Bozma, pa zar mi nije Sanjich nudila DHEA od tebe? Sad sam ja još nešto pobrkala.
Ma da, ako budem naručila, budem odmah nakrcala svašta i gotovo. Samo nisam nikad naručivala za carinjenje pa uopće nemam pojma kako to ide… budem proučila. Moram onaj neki broj nabaviti, hr+OIB, zar ne?
Za ove sitne, kad bi prešla 200kn bi mi poštar donio i naplatio, a za ovu veliku su mi tražili EORI, mailom sam ga zatražila.
Lucyinthesky, meni je ova zadnja baš brzo došla, a za svaku vidim gdje je zapelo kad kliknem na ono praćenje. Našla sam savršenu stvar za pse kod njih, za zglobove i kosti, moji su sad već stariji pa ima raznih tegobica, a kad bi nekome od poznanika psa mučio artritis ili kičma dala bi im koju tabletu i sad svima naručujem
Mtb Kaj se tice postupka, javim iduci tjedan detalje🙃
Aurora a da, imala sam srece sa stimulacijom, lijepo sam to podnijela, kod Lane sam u petrovoj. bili su gonali od 150, onda Oranglutan i neka stoperica, ne sjecam se koja tocno. Muz i ja pazimo na hranu, ne pusimo, alkohol prigodno, i doma je uvijek kuhano.
Dvojajcane blizanke 🍒
AuroraB, mislim da ti neprohodan jajovod ne može uzrokovati spontani. Mi u IVFu smo im skloniji od žena koje idu prirodno, iako se i njima nerijetko događa.
Često oni provjere drugi jajovod tokom operacije, jesi li pitala/piše li ti na otpusnom pismu?
💔💔💔
Mtb Kaj se tice postupka, javim iduci tjedan detalje🙃
Aurora a da, imala sam srece sa stimulacijom, lijepo sam to podnijela, kod Lane sam u petrovoj. bili su gonali od 150, onda Oranglutan i neka stoperica, ne sjecam se koja tocno. Muz i ja pazimo na hranu, ne pusimo, alkohol prigodno, i doma je uvijek kuhano.
Super!
Fale ti godine i AMH na potpisu. Just sayin.
💔💔💔
Bozma, pa zar mi nije Sanjich nudila DHEA od tebe? Sad sam ja još nešto pobrkala.
Ma da, ako budem naručila, budem odmah nakrcala svašta i gotovo. Samo nisam nikad naručivala za carinjenje pa uopće nemam pojma kako to ide… budem proučila. Moram onaj neki broj nabaviti, hr+OIB, zar ne?
Za ove sitne, kad bi prešla 200kn bi mi poštar donio i naplatio, a za ovu veliku su mi tražili EORI, mailom sam ga zatražila.
Lucyinthesky, meni je ova zadnja baš brzo došla, a za svaku vidim gdje je zapelo kad kliknem na ono praćenje. Našla sam savršenu stvar za pse kod njih, za zglobove i kosti, moji su sad već stariji pa ima raznih tegobica, a kad bi nekome od poznanika psa mučio artritis ili kičma dala bi im koju tabletu i sad svima naručujem
Ajd super, šta im daješ? Meni ti se najbolji za seniore pokazao Alavis 5, naručuje iz Češke, super web shop. Najbolji omjer glukozamina, chondroitina i msm-a.Pije se 3 mj, pa 3 pauza.
Ja sam do sad isto tako vidjela i ova kao da se zamrznula, zadnji podatak od 13.11 🤷♀️Ma luda sam i to baš Q10.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Lucy, piši im, vratit če ti lovu, možda ti prije stigne nova narudžba.
Ja uzmem ovaj:
https://hr.iherb.com/pr/petnc-NATURAL-CARE-Hip-Joint-Health-Level-4-Liver-Flavor-150-Chewables/73218
sad sam gledala Alavis, dobar je sastav, ovo kod nas što ima za kupit glukozamina i hijalurona ima u tragovima samo.
Ja sad i službeno mogu reći da su skoro svi moji trudnički simptomi (oni prije plusa) bili od progesterona. Jer sad imam identične simptome (ali dosta pojačane), a nisam trudna.
Nisam provjeravala cerviks, to je jedini simptom za koji ne znam je li se ponavlja.
💔💔💔
Mtb a trudnocu otpisujes?
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🌷5.2025. (⏳)
💌 mpodrame@gmail.com
MTB zaboravila sam koju terapiju uzimas, oprosti?
Kakav ti app trazis po ZG, ja sam bila uvjerena da si ti iz ZG 🙈
Tu nesta stalno citam ali taaako tesko pratim..
oharascarlett14@gmail.com
I sto smo rekli za maticnu mlijec, ne prije postupka, koliko? Ova koju imam pise da ima i neku kolicinu vit.D, sitno... I da je najbolje 90 terapija i onda 2tj pauza. Pije se svako jutro... Koliko ima smisla to sada zapoconjat ako hvatam slijedeci ciklus za FET?
oharascarlett14@gmail.com
Sortiraj odgovore
Najstariji