Mtb a trudnocu otpisujes?
Pa to bi stvarno bilo čudo, s obzirom da pijem Proveru trostruku dozu, a to je i kontracepcija (koliko čitam). Plus, doktor mi je prije 7 dana rekao da će ovo biti anovulatorni ciklus radi ciste i prije Provere, prije 4 dana sam bila na UZV i doktorica je rekla da mi je oko sredine ciklusa. Plus, danas mi je 20DC, dosta prerano i za M i za bilo kakve simptome.
Dakle, sa popriličnom vjerojatnošću mogu tvrditi da nisam trudna. A svi simptomi koje sam imala nakon transfera (osim cerviksa koji nisam provjerila ) su tu, samo dosta jači - da sam ovo imala onda, otvarala bih šampanjac i svima tvrdila da sam trudna
💔💔💔
SBjelis, ja sam u Zagrebu, ali sam tražila apartman za članove obitelji.
Uzimam Proveru, još SAAAMO tri dana, woooohoooo.
Za matičnu mliječ - piše ti na prvoj stranici. Treba stati 3 tjedna prije postupka.
Jesi odlučila kad ćeš na FET?
💔💔💔
Anavi koliko ste cekali rezultate kariograma? I gdje ste bili
I btwda vi vidite sto mi je sve muz pokupovao za bolnicu, pa to kao da idem na skolski izlet, a ne na pobacaj. Sokici, cipsa dva, keksi, gumeni bomboni, cokolada, smoki 😂Anavi koliko ste cekali rezultate kariograma? I gdje ste bili
I btwda vi vidite sto mi je sve muz pokupovao za bolnicu, pa to kao da idem na skolski izlet, a ne na pobacaj. Sokici, cipsa dva, keksi, gumeni bomboni, cokolada, smoki 😂
Išli 17.12., nalaz poštom stigao 31.12., išli vaditi u Vinogradsku krv (jer su nas zabunom naručili samo na to), a onda smo nosili krv na Rebro…
Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
MM 86. - sve ok,
VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)
Maslačak ❤️❤️
Sunny moj suprug također, nikad pusio, tu i tamo koja pivica. Od dvije žestice je već pijan i pun ljubavi 😂😂 fkt može pojest, a uvijek mršav (zavidim mu na tome 🙈). Inače flegma totalna, pa nije ni do stresa vjerojatno. Nikakve bolesti nikada. Jedino kj radi u farmaceutskih tvrtki i u doticaju je sa svakakvim aktivnim sirovinama lijekova, pa bi ja to prepisala tome. A i ima dosta njegovih kolega kj su imali problema sa začećem, ako ne IVF, duže im je trebalo.
Dada svaka čast na savjesnosti i razumijem te. Ja sam puno prije trebala ic radit ogtt negdje u 13 tt, a vadila sam ga u 15 tt, jer taman ponedjeljak kad sam bila naručena sam par dana prije saznala da smo suprug i ja bili kontakt. Ja sam to odgodila, na kraju sam i bila pozitivna. Nebi si oprostila da neku trudnicu tamo zarazim i da prolazi takav stres. Ipak se sjedi 2h tamo jedna uz drugu.
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Slee - ispravak, nalaz kariograma je stigao u cetvrtak sad 7.1., znaci nakon tocno tri tjedna, 31.12.mi stigli imunoloski nalazi
MM 86. - sve ok,
SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
SBjelis, ja sam u Zagrebu, ali sam tražila apartman za članove obitelji.
Uzimam Proveru, još SAAAMO tri dana, woooohoooo.
Za matičnu mliječ - piše ti na prvoj stranici.Treba stati 3 tjedna prije postupka.
Jesi odlučila kad ćeš na FET?
MTB Ups, oprosti! Provjerim opet prvu stranicu! Ja bi uhvatila slijedeci ciklus 31.1. ako bude pravilan... Jedan sam preskocila, ne znam trebam li jos.. Prbam obaviti ove pretrage u tom periodu.. Moram prouciti stignem li ih obaviti. Ako da, ja bih isla... Vrijeme curi, a i kasnije ce se na poslu uguzvat, onda ce biti prestresno...
oharascarlett14@gmail.com
Mi dobili uputnice na kojima je pisalo kariogram!
E sad, uz to što piše da su kariotipovi uredni su i nacrtani nasi kromosomi... a zbog čega piše kariotip i koja je razlika, ja sad tek vise ne znam
MM 86. - sve ok,
Sunny_ evo konacno posao gotov pa da odgovorim. Kako dani prolaze, mene uzbudjenje sve vise hvata. Za 10-ak dana krecem sa kontracepcijom, a sledece konsultacije su 03.02. Moj doktor ima tu filozofiju da sa stimulacijom pod kontracepcijom moze da se krene kad god. Rekao je da ce me pogledati tog 03.02. , prokomentarisati nalaze krvi (koje sam radila pre Bozica) i ako vidi da ima bar tri antralca, mozemo odmah u proces. Svidja mi se sto je njegov pristup takav da ne zeli da me truje hormonima ukoliko vidi da ciklus nema potencijal. Dakle, cekacemo dok se ne pojavi dovoljno dobra situacija. Posle toga, ja sam doslovno spremna da idem u postupke mesec za mesec, posto ce stimulacija biti mala. Dovesce me to do prosjackog stapa ali vredece sve to znam ja. Isto kao i MTB MM i ja smo razmisljali da kupimo stan, ali to ce malo da saceka
👩44, low AMH 🤵44, azo
2015-2022 biospsija testisa nista, 14x IVF/ICSI donor semena, 2x missed ab, ostalo 0
2022 microTESE, top rezulta (3 slamke), IVF/ICSI donorka j.s., 3 odlicne blastociste, transfer 2xBC; 1. BETA 13dpt 440, 2. BETA 17 dpt 4,520; UZ 6w1d 2x❤️
Bozma, pa zar mi nije Sanjich nudila DHEA od tebe? Sad sam ja još nešto pobrkala.
Ma da, ako budem naručila, budem odmah nakrcala svašta i gotovo. Samo nisam nikad naručivala za carinjenje pa uopće nemam pojma kako to ide… budem proučila. Moram onaj neki broj nabaviti, hr+OIB, zar ne?
Pa ja sam ti nudila, a ove dodatke je nasa MISS dala u ponudu ne ja 😊😊 ja se samo mogu javit ih uzet al to mi ne treba, ja sam vec trudna 💃
Danas na moment kao da svaki cas trebam dobit M.. Sad tek razumijem to sta ste vi pisali uvijek... Meni M treba regularno stici za 3 dana... Ja sam mislila cekat do tad i napravit ranije betu nego zakazano.. Sad ahvacam i one koji kad imaju negativan test na podmakli dan iza transfera staju sa progesteronima.. Ja ako ne bude neke crtice i pozitivne bete isto kontam sta odugovlacit dol ne dodje M ovak mogu i ranije u novi fet... Svasta sam ja tu natrkeljala prvo da aam trudna a onda novi fet al valjda je to tako 4dpt 🤣🤣
AuroraB, mislim da ti neprohodan jajovod ne može uzrokovati spontani. Mi u IVFu smo im skloniji od žena koje idu prirodno, iako se i njima nerijetko događa.
Često oni provjere drugi jajovod tokom operacije, jesi li pitala/piše li ti na otpusnom pismu?
Misliš da neprohodan jajovod ne može izazvati izvanmateričnu?
Tražila sam doktora prije operacije da mi pregleda drugi jajovod kad već razgledava dolje, rekao je da može samo ovako izvana vidjeti, u istom tretmanu da se ne može napraviti propuhivanje zbog nekakve trudničke sluzi, ako sam dobro polovila...Rekao mi je da izvana sve dobro izgleda. Imam kontrolu u petak, pa ću tada znati kakav je PHD. Također sam pitala dežurnu doktoricu u viziti da li ću išta znati prema tome nalazu, npr. zbog čega je došlo do izvanmaterične, rekla je da vjerojatno ne, da će samo pisati da je uklonjen jajovod. Živi bili pa vidjeli.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Sortiraj odgovore
Najstariji