Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Siječanj 2021. 21:02

Mattan

MTB

Mattan

Nikitta ma ne može do vijeka trajati 😁
    Sanjich bitno da nam ništa ne odgodi fet 🤞
    MTB sad sam iskopala doktoricu koja me znala nekad pregledat u Os, šibnit ću joj poruku, vidim da joj cure pišu na fb i da joj je to prihvatljivo. Super mi je ona bila, da pitam za andolsko asmatičarsku krizu 😅😅 jer ne odbija mi se baš neka embolija, bolje ću kašljat do feta.
    Ne kužim ja te ciste, ja još imam neku od klomifena od prije par mjeseci,ne zna ni doktor jajca je A doktore da ne komentiram, svakih 10 min druga priča, blah 🥵

Dobra ideja, nije ta gusta krv za igrati se. A ni ovo kašljanje nije bezazleno. Ono, doslovno kao da biraš što ti je draže - imati neki infarkt ili se ugušiti. Užas.

Smislila sam da ću lagati doktorici da su iz Os rekli da provjerim, ionako sutra idem na transf. i biokemiju, pa kad već bodu, pa app 🤞

Draga, to je to. Prava lavica. Ovako ćeš se i za svoje dijete kasnije boriti kad ga doktori ne budu htjeli pregledati, ovo ti je dobar trening. 

💔💔💔

Ruska1986
    04. Siječanj 2021. 21:05

Teja09

Lijepi pozdrav drage žene! Nisam nista pisala zadnjih dana, malo sam se trebala maknuti s foruma.
    Danas sam bila na UZV, trudna sam 6+4! Za sad sve dobro napreduje, vidjeli su se titraji srca 😍
    Još nismo nikome bas govorili, malo ćemo sačekati ali vama sam se morala javiti ❤

🤗🤗🤗🤗💜❤💜💜

👨🏻41, 👩🏻35
    3 godine pokušavanja
    u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
    Asthenoteratozoospermia
    AMH: 38,2
    1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
    2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
    2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
    beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
    24.04.2021./01:43= 💝

🧚‍♀️🌸Daduška🌸🧚‍♀️
    04. Siječanj 2021. 21:08

TirelessIvy baš super da si zadovoljna i vjerujem da ćeš i ostati. Iskreno meni Zoely nisu nikakve posebne nuspojave pokazale osim što sam bila u stimulaciji a dobila sitnu temperaturu do 37.3 i bojala sam se da nije korona. Inače nebih ni osjetila 🤣🤣 više me psihički dotuklo 🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️🤷🏻‍♀️
    Ja sam bila u punoj stimulaciji ali blage doze. Pegoveris 125, vidim da neke primaju i po 250, no meni se pojavilo stvarno puno folikula pa nismo imali ni potrebe ići sa jačim dozama. I baš to kao što gore kažu, individualni pristup je odličan. Recimo ja sam na svakom razgovoru bila po skoro 2 sata u početku 🙈🙈🙈 uzv po pola sata, i baš su temeljiti. Nadam se da će tako divno i ostati 🥰 baš sam se odmorila i napunila baterije. Malo su me ovi potresi prodrmali ali nadam se da će sve biti ok i da se više neće tresti jer ipak je tu moja obitelj 🙏🙏❤️
    Mattan neznam što je sa Leoni, slala sam joj mail ali nije odg 😔, nadam se da je dobro. Znam samo da je rekla da će vjerojatno pauzirati jedan ciklus pa će onda u FET, ali vjerujem da će nam se javiti kada bude spremna 🥰
    I nadam se također da će se i kod tebe situacija lagano smiriti i da ćeš krenuti u postupak 😊😊🤗

endometrioza

Matkiša 😎
    04. Siječanj 2021. 21:11

MTB

Mattan

MTB

Mattan

MTB sad sam iskopala doktoricu koja me znala nekad pregledat u Os, šibnit ću joj poruku, vidim da joj cure pišu na fb i da joj je to prihvatljivo. Super mi je ona bila, da pitam za andolsko asmatičarsku krizu 😅😅 jer ne odbija mi se baš neka embolija, bolje ću kašljat do feta.
    Ne kužim ja te ciste, ja još imam neku od klomifena od prije par mjeseci,ne zna ni doktor jajca je A doktore da ne komentiram, svakih 10 min druga priča, blah 🥵

Dobra ideja, nije ta gusta krv za igrati se. A ni ovo kašljanje nije bezazleno. Ono, doslovno kao da biraš što ti je draže - imati neki infarkt ili se ugušiti. Užas.

Smislila sam da ću lagati doktorici da su iz Os rekli da provjerim, ionako sutra idem na transf. i biokemiju, pa kad već bodu, pa app 🤞

Draga, to je to. Prava lavica. Ovako ćeš se i za svoje dijete kasnije boriti kad ga doktori ne budu htjeli pregledati, ovo ti je dobar trening.

Bogme se mi ovdje čeličimo! Koliko bi nam lakše bilo da se ne borimo protiv sustava...A to će trajati cijeli život 😵 Jedva čekam da mi netko odbije pregledati dijete haha ne znaju oni gdje su ove mpo buduće mame školu završile, na forumu 😅😅

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

AuroraB
    04. Siječanj 2021. 21:16

Dada, Sanjich, Ruska 
    Sbjelis nema danas na forumu ili je moj mozak skroz otišao pa-pa?
    Rina, dobrodošla! Meni je tako drago dok se jave nove cure... sva tri postupka dosada si odradila u Petrovoj? Kod koje doktorice si?
    Nikitta sad barem znaš zašto ti se nije javljao Keks... znaš da doktori obični idu po mjesec dana na GO, a minimalno tri tjedna..

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Matkiša 😎
    04. Siječanj 2021. 21:17

Dada nadam se da je ok, sigurno će nam se javiti. Ma bit ću ja ok, ako treba četveronoške na transfer, dosta mi je gubljenja vremena...
    Kako je kod tebe stanje?
    Nikitta pa kukaj sestro slatka, mislim ne mogu ti dati pametan savjet ali i muke treba podijeliti s nekim 💗
    Eto dočekala si pregled, barem nešto! Mislim da si rekla da već imaš terapeuta s kojim radiš na ptsp-u ili sam pobrkala? 

6tt+2 imamo 💗

AuroraB
    04. Siječanj 2021. 21:18

MTB, znam da je i na tebi red da odradiš postupak preko HZZO-a, šteta da si trošiš novce a imaš još pravo preko zavoda...ali samo da ti napomenem da ako plaćaš postupak u IVF-u, ne čekaš nego si odmah na redu...

3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧

AuroraB
    04. Siječanj 2021. 21:21

Mattan

MTB

Mattan

MTB

Mattan

Bogme se mi ovdje čeličimo! Koliko bi nam lakše bilo da se ne borimo protiv sustava…A to će trajati cijeli život 😵 Jedva čekam da mi netko odbije pregledati dijete haha ne znaju oni gdje su ove mpo buduće mame školu završile, na forumu 😅😅

Aahhaha školu na forumu završile Koliko god je bedasto, ali stvarno se ovdje puno nauči... ovo je baš poseban forum 🧡

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    04. Siječanj 2021. 21:27

Nikitta, imam PTSP na kontracepciju. Pila sam je 18 dana prije prošlog postupka i brojala dan po dan. Progesteron mi je sad već prijatelj, iako će mi ga biti čudno piti, a ne gurati. 
    Već sam rekla, pa mi glupo ponavljati, ali mene sve zanima o tebi. Super mi je da si eksperimentirala s prstom i vidjela pravilnost (nije mi super proces kroz koji si morala proći za to, sumnjam da je to bilo iz dosade). Baš me zanimaju rezultati pretrage.

Mattan, već vidim kako guraš nekoga u provaliju jer ti je maltretirao dijete, i urlaš THIIIS ISSS SPAAARTAAAAA!!!!! 

AuroraB, neću čekati a znam da će me svi odmah primiti ako dođem s kešom. Ako krećem u veljači, idem s onim tko mi daje preko HZZO. Ako nije nitko, onda biram kome ću dati pare, a odmah rezerviram i termin za idući pokušaj preko HZZO.
    Zato i kažem da još ne znam ni s kim ću ni gdje ću.

💔💔💔

Matkiša 😎
    04. Siječanj 2021. 21:32

AuroraB baš svašta naučimo 😊
    MTB 😅😅😅😅 totalno!

6tt+2 imamo 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.