Korisnickoime - koliko puta ste radili spermiogram? I kakva je bila apstinencija, tj koliko dugo?
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Za sve one koji tek pocinju ili se spremaju za ivf. Moj dnevnik stimulacije, dan 3. 2.injekciju sam sinoc dala u desnu stranu donjeg dijela trbuha (procitala sam ovdje da je dobro svaki dan mijenjati strane). Od jutra me probada u desnom jajniku (taj jajnik mi je i inace aktivniji). U usporedbi pak s prvim pikanjem me s desne strane puno manje bolilo. Valjda sam prvi put pogodila neki zivac ili nesto. Ova menga je puno manje obilna nego inace. Ne znam moze li stimulacija imati utjecaja na to. Al krenula je zestoko i onda puno prije nego inace naglo oslabila (pocela s pikanjem 2.dc). Eto. Mozda nekog bude zanimalo 😊
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Korisnickoime - koliko puta ste radili spermiogram? I kakva je bila apstinencija, tj koliko dugo?
Pa sigurno 5, 6 puta i svaki put bi bio drugaciji, npr prije stimulacije normo, na dan punkcije katastrofa (prvi postupak) zadnji postupak stalno normo. Apstinencija uvijek 2 do 3 dana.
Cure jutros sam imala malo smedeg iscjedka na gaćicama, otišla sam u Vinogradsku, čekam ostale nalaze. Beba je dobro Al je posteljica jako niskko, za sad sam zatvorena. Joj 😔😔😔 baš me sve, valjda ću do gurat do nekih tjedana kak treba
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
*.Women_name.*, bitno da je beba dobro. I da ste na vrijeme sad i to počeli pratiti. Vjerujem da se brineš. Prati upute liječnika. I slobodno traži i drugo mišljenje ako si nesigurna.
💔💔💔
Woman name :grli: ❤ U najgorem ces slucaju morati lezati.
Bozma hm.. Ja bih na tvome mjestu obisla sve konzultacije po ZG, cak i probala upasti na HZZO. Igrala bih definitivno na vise polja pa koje upali prvo.
MTB strategija mi se svidja. Tko prvi da od HZZO, a onda slijedeci koji da od HZZO. Mi bas nemamo vremena. Treba tempirano, ne prenaglo, ne presporo. I ispitati sve opcije. Ja mislim Bozma da cak mozes upecati i HZZO pokusaj prije 42.
Manemoj nisam razmisljala o skupljanju FETa prije ali to otvara opciju..
oharascarlett14@gmail.com
SBjelis, razmisli da se ti odmah preko HZZO upišeš za idući pokušaj, čisto da ne gubiš vrijeme kasnije na čekanje. Ako upali FET, lako ga otkažeš
💔💔💔
Ja nisam bas sigurna moze li se ici u novi postupak, a nisi fet iskoristio do kraja, pa cak ni privatno. Provjerite to malo, ali rekla bih da se to ne moze.
WN vjerujem da je stres, ali sad znas u cemu je problem, beba je dobro i to je najvaznije. Uspori i pomalo
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Pozdrav cure, dugo me nije bilo jer se nista nije događalo. Nadam se da ste sve dobro i na korak bliže do cilja.🧡
Meni slijedi u utorak pregled te inseminacija ovaj ciklus.
Jedino sto me zbunjuje je to sto mi je dr rekao da cemo "malo" stimulirati ciklus, a meni je danas 5dc. (Mislila sam da stimulacija krece od 1.dc?)
Je li za inseminaciju isto slijeduje bockanje kao i za ivf ili tablete?
I ima li itko (ili zna koga) da mu je ta inseminacija urodila plodom?
05.12.2022 💗
Sortiraj odgovore
Najstariji