WomenNameuplašila si me na trenutak, ali sva sreća da je bebica dobro! Sad lijepo miruj, i ne mrdaj iz kreveta, odmaraj…
Manemojsmanji to razmišljanje, opusti se, prihvati svojeg pingvinčeka, a onda ćeš dalje razmišljati💜
Sanjichnemoguće je u tri dana odmoriti se i sve posjetiti…. to ti tako obično ide…
Tikiimamo totalno istu kombinaciju horoskopskih znakova, od muževa do nas samih
Napisati ću vam nešto što me jako muči već tri dana, ali ne mogu više, imam tu glupu knedlu u grlu koju moram izbaciti i samo jedno ću vam reći, koliko god mi se to na bilo koji način možda obije u glavu. Da nije bilo doktora iz Petrove na mom UZV u poliklinici, bila bih poslana doma i da ponovim betu zato jer se "ništa ne vidi" na UZV. Imala sam samo puku sreću što je bio prisutan i taj drugi doktor. Da ne govorim o tome da sam došla gotovo u zadnji čas na operaciju jer sam već imala krvi u zdjelici što su mi rekli na otpuštanju iz bolnice, i da je doktorica u Petrovoj na UZV vidjela najnormalnije i plod koji se recimo dan ranije "nije vidio". Evo. Nije mi namjera nikoga pljuvati, ali ne želim niti progutati to što sam vam napisala.
Oprosti, al nisam skuzila. Zabrljali su onda u poliklinici ili u Petrovoj?
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
AuroraB, ja bi cak rekla da im to u tvom slucaju nije bio jedini propust. A propust je takav da si mogla i zivotom platit. I ne gledam na to tako da ikoga pljujes, ne vidim zasto bi se moralo tu samo hvalit klinike i doktore, a da se sve ostalo smatra pljuvanjem i sipanjem otrova. Samim time sto si ovo napisala, kao i Slee sto je napisala svoje iskustvo ces sigurno pomoc nekome tko se jednom nadje u takvoj situaciji, ima zena koje vjeruju doktoru i cesto se prepuste i slusaju sve bez da i u jednom trenu sumnjaju u to.
Korisnickoime, ovo za nespavanje kad nesto narucis mi je tako poznato 😂
Dada moraš li se tu još testirati prije transfera?
U Os ako si pozitivan na Covid 3 mjeseca ne možeš u bilo koji postupak....
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Ruska u poliklinici, ali je taj dan slučajno bio na ispomoći i doktor iz Petrove, a da njega nije bilo ja bih bila poslana doma i da ponovim betu. Nisu u Petrovoj zbrljali, dapače.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
AuroraB žao mi je što si tako prošla, ali svako dobro ili loše iskustvo nam je lekcija, što kaže Bozma naručile smo da smo dovoljno bistre, i dovoljno nas ovdje ima da bi posumnjale.. Nažalost nakon što se njih nekoliko opeče...
U ovom slučaju na tebi su zbrlljavili 🥺 Nadam se da ćeš se brzo oporaviti...
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Aurora totalno kuzim tvoju ogorcenost. Ja isto tako ne zelim ni pomisljati sto bi bilo da ne poznajem svoje tijelo koliko ga poznajem i bas sam ljuta na Betu.
Vidim i da si ti u terapiji imala rekovelle. Ja mrzim taj lijek. Stekla sam dojam da svi koji su na njemu dobiju jako puno stanica, ali uzasno mali broj embrija. I imam osjecaj da ga daju bas ovi privatnici koji imaju ugovor s HZZO-om, nisam teoreticar zavjere, ali ne bih se cudila da imaju neki ugovor
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Bozma hvala na podršci 👍. Drago mi je i da ste vi ostale primijetile da se moglo to sve puno bolje odraditi. Još jedna sitnica, svima sam u Petrovoj govorila da sam povraćala pod anestezijom, valjda 10x sam to ponovila, velikim slovima pisala to u anesteziološki upitnik...jer me bilo strah da se ne ponovi, i onda mi je rekla sestra ili netko da se ne brinem, da oni uz anesteziju daju i lijekove protiv mučnine pa nek se ne bojim toga... Reko, "aha".
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
Bozma, u cemu su jos brljavili, je mozes prepricati ujratko da sad ne listam unazad
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Mattan da, bitno je da svatko nauči razmišljati svojom glavom...
Slee jako dobro se razumijemo, čak i za Rekovelle smatram isto što i ti, iako mi se dobar postotak oplodio, i teško mi je donijeti konačni sud jer mi nisu bile sve stanice aspirirane. Samo znam da više nikad nebih pristala na taj lijek, jer mi je cijeli postupak bio prečudan pa ne mogu to ne povezati i sa lijekom, što ne znači da sam u pravu.. samo gorka uspomena možda.
Bozma, u cemu su jos brljavili, je mozes prepricati ujratko da sad ne listam unazad
Ma.. sličan slučaj kao i kod tebe sada, da skratimo sad.
Sortiraj odgovore
Najstariji