Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Siječanj 2021. 20:56

Sanjich🤞🤰

MISS

Sanjich,Bozma, Nas je mtb sve stavila u istu vriću, splicanke! Uglavnom - ako kome treba sta od suplemenata tu sam !!!
    E danas sam nakon 2 mj bila u city, prvi put da sam mogla relativno normalno prosetat bez bolova sat vremena i kupit sebi cvijece i vazu. Ostavit cu vam sliku jer je mene ova "šinjorina" toliko razveselila danas da vam to ne mogu opisat !!!!
    https://ibb.co/5892yjq

Jel to u la perle? Prekrasna je 😍 al zaklela sam se nikad tamo nista vise kupit.. Vjenčani buket su mi upropastili i nisu htjeli popravit.. Bas ih mrzim a inace nikog ne mrzim.. Al uniste ti neki moment tada najvaznijeg dana u zivotu jbga

I ja sam odmah skuzila da je la perla, ne volim ih ni ja🤣🤣🤣🤣

Ruska1986
    11. Siječanj 2021. 21:00

Mattan

Koji to film gledate??

Sanjich pa naravno da si trudna 💗
    Dada jesi sada opuštenija? Možda je tako i bolje… Nećemo propasti za jedan mjesec…

I vi koji idete u tajicama i trenerkama sigurno idete na ta fensi mjesta pa dobijete haljetak i papuče a mi smrtnici bi bez svoje haljine hodali gologuzi 😂😂 ionako svaki tren netko upada unutra 😅

Na HBO, Samo ti ili na eng. Only you. 😊

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

sbjelisi
    11. Siječanj 2021. 21:01

MTB draga, hvala. Ja nisam cak niti u vasim dopisivanjima nikad cula za neke od ovih pretraga:
    Imunoloske i trombofilske analize: Faktor II; Faktor V Leiden, MTHFR 677 i 1298, PAI; AFA, ANA i lupus antikoagulant. I naravno ponovite TSH i anti TPO.

Gledam na Breyeru ovaj TSH i anti TPO je stitnjaca. 
    Koji bog su ovi faktori II i V  I tu se spominje ova ANA sta si ti trkeljala prosli tjedan, a ja misla ti to ubacujes neke nove skracenice samo da mene zekas 🙈🙈
    Kad vec vadim estradiol i progesteron, mogu ubaciti za istu bocicu jos nesta? Na prvom vadjenju prije koju godinu su mi vadili vise toga, a nakon toga uvijek estradiol i progesteron 2dc... Mene recimo zanima zasto me nitko od 2018 nije trazio LH, FSH, prolaktin, AMH.. Je li to vazno? To sam vadila 3.dc
    Stalno estradiol i progesteron... 

oharascarlett14@gmail.com

AuroraB
    11. Siječanj 2021. 21:01

Ruska nema toga filma na Neflixu, gdje ga vi gledate? 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Linolada
    11. Siječanj 2021. 21:02

Pozdrav cure, 
    da li koja stimulira ovulaciju Letrozolom. Od slijedećeg ciklusa krećem sa Letrozolom i tempiranim odnosom. 

🙋‍♀️ 22 Hashimoto, PCOS
    🙋‍♂️ 26
    Zadnja menstruacija: 28.12.2020.
    28.01. ➕ Na testu 🤰
    Papa test uredan

sbjelisi
    11. Siječanj 2021. 21:03

AuroraB

Ruskanema toga filma na Neflixu, gdje ga vi gledate?

HBO

Ruska1986
    11. Siječanj 2021. 21:03

AuroraB

Ruskanema toga filma na Neflixu, gdje ga vi gledate?

Na HBOu

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Kacusha
    11. Siječanj 2021. 21:04

Milast idem u 3mj u FET, taman da malo nadođem 😁 Sanjich nadam se da necemo u isto vrijeme, jer si ti sad 🤰. Kod Škvorca uzv i konzultacije 800kn. Hvala za film sutra je na programu 😍 Maslačak divno mi je bilo citati tvoja razmisljanja o posvojenju ❤️ 

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

sbjelisi
    11. Siječanj 2021. 21:06

MISS puno mi je drago da si se uspila iz kuce izvuci i to jos u shopping! Vaza i cvijece su top!
    Sanjich bas mi te drago vidit u elementu!

sbjelisi
    11. Siječanj 2021. 21:07

Nikitta da iz trgovine. Hvala ti, nisam to znala. 

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.