Dada omg 😂😂😂 moram reći da je prava tuka!
A moja sveki je ista, cijela rodbina i okolina zna šta, sam pravila za ručak a di neće ovo.
Samo govore: mi ćemo umrijeti dok vi budete imali dijete 😵
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Moram se osvrnit na ovo. Žao mi je šta prolazite sve to, pocevsi sa boli da necete tako lako imat djece, pa onda sa fizickom boli a i psihickom prolaženja kroz postupke, pa nadanja, pa razocaranja i ko zna tako puta ukrug da bi vam netko rekao to za dijete 🤦🏻♀️ Al to je lijepa naša Hrvatska. Nema tu popravka, cak ni na nasoj generaciji nit mlađoj od nas. Svašta bi rekla na tu temu al ušutit ću. Evo, dok suprug i ja nismo ni razmisljali o djeci, njegovi bi svako malo natuknili jz cista mira- dica ovo, dica ono. Dok si moji roditelji ni u jednom trenu nisu dali za pravo uopce to privalit priko usta, bili su dovoljno suzdrzani.
I onda jednom dok smo pricali sa njegovima, njegov otac meni mrtav ladan kaze da ja i moj muž nismo obitelj dok god nemamo dice. Ja san tila iskočit iz kože na jednu od najglupljih izjava stoljeća od jednog inteligentnog čovjeka. Ja posli prican sa muzem, kazem mu da njegov otac uopce nije svjestan svojih rijeci, da mi mozda i ne mozemo imat dice il nece bit lako (tad nismo pokusavali nit mislili na to uopce, no nikad ne znas). Al' naši boomeri ne razmišljaju o tome, posebice oni koji su se namnožili. 🤦🏻♀️
04/2021➡️ 💙 🎊🎉🎊
Nikitta drzim fige da i ti nadje svoj prozor, mora biti negdje! I da se iapk izvuces u ove perspektive koju sada imas. Tesko je, znam. ❤⛄
Miss predivna slika, kao iz magazina 😍 Kad ce vise ti nalazi!
Nina86 kako si danas?
Shangai nedaj se. Imas nas za potporu, istrazi druge dr. Iako, ja mislim da je dr.bila gruba u izricaju, a htijela je naglasiti tu opasnost. I dr.su svakakvi, jer i njima je puno svega toga nepoznanica, kockaju.. A nije lako kockati s tudjim životima... Uf.
oharascarlett14@gmail.com
Maja ima nadeeee, primite se posla, blago vama!!
Mala dobrodosla, ovdje ces se osjecati kao doma 😃😉, dobiti prave dijagnoze, upute, tumacenje nalaza... Čudo!
Bajo zao mi je da ti prosla tako teske trenutke, bravo da si se digla! Bravo, bravo! Prava lavica. ❤
oharascarlett14@gmail.com
Miss preeeedivna slika 😍😍😍
🙋🏼♀️ 32 🙋🏻♂️ 31
3 godine braka
03/2020 hydrosalpinx operacija (odstranjen lijevi jajovod)
09/2021 missed ab 💔
Miss slika je genijalna, i ja cu jednu na Jarunu napravit 😆😆🤣
Manemoj ja cu svojima body sa i survived ice age 😆😆🤗 slazem se sa svime sto si napisala, osobno ne mislim na sva zvona objaviti ali nemam namjeru to skrivati, i meni je sve bilo novo tako da tocno razumijem sto zelis rec, ja kad sam tek krenula u mpo nisam nikog znala, i voljela bi ako nekome mogu pomoći samim time sto razumijem sto su prosli, a mpo je jos uvijek neka tabu tema iako ne bi trebala bit,a moja djeca Ce bit jednako vrijedna kao i meka koja su prirodno zaceta, meni je trenutno tesko pricat o tome jer me zelim da me itko ispituje,me zelim se opravdavati nekome i ne zelim stalna ispitivanja o tome,u kojoj ste fazi,kak ide la bla, al cim budem sig da je sve okej svima namjeravam sve rec pa stagod da ljudi mislili
Nina grozno grozno,ne ponovilo se nikom nikad vise,nadam se da ces se brzo oporaviti 😘
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
MaloTele sad kad si spomenula ispitivanja u kojoj ste fazi pita mene to frendica (jedina koja zna) pa reko u fazi da me tri bebe čekaju u zamrzivaču 😂 ona se na prvu izgubila, kao ček kako misliš u zamrzivaču, šta rade tamo? haha a kad sam joj objasnila oduševila se jer je i sama bila na korak do mpo (na kraju troje prirodno rodila) i to joj je bilo super!
Jedva čekam da svi imamo trudničke slike 🥰
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
MaloTele sad kad si spomenula ispitivanja u kojoj ste fazi pita mene to frendica (jedina koja zna) pa reko u fazi da me tri bebe čekaju u zamrzivaču 😂 ona se na prvu izgubila, kao ček kako misliš u zamrzivaču, šta rade tamo? haha a kad sam joj objasnila oduševila se jer je i sama bila na korak do mpo (na kraju troje prirodno rodila) i to joj je bilo super!
Haha trebala si rec cekaju da zatopli 😆🤣 ma ja stvarno nemam prob s tim da ljudi znaju nakon,ali sad mi je potreban mir i jedino s kim to zelim dijeliti je mm, kad smo krenuli na inseminaciju rekli smo nekima i onda mi je bilo teze i groznije govorit da nije uspjelo Iako nismo ni očekivali,ali satrala su me pitanja kako si, kak se osjecas, ajme zao mi je, nit Ce bolje dr put itd, ovako nakon neg nete u stimulaciji sam se doma isplakala i zapravo mi je super bilo sta nitko nije znao jer sam se morala praviti normalna i sretna na kavi itd i meni osobno je to pomoglo da sto prije prebolim,znam da nismo svi isti ali meni treba mir u postupku..
Btw moj dragi misli da su bebe nestale i sad bi on da ja sutra idem u Muller po 3.test a u pon idem vaditi betu 🤦🤷 veli bit ce mirniji ako opet vidi crticu,strah ga je da se nije nekaj promijenilo od cetvrtka 😆🤦🤷😃
9/20 inseminacija
baby boy 💙🥰😊
I sigurno se frendica napokon "opustila" pa uspjela prirodno zatrudnit 🤣🤣 ajme groznih li savjeta 😅😅
9/20 inseminacija
baby boy 💙🥰😊
Sortiraj odgovore
Najstariji