Plavimak, ne znam za VV, ali AMH od 9 ti je baš dobar za godine. Pretpostavljam da će te staviti u postupak, na prvi slobodni mjesec.
Tigrica, a dok nas pratiš, možeš srediti potpis…Nikitta, tebe sam čekala. Znam da si, na žalost, doktorirala ovu tematiku. Elonva je, koliko sam ja shvatila, za low responderice dobra? A zašto ti se "sviđa" Pergoveris i Puregon?
Ruska1986, vidim ja da ti već puniš fond za doktorat svojoj djeci.Sanjich, zašto se piški u 18? Ja sam uvijek piškila LH sa prvim urinom…
Nezz jel tko u medjuvremenu odgovorio, lh se nikad ne piski s prvim urinom radi koncentracije, ne smije bit cuvan urin progooglaj 😊
Plavimak, ne znam za VV, ali AMH od 9 ti je baš dobar za godine. Pretpostavljam da će te staviti u postupak, na prvi slobodni mjesec.
Tigrica, a dok nas pratiš, možeš srediti potpis…Nikitta, tebe sam čekala. Znam da si, na žalost, doktorirala ovu tematiku. Elonva je, koliko sam ja shvatila, za low responderice dobra? A zašto ti se "sviđa" Pergoveris i Puregon?
Ruska1986, vidim ja da ti već puniš fond za doktorat svojoj djeci.Sanjich, zašto se piški u 18? Ja sam uvijek piškila LH sa prvim urinom…
Nezz jel tko u medjuvremenu odgovorio, lh se nikad ne piski s prvim urinom radi koncentracije, ne smije bit cuvan urin progooglaj 😊
Eh, nije ni čudo da nisam uspjela ostati spontano trudna...
Tko zna, možda cijelo vrijeme i krivu rupicu gađamo
💔💔💔
Dada slikaj test da se divimo 😉
Sanjich ja to isto nisam znala.. kad sam se tim bavila uvijek sam ujutro 🤷
Cure ja sad dobila mengu, sad! Ovo mi je prvi put u životu ovako, ja sam inače jedna od onih ako je nema ujutro kad se probudim nema šanse da po danu dodje, kad ono ide i to odmah jako. Pa jel moguće da nam se sve toliko promjeni...
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Drage cure ispričavam se što me nema. Radim po 12 sati ko 🐴 . Uđem svaki dan pod pauzom pročitam malo, ali evo nikako se uključiti. Bila sam na aspiraciji u ponedjeljak, dobila sam 2js. Blaga stimulacija zbog AMHa Sutra će me nazvati da mi kažu jesu li se oplodile. Puno sam radila pa nisam ni razmišljala o svemu, ali sad me malo panika hvata od razočaranja.
27,5 god. // MM - > 30 god.
biokemijska // 6tt
spermiogram -> uredan
AMH -> 1,8 pmol/L
FSH -> 10mj 13 / 1mj 2,6
1/21 - > aspiracija
Tiki hvala, umirila si me sad 😊
Malo tele a naravno da sam proguglala već sve loše kaj se može desiti 😓 ma rekla sam ti, sad pa dok rodis se nećeš prestati brinuti jel sve oke. I još stalno iščekivati neke nalaze, guglat i nalazit sve što može poći po zlu.. Mislim da ću do 3.6.bit skroz sijeda 😅 sam ti melji, volim čuti sve informacije 😊
Ja sam rekla kao kak cu i ja vj imati kolestazu i komentira moja seka kao pa to ti je nis, i velim ja je tebi koja si prirodno zatrudnila i sve, a meni sta 2god se trudim i na kraju moram po svim tim postupcima bas i nije,mislim ja se brinem jel mi beta prevelika a ona nije ni znala kaj je beta jer ju nikad nije vadila 🤦😅 velike su razlike u razmisljanjima izmedju nas iz mpo i njih koje nisu iz mpo, mi se bojimo svake sitnice, sve analiziramo proucavamo hvatamo se za sve moguće slamke i lose i dobre, trazimo iskustva po guglu i mislim da se na kraju toliko bojimo svega da nemamo vremena ni uzivati u trudnoći 😂 poanta je da nemos zeni kojoj je trebala pomoć pri zacecu rec ma ja sam ti to imala,nije ti to nis 😅🤦 ali mos podijelit iskustvo, svaka je drugacija ali ovako barem znas sta otprilike mos ocekivat a to ti gugl nece rec 😂 nemoj se brinuti, ako nisu stopala i dlanovi nemas brige, vjnti je samo radi sirenja koze ali bolje provjeriti pa da si mirna dalje 😊 svakako se nalijevaj vodom,odmoc ne moze 😆
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Sanjich je li meni promaklo tvoje pishanje u 18? Isto citam na preskokce... Nisam znala da se LH pisaju popodne, a ne ujutro.. Ok, googlam..
oharascarlett14@gmail.com
Drage cure ispričavam se što me nema. Radim po 12 sati ko 🐴 . Uđem svaki dan pod pauzom pročitam malo, ali evo nikako se uključiti. Bila sam na aspiraciji u ponedjeljak, dobila sam 2js. Blaga stimulacija zbog AMHa Sutra će me nazvati da mi kažu jesu li se oplodile. Puno sam radila pa nisam ni razmišljala o svemu, ali sad me malo panika hvata od razočaranja.
Drzimo fige za 2 malena borca 🤞🤞🤞pokusaj ne panicariti i fokusiraj se na pozitivu, ako su vijesti lose bit Ce i sutra lose, a nema razloga da se ne oplode 😆😊 vjerujemo u njih i da jedan barem zakmeci za 9mj 🤞🤞🤞🤞🤞🙏🙏
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Sunny oprosti kaj se kasno javljam, ujutro sam na poslu, a i doktorica mi puno domace zadace dala. 😀
Kariotip mu je uredan a pronasli su mu mikrodelecije AZFc regije Y kromosoma koja je najoptimalnija mozda, ali definitivno moze biti uzrok azoo. K tome on je kao dijete operativno spustao testise pa su to dva razloga te dijagnoze.
Bila sam na UZV u pon i idem opet u pon. To je bilo kratko i jasno. Misli da imam inzulinsku rezistenciju, a da nalaz inzulina koji me trazila prvi puta, nije niti pogledala. Zakljucila je po UZV valjda. Sada me trazila da izvadim lipidogram, opet inzulin i OGTT. To sam danas napravila da imam nalaze za ponedjeljak.
♀️29g. AMH 5.0, IR ♂️ 34g. azoo(materijal zamrznut, dobiven TESE)
6.mj. IVF/TESE/ICSI Menopur 225, Cetrotide, Ovitrelle - 6🥚nema transfera
11mj. Orgalutran, Pergoveris 250, Ovitrelle - 5🥚- 3 morule
ET- 2 morule ❌
1🐧
Drzimo fige za 2 malena borca 🤞🤞🤞pokusaj ne panicariti i fokusiraj se na pozitivu, ako su vijesti lose bit Ce i sutra lose, a nema razloga da se ne oplode 😆😊 vjerujemo u njih i da jedan barem zakmeci za 9mj 🤞🤞🤞🤞🤞🙏🙏
Neznam što mi je. Baš sam se unervozila. Rekli su ako bude pozitivan ishod da će ih zamrtnuti pa idući ciklus vratiti. Neznam zašto su tako odlučili, a nisam pitala. Možda zato što mi je endometrij 9mm bio prije aspiracije.
27,5 god. // MM - > 30 god.
biokemijska // 6tt
spermiogram -> uredan
AMH -> 1,8 pmol/L
FSH -> 10mj 13 / 1mj 2,6
1/21 - > aspiracija
Sortiraj odgovore
Najstariji