Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    23. Siječanj 2021. 16:05

Cure, dok se MTB vrati s dejta.. 🙄😂
    Jeste gledale ikad na pinterestu IVF baby announcement? 
    Meni se prije prvog postupka pojavilo i onda sam se naplakala jako kad sam vidila sve te slike s injekcijama ali danas opet otišla pogledati i baš to upisala.. i ima stvarno stvarno prekrasnih, baš izmame osmijeh na lice, barem meni.. ima body za bebu na kojem piše I survived Ice age, ili my first babysitter was embriologist.. i takvih.. uglavnom prije mi je to bilo traumatično gledati ali danas mi baš bilo jako fora pa ako vas zanima bacite oko ako niste...

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

23. Siječanj 2021. 16:07

manemoj

Meni se prije prvog postupka pojavilo i onda sam se naplakala jako kad sam vidila sve te slike s injekcijama ali danas opet otišla pogledati i baš to upisala.. i ima stvarno stvarno prekrasnih, baš izmame osmijeh na lice, barem meni.. ima body za bebu na kojem piše I survived Ice age, ili my first babysitter was embriologist.. i takvih.. uglavnom prije mi je to bilo traumatično gledati ali danas mi baš bilo jako fora pa ako vas zanima bacite oko ako niste…

Pff cijeli folder imam sejvan xD i one sa  su mi kjut hahha ja cu svojoj kupit big sister 🤣❤️🐶

23. Siječanj 2021. 16:07

Sanjich🤞🤰

manemoj

Meni se prije prvog postupka pojavilo i onda sam se naplakala jako kad sam vidila sve te slike s injekcijama ali danas opet otišla pogledati i baš to upisala.. i ima stvarno stvarno prekrasnih, baš izmame osmijeh na lice, barem meni.. ima body za bebu na kojem piše I survived Ice age, ili my first babysitter was embriologist.. i takvih.. uglavnom prije mi je to bilo traumatično gledati ali danas mi baš bilo jako fora pa ako vas zanima bacite oko ako niste…

Pff cijeli folder imam sejvan xD i one sa su mi kjut hahha ja cu svojoj kupit big sister 🤣❤️🐶

Nestala mi cijela rijec.. One sa... psima*

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    23. Siječanj 2021. 16:21

manemoj

Genijalno 🥰🥰🥰🥰🥰🥰

endometrioza

manemoj
    23. Siječanj 2021. 16:30

Sanjich🤞🤰

Sanjich🤞🤰

manemoj

Pff cijeli folder imam sejvan xD i one sa su mi kjut hahha ja cu svojoj kupit big sister 🤣❤️🐶

Nestala mi cijela rijec.. One sa… psima*

Meni je i little embrio that could 🥰 sva se rastopim na to 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Godina dana pokušavanja
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️

23. Siječanj 2021. 16:33

manemoj

Sanjich🤞🤰

Sanjich🤞🤰

manemoj

Nestala mi cijela rijec.. One sa… psima*

Meni je i little embrio that could 🥰 sva se rastopim na to

Da 😊 jedva cekam nase 😍😍

malaM212
    23. Siječanj 2021. 16:37

Drage cure, nova sam na forumu i treba mi pomoc. Nakon dvije godine pokusavanja i slusanja da je sa nama sve uredu, da smo mladi i stignemo sve i da se ne stresiram....odlucila sam sve poslati kvragu  i u dogovoru sa ginekologom dobila uputnicu za humanu reprodukciju u Rijeci. U drugom mjesecu imam termin tj. konzultacije. 
    Šta ocekivati, kako to sve ide? Koliko sam uspjela skuziti dobiti cu popis svih nalaza koje trebam vaditi i i ja i muz i onda krecemo dalje... da ne citam i ne razbijam glavu ima li koja dobra dusa da mi objasni iz prve ruke kako je njoj bilo. 

ja-30, MM-31. Pokušavamo od 6 mjeseca 2019 g.
    Ciklusi 35-37 dana, papa test uredan
    Krecemo za humanom reprodukcijom u 2 mjesecu

Matkiša 😎
    23. Siječanj 2021. 16:38

Sanjich, manemoj meni je npr malo morbidno kad slikaju bebu oko inekcija, to mi ne sjeda baš... bodići su slatki 💗
    Ali nećeš napisati na majicu  za dijete iz prirodnjaka došao sam iz prve! Ili nešto na ti foru...
    Istina je da je ovo borba, ali mi smo je izabrale i jesmo hrabre ali ne bi to sad u toj mjeri naglašavala....
    Ali definitivno ima kreativnih natpisa 😊

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

ericaa
    23. Siječanj 2021. 16:42

Flower cestitam ti od srca 👶👶 i da se sto brze i bezbolnije oporavis. 
    Nina sve me bolilo dok sam samo citala. Preprestrasno!! Hvala sto si podijelila svoje iskustvo i oporavi se sto prije! 😘😘
    MTB cula sam za to ulje kanabisa ali hvala bogu nemam iskustva s tim tako da ti ne mogu pomoci.
    Maja meni nije bio pukao folikul,iako me bolilo,nego je bio prazan. Isto sam bila razocarana jer sam uletila u to sa prevelikim entuzijazmom,tj. Bez opreza. Bit ce bolje drugi put,mozda je uspjela inseminacija 😘 ali ti prirodni su bas igra zivaca. 
    Nikita,bajo neznam sto bi vam rekla. Računam,svi imamo svoje probleme ali kad procitam neke price ovdje,zahvalim se Bogu sto me postedio u jako puno stvari. Vjerujem da se neka vrata,prozor mora otvoriti i da ta patnja nije trajna i stalna. Saljem ❤ 

💁‍♀️ 1989 g. 💁‍♂️ 1988 g.
    ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
    1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
    2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
    1. FET- 10/2021. ❌
    2. FET - 11/2021. ❌
    3. FET- 4/2022. ❌
    4. FET- 10/2022 ❌
    5. FET - 11/2023 💙

manemoj
    23. Siječanj 2021. 16:47

malaM212

Drage cure, nova sam na forumu i treba mi pomoc. Nakon dvije godine pokusavanja i slusanja da je sa nama sve uredu, da smo mladi i stignemo sve i da se ne stresiram….odlucila sam sve poslati kvragu i u dogovoru sa ginekologom dobila uputnicu za humanu reprodukciju u Rijeci. U drugom mjesecu imam termin tj. konzultacije.
    Šta ocekivati, kako to sve ide? Koliko sam uspjela skuziti dobiti cu popis svih nalaza koje trebam vaditi i i ja i muz i onda krecemo dalje… da ne citam i ne razbijam glavu ima li koja dobra dusa da mi objasni iz prve ruke kako je njoj bilo.

Bok 😊
    Najbolje ti je krenuti od prve dvije stranice ovog foruma, imaš i popis što je dobro napraviti od pretraga. Možda bolje da barem nešto imaš kad ideš na konzultacije da si ubrzas proces. 
    I da, uredi potpis prije nego te MtB i Ruska vide 😉. Upute su isto na prvoj stranici 😊

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Godina dana pokušavanja
    12/2020 FET beta 0.100
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.