Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MaloTele
    23. Siječanj 2021. 22:05

Nikitta

Miss fotka je SVE 😍
    MaloTele muž ti je baš sweet, neka troši peneze na testove, ako mu je tako lakše 😅

Ma sad je i mene sjeb s tom pomisli, bolje da je sutio,sad ako ga kupim kupit cu ga da JA budem mirna a ne on 🤣

Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
    9/20 inseminacija
    11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
    Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
    baby boy 💙🥰😊

sbjelisi
    23. Siječanj 2021. 22:06

Mattan ja sam ista. Ubijaju me putanja kako si, biti ce bolje.. Pa funkcioniram po istom principu ko ti. Nikom nista ne govorim, doma se isplace, a vani pustim da me odvedu u druge teme 😁

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    23. Siječanj 2021. 22:07

MaloTele ❤ hihi, neka ga 😋

oharascarlett14@gmail.com

MaloTele
    23. Siječanj 2021. 22:11

SBjelis

MaloTele ❤hihi, neka ga 😋

Drago mi je da nas ima jos,meni je lakše neke stvari sama prolaziti, a kad mi treba potpora i podrška sto se konkretno ove teme tice dodem tu i dobijem sve i nitko drugi mi nije vise potreban 🥰

9/20 inseminacija
    baby boy 💙🥰😊

malaM212
    23. Siječanj 2021. 22:14

bas citam komentare sta ste pisale o svemu što se tice MPO. Mene jer recimo bilo strah kako ce MM reagirati kada sam mu prvi put spomenula da mozda prirodnim putem bas i nece ici tako lako jer se vec trudimo dosta i nista, no njegova reakcija mi je super-da ce ici sve kako treba i ako ne mozemo sami medicina ce pomoci. 
    Cak si je i slobodne dane pisao na poslu da ide samnom na konzultacije, mislim vjerovatno ga nece pustati unutra radi cijeli ove korona situacije, ali sam osjecaj da mi je tu blizu mi puno znaci. 

ja-30, MM-31. Pokušavamo od 6 mjeseca 2019 g.
    Ciklusi 35-37 dana, papa test uredan
    Krecemo za humanom reprodukcijom u 2 mjesecu

MISS
    23. Siječanj 2021. 22:16

Hvala svima! Jedva cekam dan kad to budem mogla slati 👏👏🥂🥂
    SBjelis nalaz je u ponedjeljak ❤️
    Sanjich dam ti kape za photosesion uskoro 🥰

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

MaloTele
    23. Siječanj 2021. 22:20

malaM212

bas citam komentare sta ste pisale o svemu što se tice MPO. Mene jer recimo bilo strah kako ce MM reagirati kada sam mu prvi put spomenula da mozda prirodnim putem bas i nece ici tako lako jer se vec trudimo dosta i nista, no njegova reakcija mi je super-da ce ici sve kako treba i ako ne mozemo sami medicina ce pomoci.
    Cak si je i slobodne dane pisao na poslu da ide samnom na konzultacije, mislim vjerovatno ga nece pustati unutra radi cijeli ove korona situacije, ali sam osjecaj da mi je tu blizu mi puno znaci.

Mm je sa mnom svugdje isao, ako nije smio ic sjedio je u autu ispred ali ovo je i njegov problem koliko i moj, i ako se mozemo seksati skupa da bi napravili dijete mozemo i sjediti u bolnici skupa di ce nam napravit dijete 😅

9/20 inseminacija
    baby boy 💙🥰😊

Matkiša 😎
    23. Siječanj 2021. 22:21

MaloTele SBjelis pa baš to, samo da ne moram objašnjavati....
    Mužići su nam zakon! 😂
    MaloTele frendica je imala neko intenzivno iskustvo u Međugorju gdje su ona i muž rekli da ako treba biti bez djece neka budu, jer ona se nije htjela crkveno vjenčati jer ona godinama nije mogla začeti... Kao zbog njega... I da skratim priču sljedeći ciklus je zatrudnila 🥰 eto slučajnost ili ne pojma nemam 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    23. Siječanj 2021. 22:22

Nije da zbog njega nije mogla začeti, nego zbog njega se nije htjela udati, jer je smatrala da mu ne želi život sa ženom koja ne može djecu imati 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

malaM212
    23. Siječanj 2021. 22:31

MaloTele

malaM212

Mm je sa mnom svugdje isao, ako nije smio ic sjedio je u autu ispred ali ovo je i njegov problem koliko i moj, i ako se mozemo seksati skupa da bi napravili dijete mozemo i sjediti u bolnici skupa di ce nam napravit dijete 😅

e tako i ja mislim  ima da idemo u kompletu, lakse ce mi nekako biti ako znam da je blizu.
     ja sam mu rekla da imam osjecaj da je ova godina nasa.  (to sam rekla i prosle dvije, ali to je sada manje bitno, jer ova je nasa) hehehhe

ja-30, MM-31. Pokušavamo od 6 mjeseca 2019 g.
    Ciklusi 35-37 dana, papa test uredan
    Krecemo za humanom reprodukcijom u 2 mjesecu

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.