Vickivale kod iste smo doktorice, sad sam se sjetila sa sam to već jednom prije konstatirala Malo sam se šalila kad sam pitala što jedeš, ali zapravo da... naravno da i te stvari utječu na ishod postupka.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Sanjich, samo ti trekelji. Ako te itko razumije, to smo onda miNajgore tek slijedi samo da znaš
Sad si još donekle mirna jer znaš da je prerano, ali za dan dvaaaa hahahah ima da te nema.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Vickivale Ja nisam već radila dvije godine ultrazvuk, nisam prolazila ni kroz stimulacije. Ali htjela bi obavezno napraviti kad rodim jer koliko žena svašta navuče i nakon trudnoće.
Ruska hvala na preporuci, baš ga budemo pogledali ❤️
Maslačak divno, držim fige da što prije uspijete 🙏🤞💓 i jedno i drugo 😁
Slee zanimljivo, nisam nikad čula za to. Al baš si me nasmijala za ovo za plaćanje uzv 😂😂. I drzim 🤞 da tabletica sto manje te muči, a učini ono što treba
Bozma zaboravila sam kom ono jučer za kom tegoba trudnica. Ne brini, kužim sve ❤️
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Lucy, piši im, vratit če ti lovu, možda ti prije stigne nova narudžba.
Ja uzmem ovaj:
https://hr.iherb.com/pr/petnc-NATURAL-CARE-Hip-Joint-Health-Level-4-Liver-Flavor-150-Chewables/73218
sad sam gledala Alavis, dobar je sastav, ovo kod nas što ima za kupit glukozamina i hijalurona ima u tragovima samo.
Da, oni su prije bili isključivo za konje, a kasnije proširili ponudu. Meni je već treći senior na njemu i vidi se razlika, jako.
Ovi tvoji mi se čine isto ok.
Meni je alavis preporučio jedan vet ortoped i puno je bolji od razvikanog canivitona, a jeftiniji ipak.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Bozma, pa zar mi nije Sanjich nudila DHEA od tebe? Sad sam ja još nešto pobrkala.
Ma da, ako budem naručila, budem odmah nakrcala svašta i gotovo. Samo nisam nikad naručivala za carinjenje pa uopće nemam pojma kako to ide… budem proučila. Moram onaj neki broj nabaviti, hr+OIB, zar ne?
Pa ja sam ti nudila, a ove dodatke je nasa MISS dala u ponudu ne ja 😊😊 ja se samo mogu javit ih uzet al to mi ne treba, ja sam vec trudna 💃
Danas na moment kao da svaki cas trebam dobit M.. Sad tek razumijem to sta ste vi pisali uvijek… Meni M treba regularno stici za 3 dana… Ja sam mislila cekat do tad i napravit ranije betu nego zakazano.. Sad ahvacam i one koji kad imaju negativan test na podmakli dan iza transfera staju sa progesteronima.. Ja ako ne bude neke crtice i pozitivne bete isto kontam sta odugovlacit dol ne dodje M ovak mogu i ranije u novi fet… Svasta sam ja tu natrkeljala prvo da aam trudna a onda novi fet al valjda je to tako 4dpt 🤣🤣
U ovom filmu sta sam danas gledala, cura je vracala blasticu i citala iz neke "strucne literature" i tamo je pisalo da se test moze napravit 9 dnt, da tad mora vec vidljivo bit. E sad, jel to tako il ne, ne znam... Ja sam ga radila 5 dnt i pokazo mi se kao pozitivan, a 6 dnt bas ono ful. Al ti se radije strpi pa pricekaj malo duze! Bar do 8og dana 😊
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Aurora hahaha bilo bi mi lakse uz ton, ovak napismeno dosta definitivno shvacam 🤣 malo sam razmisljala i o povezanosti nase bioloske rezerve u usporedbi s nasim mamama, naime moja je radala dosta kasno za tadasnje vrijeme, prvo sa 29, drugo sa 35 pa mozda tu imam fore
Wn da obavezno uzv 🤞🏼
Dvojajcane blizanke 🍒
Anavi super za nalaz ❤️
Aurora mislim da se stvarno ne trebaš sad brinuti oko toga, ne vjerujem da je to pravilo da se vanm događa zbog toga. Ali ako će ti biti lakše provjeri prije sljd puta 😘😘
Sanjich držim fige da je beta pozitivna 🤞🤞🤞🤞💓💓
Curke kj ste išle u Petrovu, ja sam sutra naručena u 12 i 10, zanima me postupak trijaze i to dali vremenski dugo traje? Mislim i ako traje budem se probala zgurat naprijed s obzirom na mirovanje zbog svega
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Sanjich, izdrži!
Ruška, gledam film . nabila sam slušalice jer muž ne može smislit ovakve filmove. Ona tek piša prve testove, a meni napeto kao da gledam akcijski
. Ova ženska mi je preslatka, ovako tebe zamišljam.
Lucyinthesky, a tu kod nas ni nema ništa osim canivitona, jednom kupili i kad sam vidila sastav krenula googlat i tražit nešto bolje i naišla na ovo.
SBjelis, poslat ću te kod manemoj na instrukcije.
Što se pregleda tičeš, stigneš napraviti dio, jer se za neke čeka 2 tjedna na rezultate, a za neke se dosta čeka da dođe termin pregleda.
Ako te zanima što bih ja, čitaj dalje. Ako ne, prst u uvo i preskoči:
- išla bih na FET kao što si rekla
- u isto vrijeme bih zakazala novi postupak za ožujak ili travanj preko HZZO, u nekoj od poliklinika koje to nude
- napravila bih sve pretrage za koje se ne treba naručivati (TORCH, vjerojatno većina krvnih), to će sve doći rezultati prije FETa
- naručila bih se za one pretrage za koje se treba naručivati, pa bi mi ti nalazi barem došli za trudnoću ili za idući pokušaj
- ono što me najviše muči i stresira, a mora se naručiti i čeka se dugo na termin bih napravila privatno.
Ali, kao što si već mogla vidjeti, ja sam poremećena
TirelessIvy, stanovi nigdje neće pobjeći, a naše jajne stanice lete ko blesave. Treba to uhvatiti dok se još može.
Sanjich, pobrkala sam vas. Sve ste vi meni iste.
Nećeš prestati s utrićima dok ne izvadiš betu. A betu ne vadiš do barem 9dnt. Jasno??? Piškit smiješ i ranije.
AuroraB, pa ne znam kako bi mogao uzrokovati kad nama jajovodi ne sudjeluju u oplodnji. Zametak ti je otputovao sam od sebe tamo, ako je začepljen onda je dobro da ga je zadržao da se ne zalijepi za jajnik.
Možda pričam gluposti, ali meni to tako zvuči.
💔💔💔
Sanjich, samo ti trekelji. Ako te itko razumije, to smo onda miNajgore tek slijedi samo da znaš
Sad si još donekle mirna jer znaš da je prerano, ali za dan dvaaaa hahahah ima da te nema.
oharascarlett14@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji