Cure, dok se MTB vrati s dejta.. 🙄😂
Jeste gledale ikad na pinterestu IVF baby announcement?
Meni se prije prvog postupka pojavilo i onda sam se naplakala jako kad sam vidila sve te slike s injekcijama ali danas opet otišla pogledati i baš to upisala.. i ima stvarno stvarno prekrasnih, baš izmame osmijeh na lice, barem meni.. ima body za bebu na kojem piše I survived Ice age, ili my first babysitter was embriologist.. i takvih.. uglavnom prije mi je to bilo traumatično gledati ali danas mi baš bilo jako fora pa ako vas zanima bacite oko ako niste...
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Meni se prije prvog postupka pojavilo i onda sam se naplakala jako kad sam vidila sve te slike s injekcijama ali danas opet otišla pogledati i baš to upisala.. i ima stvarno stvarno prekrasnih, baš izmame osmijeh na lice, barem meni.. ima body za bebu na kojem piše I survived Ice age, ili my first babysitter was embriologist.. i takvih.. uglavnom prije mi je to bilo traumatično gledati ali danas mi baš bilo jako fora pa ako vas zanima bacite oko ako niste…
Pff cijeli folder imam sejvan xD i one sa su mi kjut hahha ja cu svojoj kupit big sister 🤣❤️🐶
Meni se prije prvog postupka pojavilo i onda sam se naplakala jako kad sam vidila sve te slike s injekcijama ali danas opet otišla pogledati i baš to upisala.. i ima stvarno stvarno prekrasnih, baš izmame osmijeh na lice, barem meni.. ima body za bebu na kojem piše I survived Ice age, ili my first babysitter was embriologist.. i takvih.. uglavnom prije mi je to bilo traumatično gledati ali danas mi baš bilo jako fora pa ako vas zanima bacite oko ako niste…
Pff cijeli folder imam sejvan xD i one sa su mi kjut hahha ja cu svojoj kupit big sister 🤣❤️🐶
Nestala mi cijela rijec.. One sa... psima*
Genijalno 🥰🥰🥰🥰🥰🥰
endometrioza
Nestala mi cijela rijec.. One sa… psima*
Meni je i little embrio that could 🥰 sva se rastopim na to
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
Nestala mi cijela rijec.. One sa… psima*
Meni je i little embrio that could 🥰 sva se rastopim na to
Da 😊 jedva cekam nase 😍😍
Drage cure, nova sam na forumu i treba mi pomoc. Nakon dvije godine pokusavanja i slusanja da je sa nama sve uredu, da smo mladi i stignemo sve i da se ne stresiram....odlucila sam sve poslati kvragu i u dogovoru sa ginekologom dobila uputnicu za humanu reprodukciju u Rijeci. U drugom mjesecu imam termin tj. konzultacije.
Šta ocekivati, kako to sve ide? Koliko sam uspjela skuziti dobiti cu popis svih nalaza koje trebam vaditi i i ja i muz i onda krecemo dalje... da ne citam i ne razbijam glavu ima li koja dobra dusa da mi objasni iz prve ruke kako je njoj bilo.
ja-30, MM-31. Pokušavamo od 6 mjeseca 2019 g.
Ciklusi 35-37 dana, papa test uredan
Krecemo za humanom reprodukcijom u 2 mjesecu
Sanjich, manemoj meni je npr malo morbidno kad slikaju bebu oko inekcija, to mi ne sjeda baš... bodići su slatki 💗
Ali nećeš napisati na majicu za dijete iz prirodnjaka došao sam iz prve! Ili nešto na ti foru...
Istina je da je ovo borba, ali mi smo je izabrale i jesmo hrabre ali ne bi to sad u toj mjeri naglašavala....
Ali definitivno ima kreativnih natpisa 😊
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Flower cestitam ti od srca 👶👶 i da se sto brze i bezbolnije oporavis.
Nina sve me bolilo dok sam samo citala. Preprestrasno!! Hvala sto si podijelila svoje iskustvo i oporavi se sto prije! 😘😘
MTB cula sam za to ulje kanabisa ali hvala bogu nemam iskustva s tim tako da ti ne mogu pomoci.
Maja meni nije bio pukao folikul,iako me bolilo,nego je bio prazan. Isto sam bila razocarana jer sam uletila u to sa prevelikim entuzijazmom,tj. Bez opreza. Bit ce bolje drugi put,mozda je uspjela inseminacija 😘 ali ti prirodni su bas igra zivaca.
Nikita,bajo neznam sto bi vam rekla. Računam,svi imamo svoje probleme ali kad procitam neke price ovdje,zahvalim se Bogu sto me postedio u jako puno stvari. Vjerujem da se neka vrata,prozor mora otvoriti i da ta patnja nije trajna i stalna. Saljem ❤
💁♀️ 1989 g. 💁♂️ 1988 g.
ja- endometrioza, miomi, 4 operacije
1. IVF prirodni 12/2020.-prazan folikul 🚫
2. IVF stimulirani 3/2021- 15🥚 , 6× 🐧 freeze all
1. FET- 10/2021. ❌
2. FET - 11/2021. ❌
3. FET- 4/2022. ❌
4. FET- 10/2022 ❌
5. FET - 11/2023 💙
Drage cure, nova sam na forumu i treba mi pomoc. Nakon dvije godine pokusavanja i slusanja da je sa nama sve uredu, da smo mladi i stignemo sve i da se ne stresiram….odlucila sam sve poslati kvragui u dogovoru sa ginekologom dobila uputnicu za humanu reprodukciju u Rijeci. U drugom mjesecu imam termin tj. konzultacije.
Šta ocekivati, kako to sve ide? Koliko sam uspjela skuziti dobiti cu popis svih nalaza koje trebam vaditi i i ja i muz i onda krecemo dalje… da ne citam i ne razbijam glavu ima li koja dobra dusa da mi objasni iz prve ruke kako je njoj bilo.
Bok 😊
Najbolje ti je krenuti od prve dvije stranice ovog foruma, imaš i popis što je dobro napraviti od pretraga. Možda bolje da barem nešto imaš kad ideš na konzultacije da si ubrzas proces.
I da, uredi potpis prije nego te MtB i Ruska vide 😉. Upute su isto na prvoj stranici 😊
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Godina dana pokušavanja
12/2020 FET beta 0.100
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
Sortiraj odgovore
Najstariji