Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
  • T_Ivy
    27. Siječanj 2021. 21:25

Dada I meni je termin prepodne - u 10:45 ☺ pa stvarno tesko da cemo se promasiti

👩44, low AMH 🤵44, azo
    2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
    2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    27. Siječanj 2021. 21:27

TirelessIvy

Dada I meni je termin prepodne - u 10:45 ☺ pa stvarno tesko da cemo se promasiti

Nađemo se na forumu u utorak, pa ti javim kad imam termin 😊😊😁😘😂

endometrioza

MaloTele
    27. Siječanj 2021. 21:36

Miss u zivotu nema bas puno pravednosti i moramo se boriti i s time izmedju ostalog,ali ja nekako vjerujem da nema nikakvog razloga zasto recimo moja npr trudnoca ne moze bit kao i ona da sam ostala prirodno trudna, da imala sam problema sa zacecem ali to ne znaci da ne mogu imati sasvim urednu trudnicu,isti tako mislim da ni puno prirodnih trudnica nisu imale sve savršene nalaze ali one se time ne bave, popisaju test,odu na prvi uzv,sve se vidi i njima je to to,nema dalje osim cekanja da se beba rodi,a mi tu strepimo oce crtica tamniti pa nece, pa jel dovoljno tamna, jel ova bol okej,jel boli previse,sta ako ne boli,ni to nam ne valja,nama nista ne valja jer se brinemo,a brinemo se jer nam je trebala pomoc,kako oni ne mogu razumjeti nas tako ne mozemo ni mi njih, ali to nije razlog da i nase mpo trudnoce ne mogu bit 'normalne', ja nekako mislim da bi mi trudnoca bila jednaka i s mpo i bez mpo, ako cu imate problema imala bi ih i da sam prirodno ostala trudna,oni su meni samo tamo spojili jajnu stanicu i spermij i ubacili u mene, na nista drugo nemaju utjecaj, nez barem ja tako razmisljam.. npr ja nemam nikakvih bolova,grceva, nista, da nisam vadila betu ne bi jos vjerovala da je pozitivna, nekako se tjesim da i malo genetike ima u tome, pa zato i ocekujeđ kolestazu 😉 btw kako si ti,jel prestalo krvarenje?

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

Ruska1986
    27. Siječanj 2021. 21:39

MISS

Tuma i moja rodica je imala kolestazu, malo promijenila prehranu i isprobala vise krema,kad je nasla onu koja joj pase spasila se .tako da malo progooglaj i isprobaj vise opcija ..vjerujem da ide na zivce nenormalno!!
    Ruska1986 mozesmi slikat tu biobazu kremu? Ja sam sad kupila neko ulje za trudnice + kremu za strije od afrodite pa kad to potrosim mislila sam probat biobazu ,volim taj brend.
    Dada bas se veselim i tvom novom postupku kao i od Sanjich 🥰❤️

https://ibb.co/YRhcSL0

https://ibb.co/RhzJQGW
    Meni je super! Ja se inace nikad ne mazem, ali sad u trudnoci da i bas sam zadovoljna. I kupila sam prosli tjedan u DM, imali su akciju na Biobazine proizvode 2 + 1 gratis, ne znam dal je jos uvijek aktualna ta akcija..

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

MaloTele
    27. Siječanj 2021. 21:41

Tuma njima je to sve nebitno, srce kuca i to je to,nema dalje 🤦🤦😄 da je meni tako odmorit mozak na jedan dan barem 😄 a mi se tu brinemo ocemo opce docekat srceko poucene raznim iskustvima 😅 a sto se tice kolestaze,eto nez, jedan dojt joj je Reko da je nasljedno i da ako je imala njena (nasa) mama da Ce signdobit i ona, drugi joj je Reko da to nema apsolutno nikakve veze i da su to gluposti,pa ti biraj kom ces vjerovati 😄 eto mene je prepala beta onaj dan, al sam odlučila uzivati trenutno,ako treba bit lose bit ce i ne zelim se dodatnio i prijevremeno nervirati a ne mogu nista promijenit,zelim da mi barem ovo bude sretno razdoblje pa kako bude bit ce,ima da budem normalna i debela trudnica koja se dvoumi koji Ce bodi kupiti 🥰

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

Teja1408
    27. Siječanj 2021. 21:44

MISS

Sannjich jesi piskila? I meni je promaklo ocito, glava me rastura cijeli dan…
    Malotele slazem se, mi koji smo prošli mpo trebale bi imat barem mirnu i urednu trudnocu,bilo bi pravedno ali sta ces kad nije sve kako planiramo u zivotu..ni moja sestra nije znala sta je beta, pravi se pmetna za hematom sta ja sad imam, a u biti ne zna nista jer joj sve ide ko podmazano..i neka hvala bogu,al obozavam to pametovanje onda ..😣
    Teja jel stiga Nifty?
    Čitam unazad pa dok sve pohvatam…

Nije danas 😕
    Nadam se sutra, a ako ne da bude barem u petak. Da ne moram cekati sljed. tj 🤞🏼

Teja1408
    27. Siječanj 2021. 21:46

MaloTele

Tuma njima je to sve nebitno, srce kuca i to je to,nema dalje 🤦🤦😄 da je meni tako odmorit mozak na jedan dan barem 😄 a mi se tu brinemo ocemo opce docekat srceko poucene raznim iskustvima 😅 a sto se tice kolestaze,eto nez, jedan dojt joj je Reko da je nasljedno i da ako je imala njena (nasa) mama da Ce signdobit i ona, drugi joj je Reko da to nema apsolutno nikakve veze i da su to gluposti,pa ti biraj kom ces vjerovati 😄 eto mene je prepala beta onaj dan, al sam odlučila uzivati trenutno,ako treba bit lose bit ce i ne zelim se dodatnio i prijevremeno nervirati a ne mogu nista promijenit,zelim da mi barem ovo bude sretno razdoblje pa kako bude bit ce,ima da budem normalna i debela trudnica koja se dvoumi koji Ce bodi kupiti 🥰

Mozda stvarno ne budes imala 😊 vidjet ces 
    Moja mama ima psorijazu i isto su rekli da je nasljedno, pa sam ja evo naslijedila (nazalost), a sestra iza mene nije. Nikad nikakvih problema nije imala. 
    Stvarno je sve individualno 😊

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    27. Siječanj 2021. 21:49

Čupica, zašto je lipidogram važan, znaš li? Ne znam kako može znati da imaš inzulinsku rezistenciju po UZV, više može pretpostaviti jer imaš PCOS.

Rita94, držmo fige za dobre vijesti. A FET je dobra vijest, veća je šansa iz FETa nego iz ETa.

Pami, tvoj omjer FSH i LH je skoro idealan, to ti sigurno nije bio problem.

rita7, Rita94, naša Tuma je imala jedan ali vrijedan. Nu je sad u 22tt. 

💔💔💔

• Rita94
    27. Siječanj 2021. 21:50

Pami

Rita94 ja sam imala u jednom postupku isto 2 stanice i došla do transfera, tako da nemoj brinuti.
    Vidim da raspravljate o lijekovima za stimulaciju. Ja imam nizak amh i rekli su mi da spadam u grupu poor respondera. Fsh mi je na svakom vađenju bio veći od lh, na zadnjem mislim da je bilo fsh 8, lh 6), a gonal mi je bio odličan. Na njega sam bolje reagirala nego na menopur u prvom postupku di je bila bas katastrofa rekacija. I u dobitnom postupku sam primala gonal. Očito smo sve različite 🤷‍♀️

Da i ja sam imala gonle 150, pergoveris 150, cetrotide, i zadnja štoperica.
    Meni je FSH bio 13 i sad prije asp 2,6 čini mi se. Možda sam to spustila sa tabletama DHEA, pozitivni šok kad je stigao nalaz.

27,5 god. // MM - > 30 god.
    biokemijska // 6tt
    spermiogram -> uredan
    AMH -> 1,8 pmol/L
    FSH -> 10mj 13 / 1mj 2,6
    1/21 - > aspiracija

🌼TiKi🌼
    27. Siječanj 2021. 22:03

Ta Biobaza krema je super. Jos se nisam krenula trackati, ali budem s njom sigurno. Inace, mene je jace svrbilo tijelo od ulja, jedino mi je ta krema pomagala. 

Nego, meni dosli svi brisevi osim onog na ureaplazmu i sad sizim jer mi je taj najbitniji i tog se najvise bojim 🙄. Valjda ce doci do petka... Ostalo sve uredno. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.