Tumasamo da se ubacim sto se tice kolestaze, moja Seka je rodila 3djece i u sve 3 trudnoce imala kolestazu, navodno je kolestaza nasljedna, naknadno smo saznali da je vj i mama imala samo sto to nitko nije testirao prije 30god 🤦😂 ugl svrbilo ju je cijelo tijelo,od glave do pete,od 0 do 24, nocima nije spavala zbog toga, jetreni enzimi su joj bili turbo poviseni, npr normalno je do 30,njoj je bio preko 1000jedan, s tim da su joj sva 4 koja je vadila bili turbo poviseni, napisem jos njeno iskustvo do kraja oko 8, imam necake na cuvanju do tad pa ne stignem sad vise 😅
Uf, koma, ja osjećam cijelo vrijeme pomalo svrab, ali nije ništa neizdrzivo i mogu spavati normalno. Sad već preko mjesec dana to traje. Ajde hvala ti, napiši kad ćeš moći njeno iskustvo. Strah me malo toga jer sam svašta pročitala (naravno dr. Google). Piše da može biti opasno za bebe i da se bebe mogu otrovati i da treba raniji porod. I da, vidjela sam da je nasljedno i da se u svakoj trudnoći ponavlja....
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Plavimak, ne znam za VV, ali AMH od 9 ti je baš dobar za godine. Pretpostavljam da će te staviti u postupak, na prvi slobodni mjesec.
Tigrica, a dok nas pratiš, možeš srediti potpis...
Nikitta, tebe sam čekala. Znam da si, na žalost, doktorirala ovu tematiku. Elonva je, koliko sam ja shvatila, za low responderice dobra? A zašto ti se "sviđa" Pergoveris i Puregon?
Ruska1986, vidim ja da ti već puniš fond za doktorat svojoj djeci.
Sanjich, zašto se piški u 18? Ja sam uvijek piškila LH sa prvim urinom...
💔💔💔
Vidim da sam vam dala preširoki zadatak
Krenimo sa štopericama. Uglavnom dobivamo Ovitrelle ili Brevactide. Koja je razlika? Koji je bolji? Tj, koji ima smisla za koju situaciju (pretpostavljam da po nečemu odluče koju će nam dati).
Kad bi trebali dobiti duplu štopericu?
💔💔💔
Tumasamo da se ubacim sto se tice kolestaze, moja Seka je rodila 3djece i u sve 3 trudnoce imala kolestazu, navodno je kolestaza nasljedna, naknadno smo saznali da je vj i mama imala samo sto to nitko nije testirao prije 30god 🤦😂 ugl svrbilo ju je cijelo tijelo,od glave do pete,od 0 do 24, nocima nije spavala zbog toga, jetreni enzimi su joj bili turbo poviseni, npr normalno je do 30,njoj je bio preko 1000jedan, s tim da su joj sva 4 koja je vadila bili turbo poviseni, napisem jos njeno iskustvo do kraja oko 8, imam necake na cuvanju do tad pa ne stignem sad vise 😅
Uf, koma, ja osjećam cijelo vrijeme pomalo svrab, ali nije ništa neizdrzivo i mogu spavati normalno. Sad već preko mjesec dana to traje. Ajde hvala ti, napiši kad ćeš moći njeno iskustvo. Strah me malo toga jer sam svašta pročitala (naravno dr. Google). Piše da može biti opasno za bebe i da se bebe mogu otrovati i da treba raniji porod. I da, vidjela sam da je nasljedno i da se u svakoj trudnoći ponavlja….
Ocu ocu,sad moram ic radit auto sator 😂
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Nego, Plavimak, a da ti središ taj potpisić, ha?
Pa vidiš ti što ja ovdje sve moram raditi otkad si je Ruska1986 našla braća i sestre, ušla u biznis i zaboravila na nas.
Gle, ja ugovaram ozbiljne poslove. Ja vam stvarno zelim pomoc! Ako uspijem, moci cete sve dobit super zajmove uz najnizu kamatu na trzistu, 37%. Ali to nije sve! Kada dignete zajam, dobijete i karticu za dizanje lijekova koji su u slobodnoj prodaji po 200kn, kod nas cete dobit za 6500 kn. Ali ni to nije sve! Prvih deset dobiva i besplatno vadjenje 20 epruveta krvi, koje cemo mi prodavati dalje. Ne znam sta cekate 🤷🏻♀️
Ajde sestro ubaci i set noževa 😅
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Vidim da sam vam dala preširoki zadatakKrenimo sa štopericama. Uglavnom dobivamo Ovitrelle ili Brevactide. Koja je razlika? Koji je bolji? Tj, koji ima smisla za koju situaciju (pretpostavljam da po nečemu odluče koju će nam dati).
Zar nije li brevacitide boster kao pomoc kod bolje implantacije ,na fetu se dobije pikica u guzu.
Hm???
Ovitrelle znam da je štoperica...al za brevacitide nisam ziher...
Nesto na berv 1000 mislim ....nije mi cjelo ime u sjecanju dobila na fetu Sv. Duh..
16.02.2022.- termin curica 💞
17.02.2022 došla moja Maza❤
Pročitala sam zaostatke. Čitam vas redovito,ali kad radim ne stignem uvijek na vrijeme.
J_b Žao mi je zbog muža,suosjećam s vama.
Isto tako je i meni bilo,grozno, najgori period mog života. Hvala Bogu da je sve iza nas. MM ide jednom godišnje na kontrole,prije je išao 2-3 godišnje.
Ja sam ponovno obavila konzultacije na VV i idući mjesec krećemo tj.za 15-ak dana.
Baš se veselim. Dr.je jako optimistična. Kaže da je sa mnom sve ok,a imamo dosta spermića i da ne bi trebalo biti problema.
MTB Ima da u drugom mjesecu poduplamo popis trudnica.
Miss žao što opet isto prolaziš,ali vjerujem da će biti sve ok,bitno da je beba ok,samo miruj!
Sretno svim curama u kojim god se fazama nalazile.
👱♀️ 31 Hashimoto, hipotireoza, AMH 35.5
👨💼 31 OAT
4/2020 prirodna trudnoća, missed ab. u 8 tj. ❌
02/2021- VV, (5 j.s.,5 blastocista)
3/21 ET 1 blastice - ❌
4/21 FET 🐧🐧 blastice, u 12.tj spontani 💔 ❌
1/22 ET 2 dvodnevna-❌
10/22 ET 2 blastice ❌ 4🐧
12/22 FET 6+3 imamo ❤️
9/2023 BABY BOY 💙
Vidim da sam vam dala preširoki zadatakKrenimo sa štopericama. Uglavnom dobivamo Ovitrelle ili Brevactide. Koja je razlika? Koji je bolji? Tj, koji ima smisla za koju situaciju (pretpostavljam da po nečemu odluče koju će nam dati).
Jesi li pogledala plan?
Ja mislim da se dupla daje kod ET (dnas čitala kad sam proučavala Brevactid), a i piše na tom planu 2x štoperica...
A na planu za FET je samo 1x - čak ni nema opcije da se daje dupla. Što se našeg plana i protokola ovdje u De tiče je tako.
Prvi put sam dobila ovitrelle sad brevactid i više mi se sviđa ova prva jer ovu moram sama smiksat iz praška. Jedino što ovitrelle duplo duže ostaje u organizmu od ove druge koliko sam shvatila iz googlanja o objema.
endometrioza
SBjelis, čitaj potpise pa ćeš znati višePlavimak, da, čeka se dosta u Vinogradskoj, ali su dosta meka srca pa primaju i ovako ako se samo pojaviš i kažeš da ti je hitno. Mislim da i u Petrovoj možeš odmah, to ti SBjelis zna.
Inače, u privatnima ti je 200-250kn, nije to tolika razlika.
A da pitaš LOMa za uputnicu?
Plavimak SAMO se u Vingradskoj čeka. Petrova na Zavodu za transfuiju i SD se ne čeka. Vezano za Vinogradsku, primiti će te iako nisi naručena, samo teti na vratima reci da ti je hitno. Mene su primili. Nije bilo gužve baš radi narudžbi. Jako su drage. Moja je preporuka da ideš gdje ti je bliže PJEŠKE jer sam krv izvadila za 5min, ali parking tražila doslovcce 30-40 min.
oharascarlett14@gmail.com
Zar nije li brevacitide boster kao pomoc kod bolje implantacije ,na fetu se dobije pikica u guzu.
Hm???
Ovitrelle znam da je štoperica…al za brevacitide nisam ziher…
Nesto na berv 1000 mislim ….nije mi cjelo ime u sjecanju dobila na fetu Sv. Duh..
Brevactid je ovo 💩 sa praškom i tekućinom. I ja ju baš danas preuzela da se večeras piknem. Dobila sam ju uz obrazloženje da sadrži hcg i da pomaže pri implantaciji. Pikam ju 7 dana prije transfera.
endometrioza
Sortiraj odgovore
Najstariji