Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    24. Siječanj 2021. 00:56

Rina89

🌺Dada🌺

Rina89 oprosti što upadam 🥰
    Vidim da smo sestre po dijagnozi sa sasvim ok amh, pa me zanima, pošto vidim da si u simulacijama skoro svaki put, a s prethodno dobrim brojem oocita. Čak si i blastice vraćala, pa ako možeš da podijeliš samnom, što se desilo sa ostatkom pošto vidim da nigdje ne spominješ 🐧?? Nisu se sve razvile pa nemaš smrzlića ili je nešto drugu u pitanju osim endometrioze? ❤️ Mislim… Kao da endometrioza nije dovoljna sama po sebi 🙈🙈🙈
    Neznam i ne sjećam se jesam li pitala možda, previše informacija mi se tu vrti i jednostavno nemogu sve pohvatati a tvoj me potpis baš zainteresirao 🙄
    Dadaa kakva je situacija kod tebe? Ako dobro vidim ti si nakon 1.postupka imala 3 bastice?
    Imala si i više j.s.od mene. Jesi li imala hiperstimulaciju?
    Ideš li onda u 2.mj.na FET?

Rina89 Žao mi je što se ne uspiju razviti dalje... Jer baš mi je na prvu bilo čudno da ti aspiriraju 13 kom i da ne ostane nijedan 🐧 za FET. Možda je to do njih bila neka greška, ali 3 puta hmm🙄 zašto nisu zamrznuli drugi dan kao što rade ovdje. 
    Moja priča oko js je bila ta da sam bila na srednje jakoj stimulaciji iz koje sam dobila hrpu folikula gdje sam dobila 23 kvalitetne js dobre za oplodnju.. Išli smo na ICSI, i oplodilo ih se 18.. Ali pošto je politika klinike takva da im moralna načela nalažu da oni NE SMIJU zamrznuti više od 3 blastice, zbog rizika da se moraju baciti ukoliko se prva primi pa da npr ne želimo drugo dijete itd... Znači jedini slučaj je max 3... A ostalih 15 su zamrznuli odmah dan poslije transfera, ja bih rekla 1dnt..neznam po koliko na slamku i neznam dalje detalje ali eto to je kako oni rade 😁😁😁 i odmah smo svježu jednu vratili i nije se nažalost primila i sad imamo još 2 za FET, ali vraćamo jednu.... i dobro da sam sad načela tu temu pa IMAM PITANJE ZA SVE CURE ako koja zna, dali npr ako su na slamki 3 kom zamrznuta prvi dan, dali dok ih odmrznu i npr čekaju da budu u fazi blastice, i ako vrate jednu, dali se one preostale 2 smiju po drugi puta smrznuti ili one propadaju?? Baš me sad to zanima, ja to nisam pitala, čak neznam ni po koliko ih je na slamkama ni kakva im je kvaliteta ako ide ponovo na smrzavanje ❄ a čak neznam ni dali se to radi? Prosvijetlite me, još sam balavica u svemu tome 🤣🤣
    Pusa, bokić, mahanje i laka vam noć ❤️❤️❤️

endometrioza

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    24. Siječanj 2021. 01:00

Rina89 zaboravih odg a pitala su me za hiper. Kao nisam ga imala, ali imala sam jedno 3 dana proljev i užasne bolove još i danima nakon transfera... S tim da sam na transferu bila puna tekućine pa mi je to špricom vadila vam i rekla da je to bio vjerojatno slabi hiper ali ništa značajno i da pijem puno puno vode da se nebi pojavio naknadno. Malo je reći da sam 10 dana nakon aspiracije hodala kao upitnik, skoro četveronoške i da me sve živo dolje boljelo...
    I neznam što bi mislila, možda je i to jedan od razloga zašto se nije primilo odmah. Baš sam bila katastrofa, i da sam bila pametnija i znala više stvari, vjerojatno bih preskočila taj mjesec... Jer eto odbilo mi se o glavu to moje da želim sve odmah i baš sad 🙈🙈🙈🙈 više sreće drugi put 🙏❤️

endometrioza

Tuma
    24. Siječanj 2021. 01:11

Miss propustila sam sliku.... Saljiiiii opeet 😊
    MalaM dobrodošla, sve su ti cure već rekle, ja ti želim sreću da vam što prije uspije 😊
    Ja sam da idemo u postupak rekla obitelji i 2 najbliže prijateljice, a onda kada sam govorila za trudnoću sam rekla i za mpo. Ne svima, al većina zna. Muževi prijatelji ne jer on ne želi pričati o tome. Ali ja stvarno nemam problema pričati o svemu i želim svima koji žele znati približiti s čime se susrećemo. Imam par prijateljica koje će vj i same morati na mpo i želim im pomoći koliko god mogu. Al prije postupka nisam htjela pričati o tome jer sam rad htjela svoj mir. Teška je to situacija i svaka od nas treba postupiti na način koji je za nju najlaksi i najbolji nakon svega što prolazimo. 😊

👱‍♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
    👨 31 g, sve ok
    1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
    2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
    UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
    Nifty- sve oke, imamo curku💗
    Imamo Laru ❤

MISS
    24. Siječanj 2021. 07:04

https://ibb.co/Xs8f9Gh
    Tuma,MTB evo opet slike,samo za vas🥰❤️

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Siječanj 2021. 07:22

Dada, ne znam ništa o situaciji kad odmrznu, čekaju da postane blastica, pa onda opet zamrznu. Ovdje ne rade tako.
    Znam samo da nama, kako zamrznu tako i vrate u nas. Naime, navodno se može opet zamrznuti ali se onda riskira da se izgubi zametak. Ali to je u slučaju gdje ne puštaju da se dalje razvijaju, nama zamrzavaju već "gotove" proizvode. Saznat ćeš pa ćeš nam reći.

Miss, divna slika, divna divna. 

💔💔💔

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    24. Siječanj 2021. 07:23

Djevojke, danas opet imamo akciju:
    ShanghaiBaby - 24.1. aspiracija

Sretnooooo!!!!! 

💔💔💔

darliv
    24. Siječanj 2021. 07:34

ShangaiBaby sretno 🍀

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

ShanghaiBaby
    24. Siječanj 2021. 08:00

MTB

Djevojke, danas opet imamo akciju:
    ShanghaiBaby - 24.1. aspiracija

Sretnooooo!!!!!

MTB He he ništa ti ne može promaknuti u ovom kokošinjcu! 😅👍
    Hvalaaaa!!💗

ShanghaiBaby
    24. Siječanj 2021. 08:01

Darliv

Hvala žene!! Držite fige! 🙂👍Idem ja odigrati svoj dobitni listić...😅

• maja555
    24. Siječanj 2021. 08:06

MTB krenila sam s prirodnim jer sam zadnjih godinu dana pila cajeve i dodatke i trpila grozne bolove od endometrioze. Niti jedan dan nisam mogla znati kakav ce biti, hoce li bol doci u toku posla, u voznji (vozim se 70 km svaki dan na posao). Pa dogovorim se na kavu s prijama, ali bas tada imam bolove i popodne provedem komirajuci na krevetu. Mislim da to mogu razumijeti sestre po endometriozi. Posto sam se mucila godinu dana i rijesila endometriozu koja je sad u tragovima, zelim malo odahniti i krenit s par prirodnih dok imam zivaca. Isto tako, u fazi sam da sam dala otkaz i krecem samostalno kako nebi morala svaki dan u auto. Tako da u 2021.imam neke nove borbe i planove! Sad trenutno zbog posla ne mogu ne biti dostupna i otic na bolovanje kao prije, a u to vrime zelim odradit prirodnjake i uzimat dodadtke, cisto da pokusam jer mi je sad drugacija ginek slika.

Ja 30, Mm 34, nizak AMH; endometrioza
    2018.operacija polipa, HSG, ciljani odnosi
    03/19 stimulirani Ivf-biokemijska polik.Cito
    05/19 fet, beta 0 polik.Cito
    **od 10/19 na biljnim pripravcima, cokoladna cista smanjena s 5.4 cm na 1.2 cm**
    23.01.21. AIH

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.