Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Slee
    10. Siječanj 2021. 17:30

Korisnicko pa to je super odgovor na blagu! Ne bi cak rekla da si low resp. Vjerojatno ti je i amh nizi zbog situacije s jajnicima. Koliko imas antralaca? 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

Dashuri
    10. Siječanj 2021. 17:31

Any_35

Aura-ja sam prvi put ostala trudna sa inseminacijom. Nisam bila na terapijama niti stimulaciji, samo na folikulometrijama od 8.d.c. svaki drugi dan.
    Woman_name-najvaznije da je beba dobro, a ti odmaraj sto vise. Vjerujem da ce sve biti dobro❤️
    Sanjich- ja sam istog mišljenja, izgurati sve sto se moze preko HZZO-a, a onda bih isla negdje vani , ako se vec mora platiti za dalje. ( Nadam se da za time nece biti vise potrebe🙏). Ne znam znate li, ali nakon sto jednom ostaneš trudna, brišu ti se svi prethodnopostupci ( preko HZZO-a) pa onda mozes opet sve ispočetka.
    AuroraB- bas mi je zao da si imala tako lose iskustvo s bolnicom. Neka si izbacila tu knedlu, dosta si prosla prethodnih dana, bolje ne čuvati u sebi.

Hvala na odgovoru! 😘
    Aurora ❤

05.12.2022 💗

SeniRemmus
    10. Siječanj 2021. 17:32

AuroraB, tvoj današnji post o knedli u grlu ponukao me da otvorim profil ovdje. Do sad sam samo bila tihi promatrač, ali sada se imam potrebu uključiti baš kako bih ti poslala poruku da nisi sama i da imaš pravo na svoje osjećaje. Jako mi je žao zbog tvoje situacije. U istoj smo poliklinici i trenutno se osjećam slično kao ti. Iako sam na početku bila oduševljena doktorom G., s vremenom se u našem slučaju zaredalo toliko propusta te je na kraju eskaliralo do te mjere da smo MM i ja išli na razgovor s direktoricom Š. u vezi svih propusta (jedan dio je bio vezan i za labos i biologe). Poistovjećujem se s knedlom u grlu jer se zadnja 2 mjeseca krivim da je u nama problem, jer kako su svi drugi jako zadovoljni s doktorom i poliklinikom, a mi smo imali tako loše iskustvo. Ne želim iznositi detalje jer naše 2 bebice su još ondje, ali mislim da je oslobađajuće reći da nešto nije u redu ako nije u redu. Naš slučaj nije bio ni približno bolan i opasan kao tvoj, ali mislim da imaš pravo javiti se poliklinici i upozoriti ih na propuste. Mi smo reagirali baš zato da budu svjesni kad ne rade kako treba, i zahvalili su nam se na komentaru te rekli da će razmisliti o boljem pristupu. Mislim da bi i tebi bilo lakše ako im kažeš s čime nisi zadovoljna, ako ništa drugo da skineš to sa srca.. Možda čak i prihvate kritiku i pobrinu se da se više nikad ne ponovi, tko zna. Ono što ti žeim reći je da imaš apsolutno pravo na svoje osjećaje i ne trebaš ih držati u sebi. Tvoja situacija se može dogoditi svakoj od nas danas-sutra, i hvala ti što si je podijelila s nama 

Ja 1991., PCO, trombofilija
    MM 1992., teški OAT
    1.IVF/ICSI + FET 🐧🐧 ✅

Dashuri
    10. Siječanj 2021. 17:33

Any_35 Hvala na odgovoru! 😘
    Aurora ❤

05.12.2022 💗

10. Siječanj 2021. 17:35

Slee

Korisnicko pa to je super odgovor na blagu! Ne bi cak rekla da si low resp. Vjerojatno ti je i amh nizi zbog situacije s jajnicima. Koliko imas antralaca?

Koliko antralaca bude toliko stanica dobijem. Prvi put sam imala 6 i dobila 6 stanica s tim da je jedna bila nezrela, drugi put 5 i bilo je 5 zrelih. Dakle za nevolju🤣🤣 ako ne uspiju fetovi za mene je ipak bolji repromed. Jer sam i ja razmisljala o podobniku i alebicu ali sam odustala bas zbog toga sto mi se cini da imam ok odgovor na stim i da mi je bolje ciljati na sto boljeg biologa zbog muskog faktora.

Slee
    10. Siječanj 2021. 17:39

Korisnicko - da, i ja bi na tvom mjestu Repromed jer je Patrik za musku strano cudo od embriologa, bar po meni. A ti ocito super reagiras i na blage tako da tvoja strana price nije neki problem, bar ovako koliko sam uspjela pohvatat. 
    SeniR dobrodosla! Drago mi je da se povukao razgovor i o nezadovoljstvu s klinikama. Mene je dugo morio tajneki osjecaj da s nama nesto nije ok jer sam bila nezadovoljna i glupo mi je bilo ista spominjati da ne bi druge cure odvukla od tamo, a znam da je sve to djelomicno subjektivno. Ali neke stvari nisu subjektivne i trebaju se reci na glas! 

👩🏻‍🏫👨🏼‍💻Oboje ‘89.
    🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
    🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
    🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
    🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
    🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
    🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
    🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
    🍬5.2025. (⏳)

ANKSIMORON
    10. Siječanj 2021. 17:40

SeniRemmus

AuroraB, tvoj današnji post o knedli u grlu ponukao me da otvorim profil ovdje. Do sad sam samo bila tihi promatrač, ali sada se imam potrebu uključiti baš kako bih ti poslala poruku da nisi sama i da imaš pravo na svoje osjećaje. Jako mi je žao zbog tvoje situacije. U istoj smo poliklinici i trenutno se osjećam slično kao ti. Iako sam na početku bila oduševljena doktorom G., s vremenom se u našem slučaju zaredalo toliko propusta te je na kraju eskaliralo do te mjere da smo MM i ja išli na razgovor s direktoricom Š. u vezi svih propusta (jedan dio je bio vezan i za labos i biologe). Poistovjećujem se s knedlom u grlu jer se zadnja 2 mjeseca krivim da je u nama problem, jer kako su svi drugi jako zadovoljni s doktorom i poliklinikom, a mi smo imali tako loše iskustvo. Ne želim iznositi detalje jer naše 2 bebice su još ondje, ali mislim da je oslobađajuće reći da nešto nije u redu ako nije u redu. Naš slučaj nije bio ni približno bolan i opasan kao tvoj, ali mislim da imaš pravo javiti se poliklinici i upozoriti ih na propuste. Mi smo reagirali baš zato da budu svjesni kad ne rade kako treba, i zahvalili su nam se na komentaru te rekli da će razmisliti o boljem pristupu. Mislim da bi i tebi bilo lakše ako im kažeš s čime nisi zadovoljna, ako ništa drugo da skineš to sa srca.. Možda čak i prihvate kritiku i pobrinu se da se više nikad ne ponovi, tko zna. Ono što ti žeim reći je da imaš apsolutno pravo na svoje osjećaje i ne trebaš ih držati u sebi. Tvoja situacija se može dogoditi svakoj od nas danas-sutra, i hvala ti što si je podijelila s nama

A sto tebi nije bilo u redu s poliklinikom ivf i dr G? Zanima me jer i ja sam tamo i bila sam bas kod njega u postupku? 😊😊😊

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

10. Siječanj 2021. 17:41

korisničkoime

Slee

Koliko antralaca bude toliko stanica dobijem. Prvi put sam imala 6 i dobila 6 stanica s tim da je jedna bila nezrela, drugi put 5 i bilo je 5 zrelih. Dakle za nevolju🤣🤣 ako ne uspiju fetovi za mene je ipak bolji repromed. Jer sam i ja razmisljala o podobniku i alebicu ali sam odustala bas zbog toga sto mi se cini da imam ok odgovor na stim i da mi je bolje ciljati na sto boljeg biologa zbog muskog faktora.

Jos jednom napominjem sa samo istrazivam opcije za ne daj Boze, mm je bas zadovoljan tu gdje smo sad jer su i sa njim komunicirali zbog njegovog problema.

Ruska1986
    10. Siječanj 2021. 17:44

SeniRemmus

I imas svo pravo! I svaka cast sta ste otisli i rekli sve sta vam mislite. Ne bi svatko to napravio! Ne mislim zato sta se netko ne zeli zauzet za sebe, nego zato sta nemas dovoljno znanja o svemu tome il imas, ali jednostavno nemas snage ni volje..  I slazem se da definitivno treba rec svoje iskustvo i svoje osjecaje! I drago mi je da je i Aurora skupila snage i rekla kroz sta je sve prosla, nazalost. I treba i o tome svakako pricati...  A i tvoje iskustvo ce nekom puno pomoci! Od srca se nadam da ti je slijedeci postupak dobitan. ❤💜

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

ANKSIMORON
    10. Siječanj 2021. 17:53

AuroraB

WomenNameuplašila si me na trenutak, ali sva sreća da je bebica dobro! Sad lijepo miruj, i ne mrdaj iz kreveta, odmaraj…
    Manemojsmanji to razmišljanje, opusti se, prihvati svojeg pingvinčeka, a onda ćeš dalje razmišljati💜
    Sanjichnemoguće je u tri dana odmoriti se i sve posjetiti…. to ti tako obično ide…
    Tikiimamo totalno istu kombinaciju horoskopskih znakova, od muževa do nas samih

Napisati ću vam nešto što me jako muči već tri dana, ali ne mogu više, imam tu glupu knedlu u grlu koju moram izbaciti i samo jedno ću vam reći, koliko god mi se to na bilo koji način možda obije u glavu. Da nije bilo doktora iz Petrove na mom UZV u poliklinici, bila bih poslana doma i da ponovim betu zato jer se "ništa ne vidi" na UZV. Imala sam samo puku sreću što je bio prisutan i taj drugi doktor. Da ne govorim o tome da sam došla gotovo u zadnji čas na operaciju jer sam već imala krvi u zdjelici što su mi rekli na otpuštanju iz bolnice, i da je doktorica u Petrovoj na UZV vidjela najnormalnije i plod koji se recimo dan ranije "nije vidio". Evo. Nije mi namjera nikoga pljuvati, ali ne želim niti progutati to što sam vam napisala.

Drago mi je da si to napisala jer iskreno stalno razmisljam o svemu sto ti se dogodilo i tu stvarno ima hrpu propusta poliklinike i dapace zasto se ne bi sve stavke iskreno rekle.. btw nadam se da si bolje 🥰🥰

👧33; 🧔35

1. IVF Lucinger; 0 smrzlica; beta 300; biokemijska trudnoca
    2. IVF; Lucinger; 0 smrzlica; beta 10
    3. IVF; IVF poliklinika; 0 smrzlica, beta 2.5
    4. IVF - IVF 06/21
    17.4. GK 🌲🌲🌲

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.