Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Tigrica
    27. Siječanj 2021. 16:05

Plavimak

Tigrica

Plavimak

Ah, ovo je bila zamjena od zamjene dr.opće prakse. Samo se zamjene rotiraju.. a do korone ih zapravo i nisam trebala. I lakše je otpiliti nekog preko telefona i e-maila i dati mu samo privatni recept za kupnju D vitamina. Pitala sam je kako je odredila dozu koju je preporučila u tom privatnom receptu? Nadam se da je osjetila bar malo stida kad je napisala da nema uvid u moje stanje pa je napisala generičku dozu.

Nego, u petak imam druge konzultacije na VV (a prve s njihovim nalazima).
    Je li mi itko moze reci sto mogu očekivati za dalje ako su nalazi ok tj primjereni za dob stare zene od 40. (Amh mi je bio 9, nalaz iz Vinogradske od studenog 2020.) Postoji li neki zakonski protokol ili pak obvezni protokol VV koji sad moram proći..?
    Zna li itko za VV? Hvaala :-)

Doktorica ce ti pregledat nalaze, i ako su uredu po tim njihovim mjerilima uputit ce te u postpak..odredit terapiju… i to je to.. u najboljem redu.
    Bar je tako meni bilo ..bila prije godinu dana ravno..

Hvala:-) strpljen spašen znači..

Da....i oboružaj se sa strpljenjem za čekanje. Sretno!!! Javi kako je bilo. 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

Tuma
    27. Siječanj 2021. 16:11

Plavi mak nisam sigurna da li će ti priznati njihove nalaze ili će te poslati ponovno vadit. Jer na VV vole svoje nalaze, njihove spolne hormone i spermiogram. E sad, vj će te primiti, pregledati na uzvu, pogledati te nalaze i moguće uputiti na ponovno vađenje kod njih. Eventualno ako zbog korone neće.

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Pmak
    27. Siječanj 2021. 16:43

Cekam njihove nalaze i tad su prve konzultacije s njihovim nalazima. Nisu priznali nalaze iz Vinogradske, napravila je dr ultrazvuk i uputila me na novo vađenje hormona i spermiogram. Koronu sam preboljela prije 1,5mj skoro 2. I sad me zanimalo sto bi moglo biti sljedeće u slucaju da imam priliku nesto izvolijevati ili nesto izbjeci.. Kako biti pametan? 

On - sve kako treba Ja: u 09/20 navršenih 40. g., u 09/21 navršenih 41.g.
    spontana trudnoća 2014.
    AMH 11,3, LH 3,7, FSH 8,2, TSH 1,36 DHEAS 4,1, D-vit 50, hypotir., IR
    1. 03/21 MPO Vuk Vrhovac

27. Siječanj 2021. 16:44

Tuma

Plavi mak nisam sigurna da li će ti priznati njihove nalaze ili će te poslati ponovno vadit. Jer na VV vole svoje nalaze, njihove spolne hormone i spermiogram. E sad, vj će te primiti, pregledati na uzvu, pogledati te nalaze i moguće uputiti na ponovno vađenje kod njih. Eventualno ako zbog korone neće.

Ja sam shvatila da ima njigove nalaze.. Uato je napisala druge konzultacije al prve s njihovim nalazima 😊

27. Siječanj 2021. 16:44

Ja čekam 18h da popisan Lh jer sam danas tek saznala da ju je najbolje piskit u 18h 😊 do sad sma pisala kad bi mi palo na pamet 

Tigrica
    27. Siječanj 2021. 16:54

Plavimak

Cekam njihove nalaze i tad su prve konzultacije s njihovim nalazima. Nisu priznali nalaze iz Vinogradske, napravila je dr ultrazvuk i uputila me na novo vađenje hormona i spermiogram. Koronu sam preboljela prije 1,5mj skoro 2. I sad me zanimalo sto bi moglo biti sljedeće u slucaju da imam priliku nesto izvolijevati ili nesto izbjeci.. Kako biti pametan?

Nikako ....oni ti se drzre protokola, i sve mora biti papirnato potkrepljeno. Budes cula sta ce ti dr. rec . 

16.02.2022.- termin curica 💞
    17.02.2022 došla moja Maza❤

Matkiša 😎
    27. Siječanj 2021. 17:02

Sanjich🤞🤰

Ja čekam 18h da popisan Lh jer sam danas tek saznala da ju je najbolje piskit u 18h 😊 do sad sma pisala kad bi mi palo na pamet

Uff da te moj doco čuje sad 😅 Kod njega obavezno u 11h! Čeek jel i ti hvataš O trakicama pred postupak? 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Tuma
    27. Siječanj 2021. 17:03

Plavimak

Aha, kužim sad. Nemaš šta, oni će ti objasniti nalaze i ako su brisevi i papa oke uputiti će te što sve trebaš obaviti još prije postupka (javni bilježnik i sl) i reci ti kad možeš u postupak i s kojom terapijom bi išli.  Barem je meni tako bilo 😊

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MaloTele
    27. Siječanj 2021. 17:07

Tuma samo da se ubacim sto se tice kolestaze, moja Seka je rodila 3djece i u sve 3 trudnoce imala kolestazu, navodno je kolestaza nasljedna, naknadno smo saznali da je vj i mama imala samo sto to nitko nije testirao prije 30god 🤦😂 ugl svrbilo ju je cijelo tijelo,od glave do pete,od 0 do 24, nocima nije spavala zbog toga, jetreni enzimi su joj bili turbo poviseni, npr normalno je do 30,njoj je bio preko 1000jedan, s tim da su joj sva 4 koja je vadila bili turbo poviseni, napisem jos njeno iskustvo do kraja oko 8, imam necake na cuvanju do tad pa ne stignem sad vise 😅 

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

27. Siječanj 2021. 17:20

Mattan

Sanjich🤞🤰

Uff da te moj doco čuje sad 😅 Kod njega obavezno u 11h! Čeek jel i ti hvataš O trakicama pred postupak?

Jucer sam bila na 1uzv sutra imam drugi a izmedju mi je rekao da popisan lh jer mi je O blizu jako.. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.