Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    darliv
    10. Siječanj 2021. 14:54

*.Women_name.*

Evo me cure doma, doktorica kaže da je beba super, cerviks zatvoren i dovoljno dugačak. I krvni nalazi su dobri. Krvarenja oni više ne vide, samo je meni bilo to jednom ujutro. Kaže da je to kod te dijagnoze često, da postoji moguvnost da se podigne do 28 tt, mirovanje i pratit ćemo ju. Joj kamen mi je pao sa srca kad sam čula da je bebica dobro. A ništa odmaranje i nadamo se da će bit sve ok ❤️ hvala vam svima

🙏🏻 sad pod dekicu i pred telkac, bez previse napora 😘

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

10. Siječanj 2021. 15:00

Kad trudne cure pisu tegobe ja ne znam sta bi komentirala, jer se ne kuzim ni u sta vezano za trudnocu, neke moje prijateljice su vec i bake, tako da 100 godina nisam niti slusala o trudnoci. Cak ne znam ni 2 utjesne rijeci napisat kad lose krene koliko sam tudum za te stvari. Zato najcesce ne komentiram jer mi je to sve znanstvena fantastika, nadam se samo da ne ispada da nekoga ignoriram. Pratim, citam i sve me zanima jer se ce mi mozda jednog dana koristit vasa iskustva, ali nemam sta pametna napisat.
    MilaSt, stvarno ne znam koji im je klinac sa tom Bemfolom, ne bi da ljekove doktori placaju iz svog dzepa. Ja sam s njima u 6-ti mjesec kad sam bila bila prezadovoljna, je da nisam nikako ni srela svoju doktoricu za vrijeme postupka, ali bas sam bila odusevljena, mislila sam ok, nisam bas dobro reagirala na Bemfolu, sad znaju za u buduce, ali sad zadnja dva puta, ajme. Dosta je i do toga sto su u zadnje vrijeme samo 2 sestre i to je premalo da bi pokrivale salu, sobu, cekaonicu, telefon koji stalno zvoni, ljekove, administraciju i tko zna sta jos, onda se desava ovo iskljucivanje sa infuzije i sl. Sramotno je da na citavu Dalmaciju i pola susjedne zemlje imamo na izbor samo jednu kliniku, a i ta radi sa takvim manjkom osoblja.
    Dada, bas me zanima sta su ove dole zadnje pretrage, cini mi se da su medju njima markeri ali ima nekih koje prvi put vidim

Matkiša 😎
    10. Siječanj 2021. 15:00

*.Women_name.*

Evo me cure doma, doktorica kaže da je beba super, cerviks zatvoren i dovoljno dugačak. I krvni nalazi su dobri. Krvarenja oni više ne vide, samo je meni bilo to jednom ujutro. Kaže da je to kod te dijagnoze često, da postoji moguvnost da se podigne do 28 tt, mirovanje i pratit ćemo ju. Joj kamen mi je pao sa srca kad sam čula da je bebica dobro. A ništa odmaranje i nadamo se da će bit sve ok ❤️ hvala vam svima

Uff, super 💗💗
    Dada nadam se da je prolazna virozica i da ti je tempica od Utrića... S obzirom kakve sve hormone uzimamo dobro smo i normalne uopće 😅

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Sreca ♥
    10. Siječanj 2021. 15:04

Bozma 🍀🐞

Kad trudne cure pisu tegobe ja ne znam sta bi komentirala, jer se ne kuzim ni u sta vezano za trudnocu, neke moje prijateljice su vec i bake, tako da 100 godina nisam niti slusala o trudnoci. Cak ne znam ni 2 utjesne rijeci napisat kad lose krene koliko sam tudum za te stvari. Zato najcesce ne komentiram jer mi je to sve znanstvena fantastika, nadam se samo da ne ispada da nekoga ignoriram. Pratim, citam i sve me zanima jer se ce mi mozda jednog dana koristit vasa iskustva, ali nemam sta pametna napisat.
    MilaSt, stvarno ne znam koji im je klinac sa tom Bemfolom, ne bi da ljekove doktori placaju iz svog dzepa. Ja sam s njima u 6-ti mjesec kad sam bila bila prezadovoljna, je da nisam nikako ni srela svoju doktoricu za vrijeme postupka, ali bas sam bila odusevljena, mislila sam ok, nisam bas dobro reagirala na Bemfolu, sad znaju za u buduce, ali sad zadnja dva puta, ajme. Dosta je i do toga sto su u zadnje vrijeme samo 2 sestre i to je premalo da bi pokrivale salu, sobu, cekaonicu, telefon koji stalno zvoni, ljekove, administraciju i tko zna sta jos, onda se desava ovo iskljucivanje sa infuzije i sl. Sramotno je da na citavu Dalmaciju i pola susjedne zemlje imamo na izbor samo jednu kliniku, a i ta radi sa takvim manjkom osoblja.
    Dada, bas me zanima sta su ove dole zadnje pretrage, cini mi se da su medju njima markeri ali ima nekih koje prvi put vidim

Ma ja sam od 6 imala 2 oplodene i to nikakve 🙄 zadnji put 3 aa 1ok. Ma.. malo i neprofesionalnosti.. svega ima, bila sam zadovoljna .. ali spala je euforija.. ako neke stvari nisu napravljene ok, onda bar suti, budi profesionalan. To je moje misljenje... Ali tvoja prica mi je ono... Uzas. 

🤍

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    10. Siječanj 2021. 15:09

Mattan

*.Women_name.*

Uff, super 💗💗
    Dada nadam se da je prolazna virozica i da ti je tempica od Utrića… S obzirom kakve sve hormone uzimamo dobro smo i normalne uopće 😅

Vidiš nisam ni uzela u obzir utriće jer sam ih počela jučer ujutro uzimati 🙈🙈 samo neznam onda od čega ovaj čudan osjećaj u sinusima, okus miris i te stvari su mi se pobrkali.... Nadam se da je samo prehlada. Iako nema nekih određenih studija da je korona naštetila trudnoći, opet nebih htjela riskirati. Mislim da ću si dati još do utorka da vidim kako će mi biti pa ću onda reći doktoru kompletno stanje. U srijedu mi odmrzavaju blasticu...voljela bih da mi se bar temperatura više ne vraća, prehlada više manje, prehlađena sam cijelu godinu kad imam problema sa sinisima i glavoboljama jako često. 🙄🙄🙄🙄

endometrioza

10. Siječanj 2021. 15:12

MilaSt

Bozma 🍀🐞

Ma ja sam od 6 imala 2 oplodene i to nikakve 🙄 zadnji put 3 aa 1ok. Ma.. malo i neprofesionalnosti.. svega ima, bila sam zadovoljna .. ali spala je euforija.. ako neke stvari nisu napravljene ok, onda bar suti, budi profesionalan. To je moje misljenje… Ali tvoja prica mi je ono… Uzas.

Napisi sto ne valja iz tvoga iskustva? Ja bjezim od njih pod br 1 zbog cekanja, jer sam po prirodi nestrpljiv lik, kad narucim nesto online ponekad ne spavam dok ne dođe🤣🤣,ne znam kako bih izdrzala cekanje na postupak, br 2 jer nam se nezgodno prilagođavati njihovim rasporedima, privatnik se prilagodi tebi za svaki uz, a ovako bi oboje morali bolovanja, godišnji, znali bi svi moji kolege, njegovi..... Sad jos mozemo to nesto isfinancirati, ali kad presuši.....

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    10. Siječanj 2021. 15:15

Bozma 🍀🐞

Bozma baš i ja gledam. Pokušala sma googlati ali nisam našla odgovore. Hvala Bogu ok su, pa se nisam puno zamarala. Osim ovo SPAK? Pojma nemam što je to. Jedini rezultat googlanja sam našla kao neki nalaz za dišni sustav,ali kakve to veze ima sa ovim svim 🙈🙈🙈 ali čim je doktor rekao da imam super nalaz onda je valjda tako 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️

endometrioza

AuroraB
    10. Siječanj 2021. 15:18

WomenName uplašila si me na trenutak, ali sva sreća da je bebica dobro! Sad lijepo miruj, i ne mrdaj iz kreveta, odmaraj...
    Manemoj smanji to razmišljanje, opusti se, prihvati svojeg pingvinčeka, a onda ćeš dalje razmišljati 💜
    Sanjich nemoguće je u tri dana odmoriti se i sve posjetiti.... to ti tako obično ide... 
    Tiki imamo totalno istu kombinaciju horoskopskih znakova, od muževa do nas samih

Napisati ću vam nešto što me jako muči već tri dana, ali ne mogu više, imam tu glupu knedlu u grlu koju moram izbaciti i samo jedno ću vam reći, koliko god mi se to na bilo koji način možda obije u glavu. Da nije bilo doktora iz Petrove na mom UZV u poliklinici, bila bih poslana doma  i da ponovim betu zato jer se "ništa ne vidi" na UZV. Imala sam samo puku sreću što je bio prisutan i taj drugi doktor. Da ne govorim o tome da sam došla gotovo u zadnji čas na operaciju jer sam već imala krvi u zdjelici što su mi rekli na otpuštanju iz bolnice, i da je doktorica u Petrovoj na UZV vidjela najnormalnije i plod koji se recimo dan ranije "nije vidio". Evo. Nije mi namjera nikoga pljuvati, ali ne želim niti progutati to što sam vam napisala.

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

🌼TiKi🌼
    10. Siječanj 2021. 15:27

Aurora ❤️… Ne zelim ni komentirati te propuste, kod tebe ih je bome bilo puno, od prve bete pa na dalje. Sva sreca da je proslo sve na kraju tako kako je. 🙏

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Ruska1986
    10. Siječanj 2021. 15:34

Bozma 🍀🐞

Tako se ja osjecam kad vi pisete za vasa stanja... Nit sam prije ikad znala za npr. vitamin d, a komoli da se treba i nadoknadjivat i da je toliko bitan kod trudnoce... A o raznoraznim pretragama da ni ne govorim! Ali isto sve citam jer se stvarno svasta moze saznat i naucit...

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.