Dakle, bila na kontroli.
Uff. Počnimo od korisnih stvari Sve je uredno što se tiče kiretaže i dobila sam zeleno svjetlo za sex. Dobra vijest za mene, loša vijest za MM kojeg čeka silovanje ispred stana čim dođe doma.
I to je to od dobrih stvari.
Doktor mi i dalje ne leži, ne može se baš razgovarati s njim. Od "možeš roditi još 5 djece do 50, gdje se žuriš" do "nemaš ti šta čekati, nemaš 32 već 42, visokorizična si trudnica" u par minuta i nazad, baš je nabijeno adrenalinom dok pokušavam doći do riječi.
Anyway, imam ogromnu cistu na jednom jajniku i propisao mi je konjsku dozu Provere (3x dnevno po 10mg) na 10 dana, nekad tokom tog vremena ili poslije bi trebala krenuti menstruacija i nadajmo se odnijeti cistu sa sobom. I onda trebam doći na kontrolu sredinom idućeg ciklusa da vidim je li to to. I kao nemam što raditi papu i briseve prije, to ću prije postupka (kad sam rekla da bih na postupak poslije toga, onda je krenula priča da gdje mi se žuri?!?!).
E sad, na kontrolu neću kod njega, ići ću kod nekog drugog, to sam već odlučila. Ali ne znam je li ovo dobra terapija ili ne? Je li glupo da kontaktiram dr.G. i pitam ga za savjet?
💔💔💔
Manemoj, prva 4 postupka privatno je sve bilo u guzu normabel i voltaren, 1 prirodnjak bez icega i u bonici zadnja 3 na dolantinu. Ali 8 punkcija u godinu i pol. Bas sam se umorila.
MilaSt, da, mislim da bi mogla komotno odmah u stimulaciju jer smo 1 mjesec i preskocili. Ovo je bila femara i 1 menopur. Ali ne znam kako su mi brojili ovaj na femari. Inace iskoristila sam njega i 2 stimulirana.
MTB ni ja ne vjerujem da su namjerno zanemarili mail, bilo je dosta neradnih dana pa su sigurno bili i zatrpani mailovima i promaklo ili otislo u spam
I daj, molim te, ipak nemoj juriti u postupak. Daj si vremena mjesec dva da odmoriš, ovo ti je stvarno bilo previše do sad.
Informacije ti dozvoljavam skupljati, i sama sam takva.
💔💔💔
MTB ja bi na tvom mjestu nazvala dr. G i konzultirala se, s obzirom da ti je on legao i da imas povjerenja zasad..
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Cure, kakvo je vaše mišljenje za andol.. Pulmolog misli da je od njega, ginekolog ne zna, doktorica opće prakse ne želi ništa bez gin.
I sad, piti ili ne piti?
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Cure, kakvo je vaše mišljenje za andol.. Pulmolog misli da je od njega, ginekolog ne zna, doktorica opće prakse ne želi ništa bez gin.
I sad, piti ili ne piti?
Pijes li ga trenutno za nesto određeno? Ja bih pokusala tjedan dana bez njega, pa cisto da se isključi sumnja, iako nisam sigurna koliko on moze utjecati na disanje..
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
darliv, i ja tome naginjem ali... malo se sramim. Bila sam samo na jednim konzultacijama, čovjek neće ni znati tko sam (dobar dan, to sam ja, MTB, ona gerijatrijska koka kojoj ste rekli da vam se sviđa, wink wink). A i kako doći do njega? Zovem sestre pa pitam za njega ili? Baš sam malo izgubljena.
Mattan, meni kao laiku zvuči čudno da je to od andola. Ali laik sam i pojma nemam. A zašto ga piješ? Tko ti ga je propisao?
💔💔💔
Bozma covjek je životinja i prilagodi se svemu, oporavi se vrlo lako, a zena je još jača od tog svega. Zelim nam svima da su nam te punkcije najveći problemi u životu jer ovo što se događa oko nas je strašno! Ja sam u 6 mjeseci prosla 3 punkcije i kiretažu, šok je, i stres je, priznajem, na prvu mi je i ta histeroskopija bas stvarala paniku jer mi je dosadilo više to cačkanje po tijelu i da me boli. Ali, kad sam sve prezivila i to cu! I zato i ti, ako si odlučila, telefon u ruke i zovi! Dok nazoves, dok se dogovoris, dok odes, isto će proći vremena u kojem se stignes rekuperat.
Dakle, bila na kontroli.
Uff. Počnimo od korisnih stvariSve je uredno što se tiče kiretaže i dobila sam zeleno svjetlo za sex. Dobra vijest za mene, loša vijest za MM kojeg čeka silovanje ispred stana čim dođe doma.
I to je to od dobrih stvari.
Doktor mi i dalje ne leži, ne može se baš razgovarati s njim. Od "možeš roditi još 5 djece do 50, gdje se žuriš" do "nemaš ti šta čekati, nemaš 32 već 42, visokorizična si trudnica" u par minuta i nazad, baš je nabijeno adrenalinom dok pokušavam doći do riječi.
Anyway, imam ogromnu cistu na jednom jajniku i propisao mi je konjsku dozu Provere (3x dnevno po 10mg) na 10 dana, nekad tokom tog vremena ili poslije bi trebala krenuti menstruacija i nadajmo se odnijeti cistu sa sobom. I onda trebam doći na kontrolu sredinom idućeg ciklusa da vidim je li to to. I kao nemam što raditi papu i briseve prije, to ću prije postupka (kad sam rekla da bih na postupak poslije toga, onda je krenula priča da gdje mi se žuri?!?!).
E sad, na kontrolu neću kod njega, ići ću kod nekog drugog, to sam već odlučila. Ali ne znam je li ovo dobra terapija ili ne? Je li glupo da kontaktiram dr.G. i pitam ga za savjet?
MTB ja ti samo mogu reći da sam i ja nakon kiretaze imala ciste, svakih par ciklusa po jedna, ne baš jako velike, ali ipak se zbog toga nije išlo u fet. I ja sam dobila Proveru, mislim 2 tabletice na dan, onda bi došla menstruacija i cista bi pukla.
AuroraB super za povećanu betu, nadam se i vjerujem da će na kraju sve ispasti dobro🤗
Uveli mi ga zbog povišenog D-dimera, tj bila mi je gusta krv. To mi gin uveo.
Da, istražila sam i spominje se pojam andolska astma, pa je vjerovatno mislila na to kao što kaže Maslačak.
Doco kaže da transfuziolozi preporučavaju prestanak sa prolaskom mjesečnica ali i iza, ovisi o nalazu.
A kažu ne treba vadit krv, a kako bi onda znali?
Mislila sam prestati, ali opet se bojim nekih komplikacija ako je krv još uvijek gusta...
Sad sam vas malo zagnjavila sa ovom glupošču
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
MTB ja bi tražila mišljenje. To si kod Podobnika bila na kontroli? On se bavio MPO prije nego je Alebic prešao kod njih ali mu navodno baš i nije išlo pa ne bi rekla da je toliki stručnjak za to. Navodno je za ove druge stvari baš stručan (neovisno o pristupu jel 😅) ali kad je MPO u pitanju mislim da je bitnije nego ikad da je to netko s kim nam je ugodno. Tako da, samo ti pitaj Grbavca da želiš i njegovo mišljenje jer kod njih potencijalno planiraš drugi postupak. Pa ja sam s Alebicem razmijenila dosta mailova prije prvih konzultacija uopće.. samo ti pitaj..
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji