Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    🌼TiKi🌼
    10. Siječanj 2021. 18:08

Ja sam isto primala Rekovelle, prvi put dobila 1js, drugi put 3... Komentar dr. D nakon ove druge stimulacije je bio da mi ga vise sigurno nece davati jer mi ne odgovara i da ce, ako bude bilo iduceg puta, ici na jacu stimulaciju drugim lijekom. I da... meni je ostala folikularna cista od 4cm na desnom jajniku. Bas me zanima da li se je povukla. Taj Rekovelle je dosta nov lijek i mislim daga zato guraju. 

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

Kacusha
    10. Siječanj 2021. 18:11

Any_35

Aura-ja sam prvi put ostala trudna sa inseminacijom. Nisam bila na terapijama niti stimulaciji, samo na folikulometrijama od 8.d.c. svaki drugi dan.
    Woman_name-najvaznije da je beba dobro, a ti odmaraj sto vise. Vjerujem da ce sve biti dobro❤️
    Sanjich- ja sam istog mišljenja, izgurati sve sto se moze preko HZZO-a, a onda bih isla negdje vani , ako se vec mora platiti za dalje. ( Nadam se da za time nece biti vise potrebe🙏). Ne znam znate li, ali nakon sto jednom ostaneš trudna, brišu ti se svi prethodnopostupci ( preko HZZO-a) pa onda mozes opet sve ispočetka.
    AuroraB- bas mi je zao da si imala tako lose iskustvo s bolnicom. Neka si izbacila tu knedlu, dosta si prosla prethodnih dana, bolje ne čuvati u sebi.

Stvarno se brisu??? Ja sam bila uvjerena da su 4 za cijeli zivot 🤣🤣🤣 bas si me obradovala 

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Kacusha
    10. Siječanj 2021. 18:13

I onda procitam da se ne brise ☹️ a trebalo bi 😐

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

SeniRemmus
    10. Siječanj 2021. 18:13

ANKSIMORON - Kažem, ne bih išla u sve detalje našeg postupka jer službeno sam još uvijek njihova pacijentica. Recimo mali detalj - nakon aspiracije sam dobila uputu da trošim lijekove koji se daju kada žena ide u ET, pa sam reagirala i pitala: "A što će meni to ako idem u freeze-all?" na što je sestra primjietila pogrešku i izletjela iz sobe prepraviti otpusno pismo. Bila sam prilično nadrogirana nakon aspiracije i bio mi je prvi postupak u životu, ali skužila sam da su lijekovi krivi. Mene je i na ljudskoj razini povrijedilo kada me nakon apiracije na pitanje kada mogu najranije u transfer doktor grubo otpilio riječima "Već sam Vam 6 puta rekao da najranije za dva mjeseca!" Nije mi rekao 6 puta, nije niti jednom do tad. Reakcija nije bila okej čak i da jest 6. put ponovio. Na prvim konzultacijama sam bila prezadovoljna s doktorom, ali kako je vrijeme odmicalo i zaredali su se pehovi izgubila sam to povjerenje. U slučaju da FET u 02/2021 ne uspije, nećemo ostati u IVF već idemo dalje.

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

ANKSIMORON
    10. Siječanj 2021. 18:25

SeniRemmus

ANKSIMORON -Kažem, ne bih išla u sve detalje našeg postupka jer službeno sam još uvijek njihova pacijentica. Recimo mali detalj - nakon aspiracije sam dobila uputu da trošim lijekove koji se daju kada žena ide u ET, pa sam reagirala i pitala: "A što će meni to ako idem u freeze-all?" na što je sestra primjietila pogrešku i izletjela iz sobe prepraviti otpusno pismo. Bila sam prilično nadrogirana nakon aspiracije i bio mi je prvi postupak u životu, ali skužila sam da su lijekovi krivi. Mene je i na ljudskoj razini povrijedilo kada me nakon apiracije na pitanje kada mogu najranije u transfer doktor grubo otpilio riječima "Već sam Vam 6 puta rekao da najranije za dva mjeseca!" Nije mi rekao 6 puta, nije niti jednom do tad. Reakcija nije bila okej čak i da jest 6. put ponovio. Na prvim konzultacijama sam bila prezadovoljna s doktorom, ali kako je vrijeme odmicalo i zaredali su se pehovi izgubila sam to povjerenje. U slučaju da FET u 02/2021 ne uspije, nećemo ostati u IVF već idemo dalje.

Razumijem... drago mi je da si napisala.. zao mi je da si imala to iskustvo i nadam se da ce fet biti uspjesan za tebe pa ces zaboravit na sve njih ☺

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

Any_35
    10. Siječanj 2021. 18:26

Iskreno ne znam je li se sta promijenilo u zadnjih godinu dana, ali meni su tamo govorili da se briše. Bas cu pitati kada budem isla na UZV,

Ja: 35, AMH:5.13 pmol/l; On: 43,dg: Nor do Asth;
    1g prir, 3g MPO;
    KBC Split
    8/18-AIH❌
    10/18-AIH❌
    8/19-AIH❌
    10/19-AIH ✅,missed ab, kiretirana
    8/20 IVF: 3js,2 opl,ET 2 trodnevna, ❌
    10/20- planiran prirodni IVF, prsnuo F, AIH, ❌
    12/20-IVF: 7js, 6 opl,ET2 blastice,✅🍀Harmony✅stize princeza🥰🙏

manemoj
    10. Siječanj 2021. 18:41

Cure a jel se mogu smrznute blastice prebaciti u drugu kliniku? Vidim da Repromed u cijeniku ima prijenos biološkog materijala iz drugih klinika..
    Mislim samo kao ideja jer smatram da je dosta bitno i osjećati se sigurno i imati povjerenja tamo gdje radiš transfer...

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

10. Siječanj 2021. 18:41

Any_35

Iskreno ne znam je li se sta promijenilo u zadnjih godinu dana, ali meni su tamo govorili da se briše. Bas cu pitati kada budem isla na UZV,

To ti je vrijedilo u onom milinovicevom neslavnom zakonu. 

10. Siječanj 2021. 18:43

Slee

Maslacak za nizak amh bi ti svakako preporucila Alebica. Mislim da je on najbolji za low respondere

Maslacak ako si pitala za Splitski kbc onda definitivno preporucujem mrsica jer je tamo najbolji.. A sad on je onako ili ti se jako sviid ili ti bude jako odbojan.. Kod njega nema izmedju.. Ja sam njega cekala 2mj na konzultacije. Tako da ako ti bude dugo cekanje moa uvijek odgovorit na mail da te onda ipak upisu u onoga tko ima prvi termin... 

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    10. Siječanj 2021. 18:46

Slee, i ja mislim da se ne može u jednoj klinici imati smrzliće, a ići na stimulaciju.
    Osim ako te smrzlići čekaju u jednoj poliklinici, a ti ideš na stimulaciju u drugu. 

Aura, manja je šansa na inseminaciji. S druge strane, manje si truješ tijelo. I ima ih nekoliko ovdje kojima je uspjelo tako.

Astra81, da, čini se da je kod tebe problem u implantaciji ako nikad nisi imala ni biokemijsku. Ja ću ANA vjerojatno napraviti odmah sad, privatno košta samo 400kn, preko uputnice je besplatno, pa nema smisla da ne napravim. AntiDNA čuvam za iduću pauzu, ne želim i ne mogu raditi baš sve sad (bilo bi mi dosadno kasnije )
    A jesi napravila i inzulin, inzulinsku rezistenciju, OGGT, HbA1C - čitam da skriveni problemi s inzulinom znaju raditi probleme.
    Ovi svi ostali nalazi su ti dobri?
    Ne znam kako Hashimoto utječe na trudnoću?

*.Women_name.*, sad sve 4 u zrak i bez ikakvog junačenja. Bude netko oprao suđe, ti imaš posla, treba netko i sav taj Netflix pogledati!! 

Dada, dok uzimaš utriće, imat ćeš temperaturu, tome ti nema spasa.

💔💔💔

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.