Nikad se ne sredim za pregled u doktora. Odjenem neku trenerku koju je lako skinuti, nešto u čemu mi je udobno, nešto što mi nije problem da se zaprlja (ovisno na što idem), ... I ne šminkam se za doktora, idem apsolutno prirodna. Šta sam ja znala da ću dečka naći tamo , ja ih gledam isključivo kao specijaliste koji mi trebaju proučiti simptome koje pokazuje moje tijelo, pa onda tijelo što manje zamaskiram da bude što preglednije.
Ono što mi je super jest da velik broj tih doktora procjenjuje po izgledu. Pa obično imam scene u kojima su oni jako sućutni prema nama slabijeg imovinskog statusa, koji zadnju kunu dajemo za svoje zdravlje do jednog specijalista koji mi je skidao madeže i u isto vrijeme grmio kako je grozno što država dozvoljava da se nas prodavačice u Konzumu tako tretira
Otkud mu baš prodavačica i Konzum, pojma nemam
I G je jako sućutno komentirao kako mu je jasno da želim hvatati HZZO postupke i da me on u tome podržava Tak da... nekad mi i dobro dođe (onaj opsjednut Konzumom mi pola tretmana nije naplatio
)
S tim da meni stvarno nije jasno što to tako strašno siromašno i tužno izgleda na meni kad sam u tenisicama i trenerci (čistima, normalne starosti).
💔💔💔
Ako nekome treba, imam 3 kutije zeljeza ( kendural c, tardyferon i neo sandal - sve se kupuju i oko 150 kn su, zasto bi placali kad je meni ostalo u svakoj bar pola) , Omegu3 i Shatavari prah …Molim vas javite ako kojoj treba,rado cu poslati!
https://ibb.co/nmpngnD
Maslacakxx divno razmisljanje, slazem se s vama od rijeci do rijeci…neka su sve opcije otvorene pa sta Bog da
Vidim, tebi je Bozma dala kamion toga, i očajnički želiš barem dio proslijediti dalje
💔💔💔
Korisnicko ja sam guglala vec cijene apartmana za 10dana u zg, naravno za jednu osobu 😂😂
Ja sam se mislila sada cito ili zg, imam jos 2 postupka pruko hzzo, zato je pala odluka na zg. Ne bude li nista od toga idem u cito u punoj. Drzim ti fige i nemoj uopce planirati svoj zg.
Mtb ja sam isto osoba koja bi za zdravlje dala sve... Covik u tim situacijama bira vrhunske strucnjake, ne gleda pare i snalazi se na bilo koje nacine... Smatram da je neplodnost bolest ka i sve druge, da je triba licit. Trazit, istrazivat prilagodit sebi sve... Koliko ko moze... Ovo za garsonjeru je bilo metaforicki, jer mislim da su opcenito postupci preskupi, da je neplodnost bolest danasnjice, samo se o tome ne prica i suti. Aa sta se place tice, ne bih se bas slozila, sigurno je veci prosjek place, ali opet je to kako koji sektor. Osobno znam da pojedine kolege imaju manju placu od mene u zg, i to 1000kn, sta nije malo. Na istom radnom mistu sa istim stazom..
🤍
vickivale, hvala ti!
Meni je teta (mamina sestra) umrla od raka dojki pa sam dosta to ozbiljno uzela kao naviku.
Nego, kad ćeš nam ti opet na pokušaj? : zapisničarka :
Slee, ti si jedinstvena i neobična sa svoje tri siseSunny_, zamišljam te kako nakon svakog pregleda pereš podove po klinici
MilaSt, ali meni je pregled kod "obične" ginekologice 500kn, očekivala sam da će ovi specijalisti biti skuplji.
Kad je član obitelji imao gadan tumor, otišli smo kod najrazvikanijeg privatnog onkologa u Zagrebu. Dobar dan, dobar dan, sve predivno izgleda, turbo ljubazni, nude čaj, kavu, janjetinu. Bolesnik sav ozaren, ja se preznojavam i računam koliko će to sve doći. Ugodne konzultacije, jako korisne informacije, sve super. U 15tak minuta gotovi. Cijena - prava sitnica, 800kn. Prije 10 godina.
Nije mi bilo žao, umirio nas je. Kad je onkolog na Rebru ponovio isto, znali smo da je to to i ostali smo kod onkologa na Rebru.
Ali navikla sam da su ZG cijene jednostavno takve.
Realno, i prosječna ZG plaća je veća nego u ostatku države.
Inače, prosječan postupak je oko 15kkn, za 5 postupaka možeš kupiti garsonjeru samo u Sisku nakon potresa. U Zg ne možeš kupiti ni parkirno mjesto za to.
Nikitta, čini mi se da ću i ja biti prelijena za iHerb. Ili ću jednostavno pregristi carinu. Ne da mi se paziti na iznose.
Baš mi drago da ste se upisali na školicu. To mi se čini kao veliki milestone.Lucyinthesky, ja sam danas kupila seksi tajice za moj idući date s G.
anavi985, to su dobre vijesti!!!
Slee, zamišljam tvoje lice kad si vidjela što je spakirao
Zivjela sam i u zagrebu i u splitu. Cijena zivota je ista, cijena podstanarstva također ista, a o kupnji nekretnine da ne pricam. U zg se moze cak po pristojnoj cijeni naci stan a da nije u dubravi npr. U splitu je to nemoguce. A place puno manje nego u zagrebu...
MilaSt, ma ovo za plaću sam govorila o prosjeku, ZG plaća je najviša u državi. Naravno da kad uspoređuješ 1 na 1 da to zna biti svakakvo.
Što se zdravlja tiče, slažemo se. Mi smo inače namjeravali ove godine kupovati stan, sad smo odlučili da nećemo dok ne završimo ovu priču, na koji god način. Kupnja stana nema biološki sat, to možemo i za pet godina.
Što se najma apartmana tiče, ja sam kontaktirala direktno iznajmljivača čiji me stan zanimao i pitala ga možemo li se dogovoriti. OK, ja sam tražila za 30 dana, ali dobila sam jako korektnu cijenu na taj način (toliko bi me inače došlo tjedan dana). Radi korone nije bilo adventa i nema turista, dosta njih je spremno izaći u susret.
💔💔💔
Vezano za iHerb, ja sam sa njega uzela samo jednom, ali često naručujem sa Vitacosta što je gotovo isto, jedino što mi se znalo dogodit da neke iste stvari budu jeftinije u usporedbi s iHerbom.
Isto pazim na iznose kao što je Bozma rekla i to je to,
Stigne nekad za 2,nekad za cca 3-4 tjedna.
Evo, sada mi se prvi put dogodilo da mi nije stigla pošiljka od početka 11 mj, ne znam gdje da provjerim ni ništa,nikad prije se nije dogodilo.
Na linku za pratit pošiljku je zadnje 13.11 da je na putu iz Las Vegasa u Europu 🙄😔
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
korisničkoime, cijene nekretnina i podstanarstva u Splitu su malo specifične iz poznatih razloga. I da, tu je Split u gadnoj situaciji (ali ne kao npr Dubrovnik).
Cijene života - režije & hrana & odjeća je svuda sad ista. Ali kozmetički saloni su npr skuplji. Liječnici/privatnici su skuplji. Itd itd.
💔💔💔
Vezano za iHerb, ja sam sa njega uzela samo jednom, ali često naručujem sa Vitacosta što je gotovo isto, jedino što mi se znalo dogodit da neke iste stvari budu jeftinije u usporedbi s iHerbom.
Evo, sada mi se prvi put dogodilo da mi nije stigla pošiljka od početka 11 mj, ne znam gdje da provjerim ni ništa,nikad prije se nije dogodilo.
Na linku za pratit pošiljku je zadnje 13.11 da je na putu iz Las Vegasa u Europu 🙄😔
A nema nešto iz EU pa da se ne mučimo sa carinama i dužinom trajanja slanja?
💔💔💔
Ja se pristojno obučem.. haljina kao za posao i šminka kao inače kad idem negdje.. malo parfema 😂😂
Ali jednom kad sam bila bila samnom u cekaoni žena.. ma vlastita mama ju ne bi prepoznala.. oooogromne naočale, šal a la Grace Kelly oko glave i još maska.. torba otprilike vrijednosti kao moj auto kad je bio nov.. taj djir jel.. sto posto neka "celebrity" ali bilo mi bed buljiti 😂😂🙈🙈 a ženska baš vuče da ju gledaš 🙈🙈🙈
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
A nema nešto iz EU pa da se ne mučimo sa carinama i dužinom trajanja slanja?
Ja nisam našla
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji