Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    11. Siječanj 2021. 18:17

AuroraB

Maslačakxx tvoje razmišljanje je meni pravo osvježenje, baš je lijepo vidjeti dok netko tako mlad i pametan razmišlja toliko plemenito, velikodušno i neograničeno… Svaka čast!Vickivale promatram tvoj potpis i čudim se tvojem broju oplođenih stanica, dobro čime se ti hraniš?!🤔😀 Kod koje doktorice si u Petrovoj i koju stimulaciju ste koristili? Respect na zanimanjuSanjichja imam cijeli arsenal mullerovih testova, počevši od bete nula, do bete 450. Ako se Lucijado tada ne javi, nadam se da ću ti moći uskočitiDadasviđa mi se tvoja odluka, ideš u super društvo u veljači, kao što sam napisala i Ericiprave mačke se u veljači pare🐱
    Ruskatebi se baš baš posrećilo s tim postupkom🧡💛🧡
    Manemojja sam se opterećivala prva dva puta jer su sve bile kao da idu na modnu pistu, ali izgleda da mi se to baš tako potrefilo… Poslije su mi sve izgledale puno normalnije, valjda su baš došle ove poput mene koje idu preko HZZO-a

Oooo moze moze hahah na koji dpt je tebi bila sjenica prva?

ANKSIMORON
    11. Siječanj 2021. 18:24

MTB

ANKSIMORON

MTB

ANKSIMORON, malo se brinem za tebe. U Beti nema muškaraca, osim nekog dječaka koji je možda biolog? radi s biolozima? Donio je moj zametak, ali to ti ima jedva 15 godina
    Kad ideš na konzultacije i kod koga?

Snadjem se ja… ne brini… rez sam si ja termin i u ivf 🤣🤣🤣 daj boze bar da ih obidjem kao trudnica… idem ti u srijedu na konzultacije kod dr bracun… jesam dobro upamtila prezime 😊

Pametno, ja si imam termin u Beti, a mislim si rezervirati i u IVF idući
    Je, to joj je prezime, meni je ona divna bila (osim tih par detalja)pravi girl crush. Baš me zanima kako će ti biti i koje ćeš ti impresije imati.

Da javim sve... mozda se i poklopimo u terminima..

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

ANKSIMORON
    11. Siječanj 2021. 18:25

Lucyinthesky

ANKSIMORON

MilaSt

Bozmaidem gori iduci tj.
    Mtbmoze li info samo, sestra mi je rekla 500kn, sad vjer to su samo konzultacije + uzv.
    Sanjichkako si? Kako vrime prolazi 😒🤔
    Kačasori nisam povatala, kada si onda u fetu?
    Aurora tebi saljem poseban pozz 💪❤️❤️❤️ takoder svim curama drzite se ❤️ jutros sam se bas pozitivno sokirala popisom TRUDNICA! BRAVO ZENE ❤️💪

Ja sam ti platila 1150,00 kn… konzultacije plus uzv… ako sam dobro pohvatala ivf poliklinika??

I ja +traže svoj spermiogram(što mi je razumljivo) iako smo imali cijelu kolekciju, tako da je to još 450 čini mi se.

Jos 500 kn.. da i nas je to trazio...iskreno mislim da ti zavisi i o doktora sto ce ti naplatit... sto je vidljivo i na primjeru mtb a i ruske...ipak je simunic vlasnik...

👧33; 🧔35

4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

11. Siječanj 2021. 18:28

MTB

Lucyinthesky

Vezano za iHerb, ja sam sa njega uzela samo jednom, ali često naručujem sa Vitacosta što je gotovo isto, jedino što mi se znalo dogodit da neke iste stvari budu jeftinije u usporedbi s iHerbom.
    Isto pazim na iznose kao što je Bozma rekla i to je to,
    Stigne nekad za 2,nekad za cca 3-4 tjedna.
    Evo, sada mi se prvi put dogodilo da mi nije stigla pošiljka od početka 11 mj, ne znam gdje da provjerim ni ništa,nikad prije se nije dogodilo.
    Na linku za pratit pošiljku je zadnje 13.11 da je na putu iz Las Vegasa u Europu 🙄😔

A nema nešto iz EU pa da se ne mučimo sa carinama i dužinom trajanja slanja?

Ja sam Ubiqinol naručila na Amazonu u 4-ti mjesec, ni dan danas ga nisam dobila, poslali su novi u 6-ti, ni njega nisam dobila. Ne mogu se sjetit od kud je poslan ali iz EU je. preplatila sam ga jer mi se nije čekalo sa iHerba 580kn, a isti takav na iherbu je 280. Najjednostavnije i najjeftinije je ova opcija potrpat što više toga, dostava onda besplatna, platit PDV i stigne za par dana, za ove sitne narudžbice biram jeftiniju dostavu pa zato duže čekam.
    Ovaj Vitacost nisam još gledala, Lucy, Lucy, crna Lucy, što spomeni, sad ću ja nać još 100 stvari koje mi trebaju
    A nisam ja MISS ništa dala od dodataka

Ruška, kako si rekla da se zove onaj film, mislila sam da ću zapamtit, ali sam već zaboravila, a ne mogu nać post, plavuša.

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    11. Siječanj 2021. 18:31

Bozma, pa zar mi nije Sanjich nudila DHEA od tebe? Sad sam ja još nešto pobrkala.

Ma da, ako budem naručila, budem odmah nakrcala svašta i gotovo. Samo nisam nikad naručivala za carinjenje pa uopće nemam pojma kako to ide... budem proučila. Moram onaj neki broj nabaviti, hr+OIB, zar ne?

💔💔💔

ANKSIMORON
    11. Siječanj 2021. 18:32

Slee

Manemoj pa da, ima smisla!
    Mtb i anksimoron ma me i je on bio presimpa tako sav nekako smusen i polusmotan😂
    U Beti mi je definitivno nedostajo taj razgovor s embriolozima, a vidim da je to u drugim klinikama pod normalno

Ni u lucingera ne razgovaras sa embriolozima... da vam iskreno kazem meni nitko nije rekao nit a o mom postupku... sad jel to bilo do mene, jer iskreno nisam previse ni pitala, jer naravno nista nisam ni znala ili su takvi i inace.... ali ja sam dozivjela preporod u ivf poliklinici sto se tice informacija.. premda s druge strane luci je meni bio zakon i ja se bas povezala s njim/a ali jbg nemaju preko hzzo a odlucila sam malo pripazit jer sam u sve to krenula troseci sakom i kapom... na sve... 

👧33; 🧔35

4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

Lucyinthesky
    11. Siječanj 2021. 18:32

Bozma 🍀🐞

MTB

Lucyinthesky

Vezano za iHerb, ja sam sa njega uzela samo jednom, ali često naručujem sa Vitacosta što je gotovo isto, jedino što mi se znalo dogodit da neke iste stvari budu jeftinije u usporedbi s iHerbom.
    Evo, sada mi se prvi put dogodilo da mi nije stigla pošiljka od početka 11 mj, ne znam gdje da provjerim ni ništa,nikad prije se nije dogodilo.
    Na linku za pratit pošiljku je zadnje 13.11 da je na putu iz Las Vegasa u Europu 🙄😔

Ja sam Ubiqinol naručila na Amazonu u 4-ti mjesec, ni dan danas ga nisam dobila, poslali su novi u 6-ti, ni njega nisam dobila. Ne mogu se sjetit od kud je poslan ali iz EU je. preplatila sam ga jer mi se nije čekalo sa iHerba 580kn, a isti takav na iherbu je 280. Najjednostavnije i najjeftinije je ova opcija potrpat što više toga, dostava onda besplatna, platit PDV i stigne za par dana, za ove sitne narudžbice biram jeftiniju dostavu pa zato duže čekam.
    Ovaj Vitacost nisam još gledala, Lucy, Lucy, crna Lucy, što spomeni, sad ću ja nać još 100 stvari koje mi trebaju
    A nisam ja MISS ništa dala od dodataka Ruška, kako si rekla da se zove onaj film, mislila sam da ću zapamtit, ali sam već zaboravila, a ne mogu nać post, plavuša.

Ja sam u šoku, prvi put mi se dogodilo da nisam dobila pošiljku, a naručujem već dugo od tamo.
    Jel ti svoju možeš nekako popratiti?

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

11. Siječanj 2021. 18:41

Nikitta

MTB a svakako je ogroman milestone za nas. Sve u Božje ruke❤️ Za pošiljke moraš imati EORI broj.
    Anavi985 vi ste onda radili kariotip, jer to isto je meni i mužu pisalo na nalazu, a mi smo radili kariotip. Koliko znam, kariogram je skroz druga pretraga. I stalno ovdje o tome lamentiramo😂 Glavno da je sve okej! 😘

I ja sam sva zbunjena. I kad se dobije nalaz kariograma isto piše, uredan muški i zenski kariotip.

Ruska1986
    11. Siječanj 2021. 18:45

Bozma 🍀🐞

MTB

Lucyinthesky

A nisam ja MISS ništa dala od dodataka Ruška, kako si rekla da se zove onaj film, mislila sam da ću zapamtit, ali sam već zaboravila, a ne mogu nać post, plavuša.

Samo ti ili Only you. Bas je nekako za nas 😊

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

AuroraB
    11. Siječanj 2021. 18:46

Sanjich mogu ti jedino reći da na 10dpt (ali moraš imati na umu da je kod mene bila vanmaterična i da bi se vidjelo i prije da nije tako bilo) mi je beta iznosila 7, ja sam okom vidjela sjenicu na mulleru ali je nisam uspjela mobitelom poslikati, čak niti na prozoru..znači tako slaba je bila. Uglavnom, ako vlastitim okom vidiš bilokakvu sjenicu na mulleru, beta ti je svakako pozitivna. 
    Cure, ja sam sad u bedu što nisam nikad napravila prohodnost jajovoda, možda me upravo to sad dovelo do izvanmaterične. Nije me nitko slao zbog godina i prvog suprugovog nalaza koji je bio loš. Još sam pisala ovdje da ću to napraviti ako mi ovaj postupak ne uspije...i evo ti ga na.  Ne mora biti da je to razlog, kad je doktor koji mi je radio laparo rekao da jajovod dobro izgleda iz vana, ali ni to ništa ne znači. Uvijek sam se mučila sa upalama, gljivicama i slično, i trenutno sam baš jadna što nisam to odradila. Ima li netko ideju kad bih mogla to napraviti, s obzirom da sam friško operirana?

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.