Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • *.Women_name.*
    27. Siječanj 2021. 18:08

Tuma

MaloTele

Tumasamo da se ubacim sto se tice kolestaze, moja Seka je rodila 3djece i u sve 3 trudnoce imala kolestazu, navodno je kolestaza nasljedna, naknadno smo saznali da je vj i mama imala samo sto to nitko nije testirao prije 30god 🤦😂 ugl svrbilo ju je cijelo tijelo,od glave do pete,od 0 do 24, nocima nije spavala zbog toga, jetreni enzimi su joj bili turbo poviseni, npr normalno je do 30,njoj je bio preko 1000jedan, s tim da su joj sva 4 koja je vadila bili turbo poviseni, napisem jos njeno iskustvo do kraja oko 8, imam necake na cuvanju do tad pa ne stignem sad vise 😅

Uf, koma, ja osjećam cijelo vrijeme pomalo svrab, ali nije ništa neizdrzivo i mogu spavati normalno. Sad već preko mjesec dana to traje. Ajde hvala ti, napiši kad ćeš moći njeno iskustvo. Strah me malo toga jer sam svašta pročitala (naravno dr. Google). Piše da može biti opasno za bebe i da se bebe mogu otrovati i da treba raniji porod. I da, vidjela sam da je nasljedno i da se u svakoj trudnoći ponavlja….

Baš sam danas čula u čekaonici zenicu kako govori doktorici da ju svrbi. Pa ju je pitala jel ju samo ovako svrbi trbuh, koža jer se rasteze il ju svrbi cijelo tijelo toliko da ne može nekad spavat. Nisam čula dalje kj je bilo 

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

Matkiša 😎
    27. Siječanj 2021. 18:18

Ja sam Ovitrelle primala za dvije inseminacije, i punkciju iz prirodnog... 
    A za ovu iz stimuliranog dupli Decapeptyl i dan prije išla da mi daju u guzu Brevactide... 
    A sad mi je prije feta iz prirodnog napisao opet Ovitrelle

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    27. Siječanj 2021. 18:26

Upravo gledam webinar o Covidu i cijepljenju. 
    Kažu za trudnice i dojilje nema opasnosti ali do sada nisu sudjelovale u kliničkim ispitivanjima, tek sada će krenuti... Kao i djeca. 
    Wtf, kako onda znaju da nije opasno... 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

sbjelisi
    27. Siječanj 2021. 18:26

Mattan e-građanin je glup, ja tamo ništa nisam dočekala. Brijem da ne koriste svi doktori te online sustave. Brijem. Pa, da – maziti će te na dan transfera – injekcijom :P
    Ruska, MTB bi mogla biti zainteresirana za ovu tvoju ponu, trigger – epruvete
    J_b ahahha stvarno imaš dobru dr!
    Sanjich jesi ti pishkila ili cekas jutro?

oharascarlett14@gmail.com

• Astra81
    27. Siječanj 2021. 18:52

Plavimak

Mda. Prerano sam se veselila. Dobila sam termin za vađenje D vitamina u Vinogradskoj uz plaćanje za 2,5 tjedana.
    Nemam to vrijeme sad na raspolaganju, već ionako ne uzimam korektivnu dozu D vitamina puna 2 tjedna kako bih mogla napraviti testiranje kako spada.. Pa eto, čisto FYI ako netko može ovo uglazbiti u svoj raspored..

Poliklinika Analiza ti je najjeftinija :)  Vitamin D je 180,00 kn i nalaz dobiješ sutradan na mail. Ja obično dođem odmah iza 7 sati i stvarno nikad nije bilo gužve. 
    Preporučam Polikliniku Analiza i za DHEA-S (puno su jeftiniji u odnosu na druge). Nije to loše izvaditi. Meni je DHEA bila dosta ispod referentnog intervala i dugo mi je trebalo da ju dovedem u red.

Ruska1986
    27. Siječanj 2021. 18:57

Tuma

MaloTele

Tumasamo da se ubacim sto se tice kolestaze, moja Seka je rodila 3djece i u sve 3 trudnoce imala kolestazu, navodno je kolestaza nasljedna, naknadno smo saznali da je vj i mama imala samo sto to nitko nije testirao prije 30god 🤦😂 ugl svrbilo ju je cijelo tijelo,od glave do pete,od 0 do 24, nocima nije spavala zbog toga, jetreni enzimi su joj bili turbo poviseni, npr normalno je do 30,njoj je bio preko 1000jedan, s tim da su joj sva 4 koja je vadila bili turbo poviseni, napisem jos njeno iskustvo do kraja oko 8, imam necake na cuvanju do tad pa ne stignem sad vise 😅

Uf, koma, ja osjećam cijelo vrijeme pomalo svrab, ali nije ništa neizdrzivo i mogu spavati normalno. Sad već preko mjesec dana to traje. Ajde hvala ti, napiši kad ćeš moći njeno iskustvo. Strah me malo toga jer sam svašta pročitala (naravno dr. Google). Piše da može biti opasno za bebe i da se bebe mogu otrovati i da treba raniji porod. I da, vidjela sam da je nasljedno i da se u svakoj trudnoći ponavlja….

Mislim sa to mozes malo i sa prehranom sredit. Probaj si izguglat malo.. 

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    27. Siječanj 2021. 18:58

SBjelis

Mattan e-građanin je glup, ja tamo ništa nisam dočekala. Brijem da ne koriste svi doktori te online sustave. Brijem. Pa, da – maziti će te na dan transfera – injekcijom :P
    Ruska, MTB bi mogla biti zainteresirana za ovu tvoju ponu, trigger – epruvete
    J_b ahahha stvarno imaš dobru dr!
    Sanjich jesi ti pishkila ili cekas jutro?

Bice za svakog ponesto 😉

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

Ruska1986
    27. Siječanj 2021. 18:59

manemoj

Ruska1986

MTB

ericaa

MTB

Nego, Plavimak, a da ti središ taj potpisić, ha?

Pa vidiš ti što ja ovdje sve moram raditi otkad si je Ruska1986 našla braća i sestre, ušla u biznis i zaboravila na nas.

Gle, ja ugovaram ozbiljne poslove. Ja vam stvarno zelim pomoc! Ako uspijem, moci cete sve dobit super zajmove uz najnizu kamatu na trzistu, 37%. Ali to nije sve! Kada dignete zajam, dobijete i karticu za dizanje lijekova koji su u slobodnoj prodaji po 200kn, kod nas cete dobit za 6500 kn. Ali ni to nije sve! Prvih deset dobiva i besplatno vadjenje 20 epruveta krvi, koje cemo mi prodavati dalje. Ne znam sta cekate 🤷🏻‍♀️

Ajde sestro ubaci i set noževa 😅

Bolje da ubacimo igle 😂😂

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

Tuma
    27. Siječanj 2021. 19:01

*.Women_name.*

Tuma

MaloTele

Baš sam danas čula u čekaonici zenicu kako govori doktorici da ju svrbi. Pa ju je pitala jel ju samo ovako svrbi trbuh, koža jer se rasteze il ju svrbi cijelo tijelo toliko da ne može nekad spavat. Nisam čula dalje kj je bilo

Da, meni je kako koji dan. Ugl me svrbe leđa, ona najviše, a nekad i trbuh. Danas me naravno sve svrbi jer čekam nalaze i sad se sam coham🙈 a vidjet ćemo sutra očito. Jbt prije sam mislila ostanes trudna, možda imaš mučnine prva 3 mj, tad je i rizicno a kad to prođe sam cekas da se porodis i to je to, pred kraj je malo teže jer si ogromna, al to su sve brige. Ha ha ha. 😅😅

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

Tuma
    27. Siječanj 2021. 19:03

Ruska1986

Tuma

MaloTele

Mislim sa to mozes malo i sa prehranom sredit. Probaj si izguglat malo..

Koliko sam čitala ako je kolestaza treba se pazit na prehranu ali rijetko samo to pomogne... Ajd vidjet ćemo sutra, ja nekako mislim da je to više svrab od suhe kože koja se rasteze. Bar se nadam. 

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.