Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MISS
    11. Siječanj 2021. 20:36

Sanjich,Bozma,  Nas je mtb sve stavila u istu vriću, splicanke! Uglavnom - ako kome treba sta od suplemenata tu sam !!! 
    E danas sam nakon 2 mj bila u city, prvi put da sam mogla relativno normalno prosetat bez bolova sat vremena i kupit sebi cvijece i vazu. Ostavit cu vam sliku jer je mene ova "šinjorina" toliko razveselila danas da vam to ne mogu opisat !!!! 
    https://ibb.co/5892yjq

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Siječanj 2021. 20:37

MISS

Sanjich,Bozma, Nas je mtb sve stavila u istu vriću, splicanke! Uglavnom - ako kome treba sta od suplemenata tu sam !!!
    E danas sam nakon 2 mj bila u city, prvi put da sam mogla relativno normalno prosetat bez bolova sat vremena i kupit sebi cvijece i vazu. Ostavit cu vam sliku jer je mene ova "šinjorina" toliko razveselila danas da vam to ne mogu opisat !!!!

Ma sve ste vi meni Spliće iste. 
    Fora je šinjorina 

💔💔💔

11. Siječanj 2021. 20:39

MTB

SBjelis, poslat ću te kod manemoj na instrukcije.
    Što se pregleda tičeš, stigneš napraviti dio, jer se za neke čeka 2 tjedna na rezultate, a za neke se dosta čeka da dođe termin pregleda.
    Ako te zanima što bih ja, čitaj dalje. Ako ne, prst u uvo i preskoči:
    - išla bih na FET kao što si rekla
    - u isto vrijeme bih zakazala novi postupak za ožujak ili travanj preko HZZO, u nekoj od poliklinika koje to nude
    - napravila bih sve pretrage za koje se ne treba naručivati (TORCH, vjerojatno većina krvnih), to će sve doći rezultati prije FETa
    - naručila bih se za one pretrage za koje se treba naručivati, pa bi mi ti nalazi barem došli za trudnoću ili za idući pokušaj
    - ono što me najviše muči i stresira, a mora se naručiti i čeka se dugo na termin bih napravila privatno.

Ali, kao što si već mogla vidjeti, ja sam poremećena

TirelessIvy, stanovi nigdje neće pobjeći, a naše jajne stanice lete ko blesave. Treba to uhvatiti dok se još može.

Sanjich, pobrkala sam vas. Sve ste vi meni iste.
    Nećeš prestati s utrićima dok ne izvadiš betu. A betu ne vadiš do barem 9dnt. Jasno???Piškit smiješ i ranije.AuroraB, pa ne znam kako bi mogao uzrokovati kad nama jajovodi ne sudjeluju u oplodnji. Zametak ti je otputovao sam od sebe tamo, ako je začepljen onda je dobro da ga je zadržao da se ne zalijepi za jajnik.
    Možda pričam gluposti, ali meni to tako zvuči.

Yes boss 🤝🧏

manemoj
    11. Siječanj 2021. 20:44

Cure javite jel se plače na tom filmu? Jer ako se ne plače bi pogledala ali ako ću tuliti na najjače preskačem.
    Ne znam jeste pogledala instant family ali ja sam dušu isplakala, ono jecala, pogledam muža a on briše suzu i govori koji glup film 🙈😅 ja reko jelda i plačem kao da sutra ne postoji.. i onda si ga pustim za par dana i opet isto 🙈
    SBjelis javi se za termin instrukcija, vjeruj mi, ne želiš doći u nemilost 😬

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

Ruska1986
    11. Siječanj 2021. 20:47

manemoj

Cure javite jel se plače na tom filmu? Jer ako se ne plače bi pogledala ali ako ću tuliti na najjače preskačem.
    Ne znam jeste pogledala instant family ali ja sam dušu isplakala, ono jecala, pogledam muža a on briše suzu i govori koji glup film 🙈😅 ja reko jelda i plačem kao da sutra ne postoji.. i onda si ga pustim za par dana i opet isto 🙈
    SBjelis javi se za termin instrukcija, vjeruj mi, ne želiš doći u nemilost 😬

Ma ne place se! 😊😊 al opisuje nase zivote...

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

Ruska1986
    11. Siječanj 2021. 20:49

Bozma 🍀🐞

Sanjich, izdrži!
    Ruška, gledam film . nabila sam slušalice jer muž ne može smislit ovakve filmove. Ona tek piša prve testove, a meni napeto kao da gledam akcijski . Ova ženska mi je preslatka, ovako tebe zamišljam.
    Lucyinthesky, a tu kod nas ni nema ništa osim canivitona, jednom kupili i kad sam vidila sastav krenula googlat i tražit nešto bolje i naišla na ovo.

Pa bas ti hvala 😊 i meni je zenskica bas preslatka.. A ono kad si daje injekcije? Mom muzicu to nije palo napamet 😂😂 fakat te uvuce film...

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,

11. Siječanj 2021. 20:52

MISS

Sanjich,Bozma, Nas je mtb sve stavila u istu vriću, splicanke! Uglavnom - ako kome treba sta od suplemenata tu sam !!!

Jel to u la perle?  Prekrasna je 😍 al zaklela sam se nikad tamo nista vise kupit.. Vjenčani buket su mi upropastili i nisu htjeli popravit.. Bas ih mrzim a inace nikog ne mrzim.. Al uniste ti neki moment tada najvaznijeg dana u zivotu jbga

AuroraB
    11. Siječanj 2021. 20:53

MTB 🤔🧐 We'll see about that. Ima smisla to što pišeš, ali ja se bojim da bilo kakav poremećaj u ijednom od reproduktivnih organa, može izazvati "pad sistema".
    Miss vaza ti je super, posebno zbog ovih mimoza koje si stavila unutra. Sad sve skupa izgleda otkačeno i senzbilno, vjerojatno dobro tebe simbolizira 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Ruska1986
    11. Siječanj 2021. 20:53

MISS

Jako je fora! Nek si ti malo u sopingu bila, zasluzila si 😊

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    Asthenoteratozoospermia

Matkiša 😎
    11. Siječanj 2021. 20:54

Koji to film gledate??

Sanjich pa naravno da si trudna 💗
    Dada  jesi sada opuštenija? Možda je tako i bolje... Nećemo propasti za jedan mjesec...

I vi koji idete u tajicama i trenerkama sigurno idete na ta fensi mjesta pa dobijete haljetak i papuče  a mi smrtnici bi bez svoje haljine hodali gologuzi 😂😂 ionako svaki tren netko upada unutra 😅

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.