Bozma, u cemu su jos brljavili, je mozes prepricati ujratko da sad ne listam unazad
Tko? ovi Aurini ili moji?
Aurorini, krivo sam napisala. Za tvoje sam jucer procitala sto su napravili, katastrofa sve skupa.
👩🏻🏫👨🏼💻Oboje ‘89.
🌀1..2020. vanmaternicna - jajovodi ✂️
🌀5.2020. Beta+ ET - biokemijska
🌀9. 2020. Beta+ ET - missed ab
🌀12.2020. Beta+ fet ❄️ - bligted ovum
🪄5.2021. Repromed - ET - prolutex, heparin, 7+1 imamo srce! 2.2.22. 🌊M💙
🌀7.2024. fet ❄️ beta 0,1
🌀10.2024. fet ❄️ beta 2,1
🍬5.2025. (⏳)
Aurora ajme meni, ne znam šta da ti kažem.. baš mi je žao što si sve to morala proći. I izbaci sve iz sebe šta te muči. Ja bi na tvom mjestu bila ljuta na cijeli svijet, ti se još super i držiš ❤️
Slee ja sam kod Podobnika, znači nema veze s HZZO i dobila sam Rekovelle koji sam sama platila. Meni su se od 4 oplodile 3, dvije blastice smrznute, jedan trodnevni vraćen. Nakon negativne bete odmah kad je krenuo ciklus bila na UZV i doktor komentirao da mi jajnici izgledaju kao da nisu bili u stimulaciji i da sam se baš lijepo oporavila u tako kratkom roku. Mislim nije mi još uspjelo ali ja bi Rekovelle potpisala opet odmah. 🤷 Koje je tvoje loše iskustvo s njim?
Women name sad samo odmor, Tv i tetosenje 🥰
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Ruskau poliklinici, ali je taj dan slučajno bio na ispomoći i doktor iz Petrove, a da njega nije bilo ja bih bila poslana doma i da ponovim betu. Nisu u Petrovoj zbrljali, dapače.
Svasta... Naravno da je bitno da se pisu i ovakva iskustva, a ne samo ona dobra. Sva sreca onda sta je de iz Petrove to uspio vidit i detektirat! Samo mi je zao sta si morala prolazit kroz sve ovo.. Drzi se 💜❤
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Aurorini, krivo sam napisala. Za tvoje sam jucer procitala sto su napravili, katastrofa sve skupa.
Osim sto je povracala na punkciji od amestezoje pa su prekinuli punkciju i nisu sve aspirirali, na 10dnt je imala betu 7 i doktor joj kaze biokemijska i neka prestane sa terapijom, test i dalje tamni, kao sve ok, rast ce to do 30 pa onda past. Na svoju ruku izvadi jos jednu betu koja je bila 60 doktor i dalje pri svome da prekine sa terapijom, pa jos jednu nakon 2 dana 150. Uredno se duplala pa sve do preko 1000, a nikome tu nista nije bilo neobicno, krvarila je tako da je mogla jednostavno prekinit terapiju mislec da ima M, da nije na svoju ruku radila bete tko zna kako bi zavrsilo
Evo me cure doma, doktorica kaže da je beba super, cerviks zatvoren i dovoljno dugačak. I krvni nalazi su dobri. Krvarenja oni više ne vide, samo je meni bilo to jednom ujutro. Kaže da je to kod te dijagnoze često, da postoji moguvnost da se podigne do 28 tt, mirovanje i pratit ćemo ju. Joj kamen mi je pao sa srca kad sam čula da je bebica dobro. A ništa odmaranje i nadamo se da će bit sve ok ❤️ hvala vam svima
Super da je sve oke ❤️ sve su ti već cure napisala, ali najbolje je kretanje svesti na minimum i što više ležati (ne sjediti). Moja mama je imala nisko posteljicu u 3 trudnoće, ali joj se s vremenom podigla, pa je sva 3 poroda vaginalno rodila. Rekla je da je morala piti progesteron i odmarati... A inače ako se ne digne, koliko ja znam, ćeš trebati na carski i imati strogo mirovanje cijelu trudnoću...
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Manemoj nisam to napisala zato što tražim krivca ili jer sam na nekog ljuta, zaista nisam. Mogu odvojiti emocije zbog neuspjeha od realnog činjenjičnog stanja. Nisam uspjela ni u prvom postupku, pa imam samo riječi hvale o svojoj doktorici. Ovaj doktor i ja nismo kliknuli, napravio je dosta propusta u mojem postupku i mislim da to većina ovdje objektivno vidi. Meni nitko nebi rekao kako je prošla moja aspiracija da mi biolog na hodniku to nije spomenuo nakon što sam ga pitala gdje su mi nestale stanice, niti mi je moj doktor išta rekao o tome svemu. Što se tiče Rekovella, moguće da stvarno ostavlja minimalnu štetu jer mi nitko nije sad spomenuo neke ciste na jajnicima ili nešto slično..🤔
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Osim sto je povracala na punkciji od amestezoje pa su prekinuli punkciju i nisu sve aspirirali, na 10dnt je imala betu 7 i doktor joj kaze biokemijska i neka prestane sa terapijom, test i dalje tamni, kao sve ok, rast ce to do 30 pa onda past. Na svoju ruku izvadi jos jednu betu koja je bila 60 doktor i dalje pri svome da prekine sa terapijom, pa jos jednu nakon 2 dana 150. Uredno se duplala pa sve do preko 1000, a nikome tu nista nije bilo neobicno, krvarila je tako da je mogla jednostavno prekinit terapiju mislec da ima M, da nije na svoju ruku radila bete tko zna kako bi zavrsilo
Bozma... hvala što si to tako popratila...🥰😚
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
AuroraB, ja bi cak rekla da im to u tvom slucaju nije bio jedini propust. A propust je takav da si mogla i zivotom platit. I ne gledam na to tako da ikoga pljujes, ne vidim zasto bi se moralo tu samo hvalit klinike i doktore, a da se sve ostalo smatra pljuvanjem i sipanjem otrova. Samim time sto si ovo napisala, kao i Slee sto je napisala svoje iskustvo ces sigurno pomoc nekome tko se jednom nadje u takvoj situaciji, ima zena koje vjeruju doktoru i cesto se prepuste i slusaju sve bez da i u jednom trenu sumnjaju u to.
Korisnickoime, ovo za nespavanje kad nesto narucis mi je tako poznato 😂
I to nespavanje su teske dijagnoze. Mislim da bi izgorila cekajuci postupak.
Aurora bas ti se dogodilo ono najgore sto je moglo. Dobro si prosla. Tako sam i ja zbog lijecnickoga nemara imala bas lose iskustvo koje nije moralo biti u tim razmjerima lose
Manemojnisam to napisala zato što tražim krivca ili jer sam na nekog ljuta, zaista nisam. Mogu odvojiti emocije zbog neuspjeha od realnog činjenjičnog stanja. Nisam uspjela ni u prvom postupku, pa imam samo riječi hvale o svojoj doktorici. Ovaj doktor i ja nismo kliknuli, napravio je dosta propusta u mojem postupku i mislim da to većina ovdje objektivno vidi. Meni nitko nebi rekao kako je prošla moja aspiracija da mi biolog na hodniku to nije spomenuo nakon što sam ga pitala gdje su mi nestale stanice, niti mi je moj doktor išta rekao o tome svemu. Što se tiče Rekovella, moguće da stvarno ostavlja minimalnu štetu jer mi nitko nije sad spomenuo neke ciste na jajnicima ili nešto slično..🤔
Baš mi je žao sve to čitati, ali oni su radili greške kod tebe od same aspiracije, pa preko svih beta i sad do samog uzva očito. Naravno da se i najboljima dese greške, Al ove greške su tebe stvarno mogle stajati života. Dobro je da si sve napisala, mora se znati i ono loše što žene dožive u bolnicama i poliklinikama. Ja bih i njima sve od početka napomenula što su zeznuli u postupku, makar u mailu, da dođe i do dr. Š sve... Moraju i oni biti pazljiviji u svojim odlukama. Drži se! ❤️
👱♀️31 g, Amh 1,7 pmol (novo mjerenje 2,8 pmol)
👨 31 g, sve ok
1. IVF-6.mj 2020. VV:3 folikula 1 stanica (nezrela), nema transfera
2.IVF kraj 8.mj 2020. VV- 4 folikula- 1 js, oplodena 💕, 1.beta 12 dnt dvodnevnog 130, 2.beta 14dnt 286, 3.beta 16dnt 733
UZV 5+1 GV i inicijalna ŽV
Nifty- sve oke, imamo curku💗
Imamo Laru ❤
Sortiraj odgovore
Najstariji