Ufff kolko mozete pisat,ja to ne stignem popratiti sve 😆 Aurora pratila sam i ja tvoju dramu i mislim da nisi bolje mogla započet godinu,i sebi i nama, nadam se da Ce sve odlicno zavrsit,krv nije voda je nista za tvoju sapunicu 😄🤣kad ides na pregled? 🤗
Miss kolko si se namučila za bebu nisi valjda mislila da Ce sve bit med i mlijeko 😄 bitno samo da se ne pogoršava bol, s ovom si vec navikla zivjeti, dan po dan lagano i bit Ce okej 😊
Maslacakxx kako si ti,sutra je dan d kod tebe?
Manemoj haha i mi smo u 3.mj spavali tjedan dana u dnevnom nakon potresa,dugo je mom dragom trebalo da se smirin ako da te razumijem, nadam se da Ce stat sve ovo uskoro, vec je stvarno dosta potresa i svega i vrijeme je za lijepe stvari 🤞 a fet je bolje da odgodis ako se ne osjecas spremnom,nece pingvincek nikamo pobjec 😄 i pretrage stignes napravit,prvo se malo opusti, barem pokusaj,mislim da ces znat kad budes spremna (cim prestanu potresi 😆) ja idem sutra opet, iako nakon ovog danas nemam nikakve nade, bas su me nekak zbedirali, plus kaj mi je mini prob dog sve na poslu pa me i to bedira al bumo vidli,kak je tak je,pokusava mse ne zivcirati 😆😄
Ostale curke sretno sutra svima tko god sta ima, drzim fige za dobre vijesti 😘😘
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Patka napisala si da si imala dobrocudni tumor na jajniku, da li je tajna kakav?
Lijepi pozdrav drage žene! Nisam nista pisala zadnjih dana, malo sam se trebala maknuti s foruma.
Danas sam bila na UZV, trudna sam 6+4! Za sad sve dobro napreduje, vidjeli su se titraji srca 😍
Još nismo nikome bas govorili, malo ćemo sačekati ali vama sam se morala javiti ❤
Wooohoooo. Smatraj se prognanom na listu trudnica
Bome se podbeljava ta lista.. Kako lijepo vidjeti.. I za pola godine ce taj popis nekoj novopridoslici na temu biti od velikog znacaja.. Da nisu samo borbe u pokusavanjima i postovi samo o protokolima nego nas i nase trudnice i dalje prate i javljaju se i daju vjetar u ledja ❤️❤️😍
Nekad imam osjećaj da je našim trudnicama i majkama malo problem pisati ovdje jer kao da se osjećaju krive pred nama koje još nismo uspjele. Znale su se već trudnice ispričavati što pitaju nešto vezano za trudnoću, ili se recimo Nadalica već nekoliko puta ispričavala što stavlja slike svojih anđelaka.
Govorim u svoje ime, ali vjerujem da se sve mi trudilice slažemo s tim - da nema naših trudnica i majki, ovaj forum ne bi bio ni upola dobar kao što jest. Često nas ponese depresija, negativnost, strah, usredotočimo se na neuspjehe i padove. Ali ova lijepa debela lista trudnica i majki (koju ja pišem tek zadnja 3 mjeseca, i koja je samo djeličak svih žena koje su 2020, a i ranije, hodale ovim prostorima) je stvarno svjetlo na kraju tunela, naš stalni podsjetnik da puno žena stvarno uspijeva, i nada da ćemo i mi biti na toj listi. Neke žene uspiju brzo, neke nakon više godina truda. Ali sve one koje se i dalje ponekad jave ovdje nama pomažu da izdržimo i idemo dalje. Plus, daju nam neprocjenjive savjete iz vlastitog iskustva.
Drage moje, samo se vi nastavite debljati, pisati ovdje i biti naš fenjer u mraku kojim smo nekad okružene.
MTB da smo na fejsu sad bi ti lajkala onim srčekom ❤️ 😆
Ima jako puno istine u tome. Puno više sam htjela napisati nego što jesam. Baš to, da neko ne zamjeri. Makar, mi smo bile u vašoj koži, a još malo i vi sve budete u našoj tako da... :D
Ja:AMH 21, sve u redu
MM: OAT visokog stupnja
Poliklinika Škvorc 👍
03.2020 - 1. ET post ICSI-beta 0
09.2020 - 2. ET. Vraćena 1 blastocista.
Prva beta 517, druga 1239🎉
1. UZV-vidljiva gestacijska vrećica
2.UZV- imamo ❤️
It's a boy 👣👶💙
Lijepi pozdrav drage žene! Nisam nista pisala zadnjih dana, malo sam se trebala maknuti s foruma.
Danas sam bila na UZV, trudna sam 6+4! Za sad sve dobro napreduje, vidjeli su se titraji srca 😍
Još nismo nikome bas govorili, malo ćemo sačekati ali vama sam se morala javiti ❤
Bome se podbeljava ta lista.. Kako lijepo vidjeti.. I za pola godine ce taj popis nekoj novopridoslici na temu biti od velikog znacaja.. Da nisu samo borbe u pokusavanjima i postovi samo o protokolima nego nas i nase trudnice i dalje prate i javljaju se i daju vjetar u ledja ❤️❤️😍
Nekad imam osjećaj da je našim trudnicama i majkama malo problem pisati ovdje jer kao da se osjećaju krive pred nama koje još nismo uspjele. Znale su se već trudnice ispričavati što pitaju nešto vezano za trudnoću, ili se recimo Nadalica već nekoliko puta ispričavala što stavlja slike svojih anđelaka.
Govorim u svoje ime, ali vjerujem da se sve mi trudilice slažemo s tim - da nema naših trudnica i majki, ovaj forum ne bi bio ni upola dobar kao što jest. Često nas ponese depresija, negativnost, strah, usredotočimo se na neuspjehe i padove. Ali ova lijepa debela lista trudnica i majki (koju ja pišem tek zadnja 3 mjeseca, i koja je samo djeličak svih žena koje su 2020, a i ranije, hodale ovim prostorima) je stvarno svjetlo na kraju tunela, naš stalni podsjetnik da puno žena stvarno uspijeva, i nada da ćemo i mi biti na toj listi. Neke žene uspiju brzo, neke nakon više godina truda. Ali sve one koje se i dalje ponekad jave ovdje nama pomažu da izdržimo i idemo dalje. Plus, daju nam neprocjenjive savjete iz vlastitog iskustva.
Drage moje, samo se vi nastavite debljati, pisati ovdje i biti naš fenjer u mraku kojim smo nekad okružene.
Ja se skroz slažem, divno si ovo napisala😊Mislim da nas priče sa sretnim završetkom sve skupa "podignu"👍
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Dada nadam se da je ok, sigurno će nam se javiti. Ma bit ću ja ok, ako treba četveronoške na transfer, dosta mi je gubljenja vremena…
Kako je kod tebe stanje?Mattan iskreno da ti kažem POJMA NEMAM 🤷🏻♀️🙄
Nisam bila na UZV ni vađenju krvi od transfera, poslala sam im samo nalaz svoje ružne bete i dao mi je upute što dalje. A pošto zna da sam na putu i da se vraćam tek u srijedu, onda me naručio čim se vratim. U četvrtak ujutro ću imati malo više detalja. Ostavio me na esrofemu tak da to cijelo vrijeme koristim od 3dc a u četvrtak će mi biti 14dc i taman vrijeme za UZV. Pa ako sve bude ok mogu očekivati i transfer idući tjedan. Osjećam se super. Kao da nisam bila na stimulaciji, napokon 🙏😁❤️
Supika, nek si ti spremna... Dobro si uspjela sve to izdogovarati s obzirom da si tu kod nas... Vjerujem da se nešto kuhalo ovaj mjesec, tako da imaš veće šanse za sljedeći 💗💗
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Patka napisala si da si imala dobrocudni tumor na jajniku, da li je tajna kakav?
Pa sve je krenulo kao funkcionalna cista kao kod MTB, pa sam pila i te tablete koje je i ona dobila, pa je to puklo. Pa par mjeseci ništa, pa opet cista, pa tablete, i onda je ponovo došla cista koja više nije pucala, gin rekao ili kontracepcija ili ostat trudni. Odmah sam ostala trudna sljedeći ciklus ali je bila vanmaternična i gin rekao da je cista pristala krvava, odnosno čokolada, i da je možda endometrioza.
Dr koja je operirala je rekla samo da nije endometrioza već dobroćudni tumor, i da je to bolje nego da je endometrioza.
10 godina borbe, 15 postupaka, 15 transfera, nikad FET, dvije prirodne vanmaternične trudnoće, jedna IVF biokemijska trudnoća. Mpo odustanak, tijelo je reklo svoje. Ipak na kraju dolazi sunce i postajem mama najljepšeg anđela na svijetu❤️
Korisni info za posvojenje na str 1575 do 1577,i dodatno od 1581 do 1584 vol. 4
Pa sve je krenulo kao funkcionalna cista kao kod MTB, pa sam pila i te tablete koje je i ona dobila, pa je to puklo. Pa par mjeseci ništa, pa opet cista, pa tablete, i onda je ponovo došla cista koja više nije pucala, gin rekao ili kontracepcija ili ostat trudni. Odmah sam ostala trudna sljedeći ciklus ali je bila vanmaternična i gin rekao da je cista pristala krvava, odnosno čokolada, i da je možda endometrioza.
Dr koja je operirala je rekla samo da nije endometrioza već dobroćudni tumor, i da je to bolje nego da je endometrioza.
Pitam jer sam ja leglo dermoidnih cisti🥴🥴🥴🥴🥴
AuroraB, sreco draga imala sam dobar osjecaj za betu, kad imas dogovoren uzv, držim 🤞 da se vidi točkica na pravom mjestu❤
MTB ni meni se baš ne sviđa što IVF ima tek od svibnja slobodne termine za postupke preko Hzzo-a 😪 da li bi neka druga poliklinika možda mogla imati prije? Iako sam krenula u Vinogradsku, u 10/2020 su mi dali obrazac predobrade, sad još obavim hsc i dalje se javljam na konzultacije, da li se bez obzira na to možeš opredjeliti za polikliniku (ako će netko imati prije svibnja termin)?
Čak mislim kad sam zvala prosli mj.na humanu u Vinogradsku da su mi rekli da IVF ne rade nego samo stimulaciju 🙄🤔
👩 34👦 39,
👨👩👦 2013,
Od 2017 pokušaji na drugo dijete,
02/2020 Adenomioza,
Sveukupno 6 biokemijskih,
Blaga trombofilija,
01/2021 HSC,
02/2021 MPO
04/2021 spontana trudnoća
https://lilypie.com/Pregnancy_code.php#
potpisujem! da nema njih ništa ovo ne bi imalo smisla. Tu bi nas par što smo putem "zapele" pisale i na šta bi to ličilo, samo crnilo, one nas ipak daju svima neku nadu, a i nekako se nadam da će nam svima trebat sa savjetima kad i mi napokon dočekamo bete
Cure, na fb ima inicijativa Žena ženi. Ako želite sudjelovati, a možda vas frendice nisu još pozvale, slobodno pošaljite zahtjev da vas prime u grupu.
Ideja je da svaka žena složi kutiju s potrepštinama za jednu ženu i to će biti dostavljeno ženama na ruke pa eto, ako netko želi, ja sam to napravila još kad je Gunja bila.
ja: 35, sve ok // on: 34 normozoospermia
1. IVF 10/20 Petrova
2. Ana rođena 7/21
3. FET 1🐧 (5dnevna blastica iz 1.postupka) 10.5.
Beta 24.5. 🚫
9/23 novi FET, 2 blastice 🤞
Testovi negativni, do bete nismo ni stigli, smeđarenje
IVF klinika - čekamo svoju šansu 😇
AMH 4.5 (smanjena pl.), FSH povišen
Sortiraj odgovore
Najstariji