Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    23. Siječanj 2021. 18:01

Miss ajme pre pre pre pre dobro 🥰🥰🥰🥰🥰 kao poster izgleda! Super je! 

Što se tiče ovog govorenja ja tu dijelim mišljenje sa Sanjich. Sad ne govorim javno baš svima čisto da ne moram javljati svima da nije uspjelo 🙄. 
    Ali kad ostvarimo trudnoću i dobijem bebu govoriti ću svima koje bude zanimalo..
    Zašto?
    Prvo, zato što kad sam se ja suočila s tim da mi moramo na MPO nisam imala koga pitati ništa.. znam za dvije cure koje su tako ostvarile trudnoću ali to su poznanice prijatelja pa mi bilo glupo njima uletiti i pitati sve što me zanima. Želim da netko u mojoj blizini ako mu se ovo dogodi zna da sam ja tu i da ću mu reći sve. I imam trenutno dragu osobu koja je na rubu toga da krene s pretragama i mislim da joj jako olakšava i miče strah kad joj prepricavam proces i lakše se tako priprema na sve. Do sad nije iz čistog straha a sad kad zna da ja to prolazim ima baš konkretna pitanja.
    Drugo, zato što smatram da djevojke nisu osvjestene o svom tijelu kao što ni ja nisam bila. Nisam imala pojma o AMH prije ovoga, nisam znala da imamo ovarijsku rezervu, da vadjenjem krvi možemo barem otprilike znati jel nam se žuri...
    Treće, zato što ne želim da se više itko osjeća krivim što ne može zatrudniti jer mu drugi govore ma samo se moraš opustiti i doći će, previše to želiš pa zato ne ide. Da sam barem ja imala nekoga tko mi je prije godinu dana rekao ma jebes godinu dana čekanja, daj ti odi na pretrage.. ne bi izgubila vrijeme.. ali ja sam čekala jer su svi govorili trebaš čekati, strpi se bla bla..
    Eto, to su moji razlozi.. želim nekome biti ona osoba koju ja nisam imala i koju sam našla u vama ovdje.. 
    To su moji razlozi, poštujem sve druge ali ja sam već i mužu rekla da ćemo reći kako smo došli do bebe svima koji budu htjeli slušati 😂.. ajme jesam se raspisala 😂😂

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Nadalica
    23. Siječanj 2021. 18:05

Ja kupila body za Nadiu gdje pise tausche bruder gegen pony prevedeno mijenjam brata za ponija 😂😂😂😂😂😂

🤴32 👸29 neopstruktivma AZOOSPERMIA+ Klineferterov sindrom(xxy hromosomski)
    8/19 dugi protokol 11 js zamrznuto
    9/19 Tese, nadjeno ukupno 9 spermija
    10/19 promjena klinike
    11/19 4 oplodjene, 2 vracene, rekli nam to je to, ako ne uspije- donacija
    12/19 beta 2600 14 dnt, blizanci
    08/20 rodile se moje bebice Noah i Nadia
    2 🐧🐧

malaM212
    23. Siječanj 2021. 18:07

svaka cast curi koja je ono na prvoj stranici sve pisala. puno joj hvala na tome.
    iskreno od nalaza nisam vadila jos nista, isla sam nedavno na pregled i na papa test i sve je super. U ove skoro dvije godine koliko pokusavamo, nadala sam se da ce doci od trudnoce samo od sebe, ali kada ne ide i ne ide....veliku nadu polazem u doktore i humanu, tako da mi se sada stvorila neka nova nada i izvukla me iz tog nekog crnog razmisljanja u koje sam se ubacila zadnja 3 mjeseca. 
    MM je vec dobio uputnicu za spermiogram, a ja D1 uputnicu i eto jucer e-mail od humane sa terminom za konzultacije da vidimo sta i kako dalje. 

ja-30, MM-31. Pokušavamo od 6 mjeseca 2019 g.
    Ciklusi 35-37 dana, papa test uredan
    Krecemo za humanom reprodukcijom u 2 mjesecu

Ruska1986
    23. Siječanj 2021. 18:09

malaM212

hehe idem onda procitati prve dvije stranice, urediti popis pa se javimi hvala na dobrodošlici

Dobro nam dosla! 😊😊 I eto, nek si potpis odmah rijesila 😊😊 cure su ti sve rekle, najbolje da obavis sto vise pretraga i da sto vise nalaza dodjes na konzultacije. Tako da primi se posla 😂😂 i sretno ti od ❤❤❤  i javljaj nam se sta god te bude zanimalo. Ovdje bi neke cure mogle radit u MPO koliko znanja imaju.. 😊

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    23. Siječanj 2021. 18:10

🌼TiKi🌼

Nikitta jel pijes ti D manozu, mislim da sam kod tebe negdje procitala? Smiju li trudnice piti. Imam neke utinarne tegobe od jucer, pijem brusnicu. Urin je bio ok, nesto bakterija, cekam jos urinokulturu.

Smijes! Meni ju preporucila sestra kod mog soc.gin. Zbog E.Coli, da ju pijem preventivno.. Nisam jos pocela 🙈🙈

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

Ruska1986
    23. Siječanj 2021. 18:12

MISS

Manemoj, Sanjich apropo teme baby announcment mi smo napravili nekoliko slika za poslat rodbini van Hrv i nama za uspomenu, pa evo jedna od njih…cekam da dode uredan Harmony da konacno mozemo svima rec! 🙏🙏
    https://ibb.co/Q8mFVP9

Bas jako lijepo! 😍😍😍 odlicna slikica 💜❤

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

23. Siječanj 2021. 18:13

Miss ajmeeeee 😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍 Nesto najljepse mi je ovo sta san na forumu vidjela 😍😍😍 izgleda kao neki profi poster 😍😍😍 

manemoj
    23. Siječanj 2021. 18:14

malaM212

svaka cast curi koja je ono na prvoj stranici sve pisala. puno joj hvala na tome.
    iskreno od nalaza nisam vadila jos nista, isla sam nedavno na pregled i na papa test i sve je super. U ove skoro dvije godine koliko pokusavamo, nadala sam se da ce doci od trudnoce samo od sebe, ali kada ne ide i ne ide….veliku nadu polazem u doktore i humanu, tako da mi se sada stvorila neka nova nada i izvukla me iz tog nekog crnog razmisljanja u koje sam se ubacila zadnja 3 mjeseca.
    MM je vec dobio uputnicu za spermiogram, a ja D1 uputnicu i eto jucer e-mail od humane sa terminom za konzultacije da vidimo sta i kako dalje.

Cura koja je ovo pisala je očito na dejtu sa svim svojim muškarcima dok ja napeto čekam odgovor za TORCH 🙈🙈🙈

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Matkiša 😎
    23. Siječanj 2021. 18:17

Dada ni svojoj mami ne mogu objasniti da ne treba znati svaku moju pretragu i jbni spermiogram kakav je, već ona zadire gdje ne treba. A možeš misliti stranci...
    Evo MISS to mi je fora, tako bi nešto i ja za nas napravila...iii npr slikanje trbuha po mjesecima i to tako slatko 💗 
    Manemoj to je jako nesebično od tebe, ja sam se opekla sa osobom koja ima problema i ja sam joj pokušala pomoći, zaista oprezno.. Da bi mi na kraju rekla da pametujem i da ona zna bolje.. Eto to ti ja pričam. I neću reći nikom iz razloga što mi se ne da objašnjavati da je i moje dijete jednako kao njihovo... Jer evo prvo muževi to ne bi kontali i cijeli život bi ga gledali kao "umjetno" dijete... I svaka čast vama koje imate snage boriti se još i s tim...
    Ja zaista samo želim svoj mir 🥰

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Leia3.0
    23. Siječanj 2021. 18:17

MalaM212 - eto, vec si puno toga i napravila. Bravo!
    Spolni hormoni, a narocito AMH ce ti vec puno rec o situaciji. I spermiogram za muza. Vjerujem da cete bit puno pametniji nakon sto dobijete sve nalaze. Moguce je naravno i da se ne otkrije uzrok. No nemojte se radi toga deprimirati. Zato imamo medicinu i sva njena postignuca, i naravno podrsku koju cure s ovog foruma nesebicno pruzaju! 

💁🏻‍♀️35 g., AMH 32 PCO like
    💁🏻‍♂️40 g., astenozospermija
    1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
    2. FET 9/21 - beta negativna
    3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
    4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
    13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
    🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.