viši ili jer još stimulacija nije otišla iz mene, ili radi godina (čujem da s godinama raste).
💔💔💔
Tumasamo da se ubacim sto se tice kolestaze, moja Seka je rodila 3djece i u sve 3 trudnoce imala kolestazu, navodno je kolestaza nasljedna, naknadno smo saznali da je vj i mama imala samo sto to nitko nije testirao prije 30god 🤦😂 ugl svrbilo ju je cijelo tijelo,od glave do pete,od 0 do 24, nocima nije spavala zbog toga, jetreni enzimi su joj bili turbo poviseni, npr normalno je do 30,njoj je bio preko 1000jedan, s tim da su joj sva 4 koja je vadila bili turbo poviseni, napisem jos njeno iskustvo do kraja oko 8, imam necake na cuvanju do tad pa ne stignem sad vise 😅
Uf, koma, ja osjećam cijelo vrijeme pomalo svrab, ali nije ništa neizdrzivo i mogu spavati normalno. Sad već preko mjesec dana to traje. Ajde hvala ti, napiši kad ćeš moći njeno iskustvo. Strah me malo toga jer sam svašta pročitala (naravno dr. Google). Piše da može biti opasno za bebe i da se bebe mogu otrovati i da treba raniji porod. I da, vidjela sam da je nasljedno i da se u svakoj trudnoći ponavlja….
Mislim sa to mozes malo i sa prehranom sredit. Probaj si izguglat malo..
Koliko sam čitala ako je kolestaza treba se pazit na prehranu ali rijetko samo to pomogne… Ajd vidjet ćemo sutra, ja nekako mislim da je to više svrab od suhe kože koja se rasteze. Bar se nadam.
Ne znam sa cim se mazes, ali ja sa Biobazom, bas za trudnice i mame. Koza bude fino elasticna! Mozda da probas... I bude svrab od rastezanja pa se dobro natrackaj.
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Sad me zanima zašto meni nisu dali štopericu a FET mi je zakazan za 03.02 ?
Da li mora ići štoperica ili šta ?
U prvom IVF pokušaju sam si piknula štopericu ali ovaj put je nisu ni pomenuli 🧐🧐🧐 zbunjena sam 🤔🤔🤔
🙋🏼♀️ 32 🙋🏻♂️ 31
3 godine braka
03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
09/2021 missed ab 💔
U prvoj je svasta probala,cak je i sirutku pila jer joj je netko rekao da i to pomaze,ali nista, e Inda napomenem svo 3 se rodilo savršeno,Apgar 10/10 bez obzira na sve, prvi put je prirodno dobila trudove,drugi put su ju narucili na inducirani porod zbog tog, a treci je isla na carski zbog mioma i enzima 🤦😃 ugl po svemu sta su njoj rekli,pomoci nema, nemos to promijenit prehranom nit icim drugim,pit puno tekucine i pratiti stanje, porod obicno ide 2-3 tj ranije,ona se nije puno zabrinjavala jer je opcenito flegma, a i realno zena se 3put podeksala kad je htjela dijete i tri put ostala prirodno odma trudna, nije ko mi da sve gledamo istrazujemo i brinemo se oko svega, e plus jos sve to imala je i gestacijski dijabetes, nez jel to ikako povezano ali to je isto imala i sve 3 trudnoce pa je mozda i pogodovalo tim enzimima,nez zapravo korelaciju oko toga
Nisam mogla krace 🤦😆😆😂 ako te jos nekaj zanima pitaj 😃po njoj to nije strasno osim kaj sve svrbi ali nije nista kaj se ne da izdrzati, bumo vidli,vj i mene ceka 😂 eto nez dal' sam pomogla ali to je njeno iskustvo i sve kaj znam o tom 😉
Hvala ti puno, puno je lakše pročitati sve ovako na jednom mjestu od osobe bliske osobi koja je to prosla. Ma sve oke za taj svrab, meni je samo da s bebom bude sve oke. Ma istina je i to što kažeš, većini žena to ni nije neka prevelika briga, jedino mi skačemo na sve nakon svega što smo prošle. 😅Svuda čitam da taj svrab kreće od dlanova i tabana, al to me uopće ne svrbi, pa se nekako nadam da je ovo običan trudnicki svrbež zbog širenja kože i eto još je zima pa je koža i suha, bez obzira na kreme i ulja.
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
U prvom IVF pokušaju sam si piknula štopericu ali ovaj put je nisu ni pomenuli 🧐🧐🧐 zbunjena sam 🤔🤔🤔
Za fet ti ne treba stoperica...
Znaju ju davat ako ima kakvih priraslica nesto da na jajnicima da ode , ako su janici ok onda ne daju. E to je sad još od dr. do dr. ili klinike.
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Tumasamo da se ubacim sto se tice kolestaze, moja Seka je rodila 3djece i u sve 3 trudnoce imala kolestazu, navodno je kolestaza nasljedna, naknadno smo saznali da je vj i mama imala samo sto to nitko nije testirao prije 30god 🤦😂 ugl svrbilo ju je cijelo tijelo,od glave do pete,od 0 do 24, nocima nije spavala zbog toga, jetreni enzimi su joj bili turbo poviseni, npr normalno je do 30,njoj je bio preko 1000jedan, s tim da su joj sva 4 koja je vadila bili turbo poviseni, napisem jos njeno iskustvo do kraja oko 8, imam necake na cuvanju do tad pa ne stignem sad vise 😅
Uf, koma, ja osjećam cijelo vrijeme pomalo svrab, ali nije ništa neizdrzivo i mogu spavati normalno. Sad već preko mjesec dana to traje. Ajde hvala ti, napiši kad ćeš moći njeno iskustvo. Strah me malo toga jer sam svašta pročitala (naravno dr. Google). Piše da može biti opasno za bebe i da se bebe mogu otrovati i da treba raniji porod. I da, vidjela sam da je nasljedno i da se u svakoj trudnoći ponavlja….
Mislim sa to mozes malo i sa prehranom sredit. Probaj si izguglat malo..
Koliko sam čitala ako je kolestaza treba se pazit na prehranu ali rijetko samo to pomogne… Ajd vidjet ćemo sutra, ja nekako mislim da je to više svrab od suhe kože koja se rasteze. Bar se nadam.
Ne znam sa cim se mazes, ali ja sa Biobazom, bas za trudnice i mame. Koza bude fino elasticna! Mozda da probas… I bude svrab od rastezanja pa se dobro natrackaj.
Imam biobaza kremu i baby ulje. Iako biobaza kremu sam tek sad kupila, do sad sam koristila običnu hidratantnu kremu za tijelo i baby ulje nakon tuširanja, a bademovo ulje prije spavanja. Od sutra se baš počinjem s Biobazom mazat, možda i to pomogne 😊
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Dada pa ne mogu da verujem, mozda se i sretnemo. Moje konsultacije i UZ su isto 03.02. Moram samo da pronađem onaj papiric na kome su mi napisali u koliko sati a kada je tebi transfer, u koliko sati?
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Za fet ti ne treba stoperica…
Znaju ju davat ako ima kakvih priraslica nesto da na jajnicima da ode , ako su janici ok onda ne daju. E to je sad još od dr. do dr. ili klinike.
Hvala ti na odgovoru ☺️❤️
Baš si mislim da su zaboravili ali opet kontam nije to baš zezancija da zaborave .
Danas kada sam bila na UZ doktor je rekao TO JE TO vidimo se u srijedu na transferu 😍
🙋🏼♀️ 32 🙋🏻♂️ 31
3 godine braka
03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
09/2021 missed ab 💔
Sortiraj odgovore
Najstariji