Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucyinthesky
    27. Siječanj 2021. 21:08

manemoj

Dada slikaj test da se divimo 😉
    Sanjich ja to isto nisam znala.. kad sam se tim bavila uvijek sam ujutro 🤷
    Cure ja sad dobila mengu, sad! Ovo mi je prvi put u životu ovako, ja sam inače jedna od onih ako je nema ujutro kad se probudim nema šanse da po danu dodje, kad ono ide i to odmah jako. Pa jel moguće da nam se sve toliko promjeni…

A moguće je ja mislim 😔🙄

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

Pami
    27. Siječanj 2021. 21:10

Rita94 ja sam imala u jednom postupku isto 2 stanice i došla do transfera, tako da nemoj brinuti. 
    Vidim da raspravljate o lijekovima za stimulaciju. Ja imam nizak amh i rekli su mi da spadam u grupu poor respondera. Fsh mi je na svakom vađenju bio veći od lh, na zadnjem mislim da je bilo fsh 8, lh 6), a gonal mi je bio odličan. Na njega sam bolje reagirala nego na menopur u prvom postupku di je bila bas katastrofa rekacija. I u dobitnom postupku sam primala gonal. Očito smo sve različite 🤷‍♀️

👱‍♀️- 34,amh 7.0 pmol/l 👦-38 astenozoospermia
    05/18- 10/18- 4 inseminacije
    11/18- prirodni ivf, et 3dn, beta 0
    04/19- prirodni ivf, nema stanice
    1.IVF 06/19 Kbc Rijeka, menopur 150, 1 folikul, 0 stanica
    2.IVF- 02/20, Kbc Rijeka, gonal 150, 2 stanice, ET trodnevnog, beta 0
    05/20- ivf poliklinika, histeroskopija i uklanjanje polipa
    3.IVF 10/20, Ivf Lucinger., gonal 225, 5 stanica, et 3dan..Panorama test uredan,stiže nam dečko 💙

• rita7
    27. Siječanj 2021. 21:13

Rita94 navijamo za dvije dobre price :)
    I ja idem na blagu stimulaciju i kad vidim tu price o količini js koje se spominju nije mi svejedno ali opet kao sto su cure napomenule vjerujem da je i jedna prava ako je suđena dovoljna  :) a ti imas dvije :) 
    J_s I meni su u planu gonali, bas me zanima kak će ti biti s njima ali mislim da je svaki nas slucaj individualan i da svatko reagira drugačije  tako da ne vidim razlog za negativu :)

♀♂ 30 g.
    nadanja za + cca. 3 god
    ja- visok prolaktin, on- oligoasteno.

MISS
    27. Siječanj 2021. 21:16

Sannjich jesi piskila? I meni je promaklo ocito, glava me rastura cijeli dan...
    Malotele slazem se, mi koji smo prošli mpo trebale bi imat barem mirnu i urednu trudnocu,bilo bi pravedno ali sta ces kad nije sve kako planiramo u zivotu..ni moja sestra nije znala sta je beta, pravi se pmetna za hematom sta ja sad imam, a u biti ne zna nista jer joj sve ide ko podmazano..i neka hvala bogu,al obozavam to pametovanje onda ..😣
    Teja jel stiga Nifty? 
    Čitam unazad pa dok sve pohvatam...

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

Ela 👱🏼‍♀️
    27. Siječanj 2021. 21:16

🌺Dada🌺

ela1989

Sad me zanima zašto meni nisu dali štopericu a FET mi je zakazan za 03.02 ?
    Da li mora ići štoperica ili šta ?
    U prvom IVF pokušaju sam si piknula štopericu ali ovaj put je nisu ni pomenuli 🧐🧐🧐 zbunjena sam 🤔🤔🤔

Moglo je i bez nje, rekla je da može poboljšati implantaciju zbog razine hcg-a. Ja sam mislila da će biti bez, da ganjam crte… Ali smo doktorica i ja drugu strategiju smislile 😂 tko zna možda je i ona sama išla na mpo pa me podržava u mojim ludostima 😂
    Vjerojatno zbog endometrioze i endometrioma kojeg imam već neko vrijeme.

sve je to od klinike do klinike sigurno, a i do doktora 🤣 
    Još jednom sretnoooooo 🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼🤞🏼 čekamo srijedu da pišemo utiske i zajedno čekamo betu.
    Tako mi je drago da ima ovaj forum , da s nekim ko sve razumije mogu podijeliti svoju priču 
    Šaljem vam svimaaaa zagrljaj ❤️❤️❤️❤️❤️

🙋🏼‍♀️ 32 🙋🏻‍♂️ 31
    3 godine braka
    03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
    09/2021 missed ab 💔

Tuma
    27. Siječanj 2021. 21:18

Malo tele a da, moja prijateljica koja je prirodno ostala trudna 3.put sad je imala tu neku bakteriju kaj jede posteljicu i nazvala me nakon pregleda i priča mi neki trac o curi s faksa i tek na kraju razgovora se sjeti e da, imam i tu neku bateriju kaj se hrani posteljicom, opasna je u trudnoći. I ja ju ispitujem o tome, a ona ništa ne zna, kao ah ima to već sigurno 2 mj koliko je čekala nalaze pa ak do sad nis nije bilo, ni neće. 😅 A ja sebe zamislila u toj situaciji, evo već 3 ginekologa obišla, našla svu narodnu medicinu i antibiotike 😂 a za kolestazu, ne mora značiti da ćeš ju i ti imati, jedino ako dobiješ u 1.trudnoći, imat ćeš u svakoj idućoj. Al opet barem znaš da to možeš češće kontrolirati i ako slučajno krenu simptomi, na vrijeme reagirati 😊
    Rita 94 dobro da si se okupirala nakon aspiracije, da ne misliš samo o tome cijelo vrijeme. A nervoza je normalna,držimo  fige da su se oplodile obje 🤞

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MaloTele
    27. Siječanj 2021. 21:19

Rita94

MaloTele

Rita94

Drage cure ispričavam se što me nema. Radim po 12 sati ko 🐴 . Uđem svaki dan pod pauzom pročitam malo, ali evo nikako se uključiti. Bila sam na aspiraciji u ponedjeljak, dobila sam 2js. Blaga stimulacija zbog AMHa Sutra će me nazvati da mi kažu jesu li se oplodile. Puno sam radila pa nisam ni razmišljala o svemu, ali sad me malo panika hvata od razočaranja.

Drzimo fige za 2 malena borca 🤞🤞🤞pokusaj ne panicariti i fokusiraj se na pozitivu, ako su vijesti lose bit Ce i sutra lose, a nema razloga da se ne oplode 😆😊 vjerujemo u njih i da jedan barem zakmeci za 9mj 🤞🤞🤞🤞🤞🙏🙏

Neznam što mi je. Baš sam se unervozila. Rekli su ako bude pozitivan ishod da će ih zamrtnuti pa idući ciklus vratiti. Neznam zašto su tako odlučili, a nisam pitala. Možda zato što mi je endometrij 9mm bio prije aspiracije.

Sve je to normalno, ja sam se isto tresla prije neg sam zvala da cujem kolko ih se oplodilo i to, sto se tice endometrija to ti fkt neznam, ja nisam s njim nikad ratovala ali inace ti je korisno piti sok od cikle i jesti ananas za zadebljanje endometrija ako imas inace prob s tim 😊 probaj se sto manje brinut i zivcirat,znam da je lako rec ali nemas vise kaj, sta si napravila si napravila,dalje je sve na pukoj sreci, svejedno nema razloga jos vjerovati da ce biti lose, dovoljna je samo jedna jajna stanica a ti imas cak 50% vise 😉🤞🤞🤞 drzim fige da prode sa 100% 😊

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

• Ludakopatka
    27. Siječanj 2021. 21:22

Maslačakxx

Cure sry šta se ne javljam, baš sam u jako velikoj gužvi.
    Želim svima sve naj normalno, a uskoro ću vas i čitat i pisat češće nadam se. Sto obveza i poslova sad imam.
    Nez jel se javljala LUDAKOPATKA ikako, ako jesi, tj ako nas čitaš, pliz javi mi se na mail, ne znam jesi ostavljala svoj, jedno 500 str sam u zaostatku.
    Moj je: maslacakxx@gmail.com

Budem... Čitam.. 
    Ne stignem baš pisati jer još uvijek slavimo 1 roč princeze... Zbog korone svi mi nekako dolaze u manjim grupicama. 
    Svima pozz i držim fige da bude što više bebica❤️

10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
    Korisni info za posvojenje na str 1575 do 1577,i dodatno od 1581 do 1584 vol. 4

MISS
    27. Siječanj 2021. 21:22

Tuma i moja rodica je imala kolestazu, malo promijenila prehranu i isprobala vise krema,kad je nasla onu koja joj pase spasila se .tako da malo progooglaj i isprobaj vise opcija ..vjerujem da ide na zivce nenormalno!!
    Ruska1986 mozes mi slikat tu biobazu kremu? Ja sam sad kupila neko ulje za trudnice + kremu za strije od afrodite pa kad to potrosim mislila sam probat biobazu ,volim taj brend.
    Dada bas se veselim i tvom novom postupku kao i od Sanjich 🥰❤️

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

❤️J_0209_b😺
    27. Siječanj 2021. 21:23

rita7

Rita94navijamo za dvije dobre price :)
    I ja idem na blagu stimulaciju i kad vidim tu price o količini js koje se spominju nije mi svejedno ali opet kao sto su cure napomenule vjerujem da je i jedna prava ako je suđena dovoljna :) a ti imas dvije :)
    J_sI meni su u planu gonali, bas me zanima kak će ti biti s njima ali mislim da je svaki nas slucaj individualan i da svatko reagira drugačije tako da ne vidim razlog za negativu :)

I mene zanima.. Ovo mi je 5.dan kak se pikam.. Zasad mi se čini da to dobro odrađujem.. Nema masnica, ni krvi, tu i tamo koja mini mini kapljica ostane na koži.. Sutra bi se trebala pikat i sa cetratide plus ultrazvuk ujutro💪🤞. Javim novosti sutra.. Držite fige da saznam neš konkretno.. 

👩34hipo/hashimoto
    🧔36 oligozoospermia
    11/2019 zamrznuti spermiji zbog Hodgkin limfoma
    01/2021 Vinogradska, gonal f 200iu, cetrotide, ovitrelle, 4🥚, 2 zrele, 5.2 transfer 2 dvonevne, ❌🐧, ❌beta
    06/2021 gonal f 225iu(5 dana), gonal 200 u nastavku, cetrotide, ovitrelle, 3🥚, 1 zrela, transfer 8.stanični A1, beta 22.3, ❌🐧
    06/2022 pergoveris 225/cetrotide/ovitrelle, 11🥚, 9 oplođeno, 4🐧, rani hiper, ❌ ET, FET 7.mj - ❌ Beta

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.