svaka cast curi koja je ono na prvoj stranici sve pisala. puno joj hvala na tome.
iskreno od nalaza nisam vadila jos nista, isla sam nedavno na pregled i na papa test i sve je super. U ove skoro dvije godine koliko pokusavamo, nadala sam se da ce doci od trudnoce samo od sebe, ali kada ne ide i ne ide….veliku nadu polazem u doktore i humanu, tako da mi se sada stvorila neka nova nada i izvukla me iz tog nekog crnog razmisljanja u koje sam se ubacila zadnja 3 mjeseca.
MM je vec dobio uputnicu za spermiogram, a ja D1 uputnicu i eto jucer e-mail od humane sa terminom za konzultacije da vidimo sta i kako dalje.
Cura koja je ovo pisala je očito na dejtu sa svim svojim muškarcima dok ja napeto čekam odgovor za TORCH 🙈🙈🙈
Ahhaahhahaha nadam se da odmara i da ne cita nista.. Uzela je day off 😊
Nikitta, uopce ne znam OPET sta ti rec, osim poslat zagrljaj i nadat se da te ipak u buducnosti ceka dan, koji ce zapocet bez bolova i ikakvih problema.. Ti si bas borac ❤💜
Bajo, isto vrijedi za tebe. Prava 🦁 💜❤ stvarno si kroz svasta prosla...
Sta se tice govorenja okolini, ja sam od prvog dana svima rekla. I na poslu, da krecem u sve to u da racunaju da me ubrzo mozda nece bit, i svim ostalima.. Nikakvih losih situacija nisam imala, ljude sto je zanimalo, to bi im i odgovorila. I bas od prvog dana svi sve znaju... ali se ne mogu usporedjivati sa nekim ko je proslo xy postupaka i kom je lakse zadrzati to za sebe. Tako da svatko najbolje zna sta mu je cinit! Rec, ne rec, tako svejedno... Ionako se sve borimo za istu stvar ❤💜
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Dada ni svojoj mami ne mogu objasniti da ne treba znati svaku moju pretragu i jbni spermiogram kakav je, već ona zadire gdje ne treba. A možeš misliti stranci…
Evo MISS to mi je fora, tako bi nešto i ja za nas napravila…iii npr slikanje trbuha po mjesecima i to tako slatko 💗
Manemoj to je jako nesebično od tebe, ja sam se opekla sa osobom koja ima problema i ja sam joj pokušala pomoći, zaista oprezno.. Da bi mi na kraju rekla da pametujem i da ona zna bolje.. Eto to ti ja pričam. I neću reći nikom iz razloga što mi se ne da objašnjavati da je i moje dijete jednako kao njihovo… Jer evo prvo muževi to ne bi kontali i cijeli život bi ga gledali kao "umjetno" dijete… I svaka čast vama koje imate snage boriti se još i s tim…
Ja zaista samo želim svoj mir 🥰
Meni je isto jako fora to sa slikanjem trbuha.. samo ću ja morati čekati malo više mjeseci da se kuži razlika 😂😂😂
E znaš šta.. moje dijete će Itako biti bolje od svih njihovih da me to uopće ne dira 😂, samo da mi netko nešto kaže.. ma znati ćete ako mi je netko nešto rekao, čitati ćete u 24 sata o tome.. samo ćete pomisliti ajme gle manemoj, netko joj u dijete dirnuo 😂😂😂
Kužim te, naravno ❤️
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Dada ni svojoj mami ne mogu objasniti da ne treba znati svaku moju pretragu i jbni spermiogram kakav je, već ona zadire gdje ne treba. A možeš misliti stranci…
Evo MISS to mi je fora, tako bi nešto i ja za nas napravila…iii npr slikanje trbuha po mjesecima i to tako slatko 💗
Manemoj to je jako nesebično od tebe, ja sam se opekla sa osobom koja ima problema i ja sam joj pokušala pomoći, zaista oprezno.. Da bi mi na kraju rekla da pametujem i da ona zna bolje.. Eto to ti ja pričam. I neću reći nikom iz razloga što mi se ne da objašnjavati da je i moje dijete jednako kao njihovo… Jer evo prvo muževi to ne bi kontali i cijeli život bi ga gledali kao "umjetno" dijete… I svaka čast vama koje imate snage boriti se još i s tim…
Meni je isto jako fora to sa slikanjem trbuha.. samo ću ja morati čekati malo više mjeseci da se kuži razlika 😂😂😂
E znaš šta.. moje dijete će Itako biti bolje od svih njihovih da me to uopće ne dira 😂, samo da mi netko nešto kaže.. ma znati ćete ako mi je netko nešto rekao, čitati ćete u 24 sata o tome.. samo ćete pomisliti ajme gle manemoj, netko joj u dijete dirnuo 😂😂😂
Kužim te, naravno ❤️
Haha u zatvoru nema interneta 😂😂😂
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Kužim te, naravno ❤️
Prepricavam ja ovo mužu a on meni kaže a tko bi se tebi usudio nešto reći s tim tvojim jezikom 😂😂😂😂 eto 🤷🤷🤷 a ja sva fina i nježna 🙈
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Naravno ako tebe to umara i osjecas se kao da se boris protiv nekogvili neceg onda naravno da neces govoriti nikome... Ja sam u potpunom miru s tom temom i koga je god zanimalo detaljnije sam pricala, a imam i bliskih osoba koje se uopce nisu zanimale za to.. I to sam prihvatila ne pricamo o tome nikad.
Vec sam pisala kako je moja mama protiv toga tako da nismo rijeci progovorile vise o tome.. Nije htjela se educirati i saznat vise i to je to.. Ali da cu sutit jer se ona srami ili sta vec.. Necu..
Kužim te, naravno ❤️
Prepricavam ja ovo mužu a on meni kaže a tko bi se tebi usudio nešto reći s tim tvojim jezikom 😂😂😂😂 eto 🤷🤷🤷 a ja sva fina i nježna 🙈
Meni je muz reka da cemo naprvait takvu sliku *mom sad * na godisnjicu braka na nasem brodu 😍 volim kako je on uvjeren u uspjeh kad ja vec sumnjam u sve 😑
Točno to... Ona moja susjeda o kojoj sam govorila je mišljenja da je njezino dijete Bogom dano, a dok od njezine šogorice koja je začela MPO putem, da je to dijete iz epruvete i stalno joj je nalazila mane... Ono kao tipa vidi kak ima pokrete kao da nešto nije u redu sa njom, vidi kak joj oči bježe, vidi kak je zahtjevna beba... Vidi koliki nos ima itd..... Da bi sada nakon 3 god njezina mala nezna reći 3 riječi a ova ima vokabular djeteta od 5 godina i pametna je za nepovjerovati . Tako da, kako takvoj osobi objasniti da mi nismo vještice i ne čaramo i kuhamo napitke i da nećemo imati vanzemaljsku djecu... Eto samo iz tog razloga jer su neki ljudi u mojoj blizini zaglupljeni do srži... A ako kažem svekrvi, ta moja susjeda će među prvima saznati. Moja sveki je ko poderana kanta, nije ona loša ali nezna čuvati tajne 🤣🤣🤣
endometrioza
Manemoj 😂😂😂 a čuj, ako nisi čvrst svatko te gazi...
Sanjich evo baš mi žao za mamu, sigurno će joj biti svejedno kad primi unuče u ruke 💗
Kaže meni moja kuma (priča o svojoj šefici) kako je luda i bijesna, ali to je zato što nema djece. Svi koji nemaju djece su isfrustrirani u životu. I to priča meni koja nemam djece 🙄 i stalno govori kako se moli za nas, hvala ti ali nemoj, nemaš iskrene namjere i to mi ne znači zato ništa.
Došlo mi da je opalim šalicom po glavi.
Evo sad sam se baš isfrustrirala 😂😂
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji