Dobro jutro cure,
Nikittaimaš pravo maštati o svemu, jer ipak moraš biti spremna na to da će operacija jednog dana biti iza tebe i da će se naći mjesta za nove i bolje događaje. Kako je ona cura koja je u Petrovoj operirala, za koju sam ti jednom link poslala? Da li je zadovoljna s operacijom ili se to zapravo još ne zna. Dosta veličaš Keksa, i uvjerna si da bi on tebe obavijestio da je na GO.. e pa i on je samo čovjek od krvi i mesa, možda je savršen u svome poslu ali to ne znači da će ti dati svu pozornost koju ti trebaš i to u svakom trenutku. Čekanje do 10.1., a ond aćemo vidjeti🌄
Trudnicei MPO majkevam se skroz slažem sa MTB i Bozmom, bez vaših javljanja, slika i ostalog… ovaj forum bi ličio na Rodin.😂
Rina89drago mi je da ćeš sad malo promijeniti kliniku, držim 🤞🤞 da ti to donese sreću!
Ritaprilikom naručivanja na konzultacije možeš birati kojeg liječnika želiš, meni je bilo svejedno pa su mi oni sami odredili. Možeš kod njih u plaćeni postupak preko HZZO-a. Prvo odradiš konzultacije koje se plaćaju od 500-750kn ovisno dali ćeš raditi UZV. Na temelju toga i ostalih nalaza odrede da li si kandidat za ići preko HZZO-a, ako jesi upisuju te na listu i to je to.
Ne mogu ne spomenuti sad kad se i Rita pojavila na forumu i to isti dan kad i Rina, da se psi našeg frenda (oba belgijski ovčari) zovu Rita i Rina😂👍
Mattanajde obavi onda danas napokon nešto konkretno😚
Kako oni određuju da li smo kandidati za Ici preko HZZO? Mozda glupo pitanje ali eto, nisam upućena pa me zanima ako mozda znas 😊
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Dobro jutro cure,
Nikittaimaš pravo maštati o svemu, jer ipak moraš biti spremna na to da će operacija jednog dana biti iza tebe i da će se naći mjesta za nove i bolje događaje. Kako je ona cura koja je u Petrovoj operirala, za koju sam ti jednom link poslala? Da li je zadovoljna s operacijom ili se to zapravo još ne zna. Dosta veličaš Keksa, i uvjerna si da bi on tebe obavijestio da je na GO.. e pa i on je samo čovjek od krvi i mesa, možda je savršen u svome poslu ali to ne znači da će ti dati svu pozornost koju ti trebaš i to u svakom trenutku. Čekanje do 10.1., a ond aćemo vidjeti🌄
Trudnicei MPO majkevam se skroz slažem sa MTB i Bozmom, bez vaših javljanja, slika i ostalog… ovaj forum bi ličio na Rodin.😂
Rina89drago mi je da ćeš sad malo promijeniti kliniku, držim 🤞🤞 da ti to donese sreću!
Ritaprilikom naručivanja na konzultacije možeš birati kojeg liječnika želiš, meni je bilo svejedno pa su mi oni sami odredili. Možeš kod njih u plaćeni postupak preko HZZO-a. Prvo odradiš konzultacije koje se plaćaju od 500-750kn ovisno dali ćeš raditi UZV. Na temelju toga i ostalih nalaza odrede da li si kandidat za ići preko HZZO-a, ako jesi upisuju te na listu i to je to.
Ne mogu ne spomenuti sad kad se i Rita pojavila na forumu i to isti dan kad i Rina, da se psi našeg frenda (oba belgijski ovčari) zovu Rita i Rina😂👍
Kako oni određuju da li smo kandidati za Ici preko HZZO? Mozda glupo pitanje ali eto, nisam upućena pa me zanima ako mozda znas 😊
Ti se samo javis za konzultacije i pitas da bi isla preko HZZOa i to je to.. Ali, ako se ne varam, termini su im tek u svibnju za HZZO pa ako ti nije dugo cekat, zovi sta prije. Ja sam dosla na konzultacije i nakon njih kaze meni Simunic:i dobra vijest za vas, pocinjemo radit sa HZZOom. Tako da sam stvarno imala srece 🙂
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Maslačakxx sretno danas ❤️❤️❤️
Sanjich zvala sam jel mogu doc u cetv kod dr xy, rekla je da nazovem sutra u 3 jer da oni tek dan za danom imaju raspored kad radi
Sretno svima danas!!
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Pozdrav cure, prije ovog posta preletjela sam ovu temu da se malo ponovno "upoznam" s tematikom i zaista rijec “lavice” koju spominjete je prava riječ za sve vas tu…toliko priča i toliko borbe , iskreno malo sam obeshrabrena jer ne znam da li ja imam tu snagu koju cu ocito morat imat ako zakoracim dalje u ovo.
Inače od prvog dana kad je postalo ocito da imamo problem mpo mi je stvarao grc u zelucu zbog pitanja vjere .jednom sam procitala na forumu od jedne cure koja je sretno završila svoju mpo priču da nikad ne će bit na čisto s tim pitanjem ali da je donijela odluku iza koje stoji i naravno ne žali! Tako sam valjda i ja na pragu da donesem tu odluku pa krećem od početka. Mislila sam na konzultacije na sv duh preko hzzo-a a privatno u polikliniku IVF. Dobila sam preporuku za doktora Šimunića pa me zanima da li se može birat doktor prilikom naručivanja ili? Također par postova prije vidjela sam da se spominje da se u IVF-u može i preko HZZO-a ili sam nešto krivo skužila 🙈 ima li iskustva netko sa sv. Duhom?
Cure su ti vec odgovorile, mozes u IVF i preko HZZOa ali izgleda tek u 5om mjesecu. Tako da zovi sto prije! A sta se dr tice, mozes ti birat doktora kojeg zelis. Tamo su ti trojica:Simunic, Grbavac i Maricic. Vjeruj, kod kojeg god krenes, neces pogrijesit. Meni je, recimo, Simunic bio na konzultacijama, sve mi je razjasnio, objasnio(dobila i njegovu knjigu 🙂) i rekao koji je najbolji put za mene. I eto, u roku od niti 2 mjeseca, ja zatrudnila i sam sad u 25 tt, nakon bezuspjesnog pokusavanja od malo vise od 3 godine. Sretno! 🤗🤗
👨🏻41, 👩🏻35
3 godine pokušavanja
u lipnju 2020. krenuli sa MPO(poliklinika IVF)
Asthenoteratozoospermia
AMH: 38,2
1.postupak: 06/20-AIH: neuspješno
2.postupak: 07/20-ICSI- ELONVA, MENOPUR, ORGALUTRAN I BREVACTID 5000 -punkcija 21 js, 12 oplođeno,
2 blastice(obe vraćene), nema 🐧
beta 10 dnt-649, 12 dnt- 1897
24.04.2021./01:43= 💝
Cure od mene ništa... Test je skroz bijel ☹️ Fet mislim da cu tek u 3mj. Ovo mi je bas psihicki uzas... Svim curama koje idu u postupak u 1mj sretno! 🙏😊
👱♀️39g, 👨🦰31g, 👩❤️💋👨2g,
👱♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
👨🦰 Oligo-normo
8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
12mj 2022. posvojenje Emili 💜
Dobro jutro cure,
Nije glupo pitanje! 🙂 FSH ispod 12, AMH iznad 5pmol/l, AFC veći od 5, do 42.god
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Cure od mene ništa… Test je skroz bijel ☹️ Fet mislim da cu tek u 3mj. Ovo mi je bas psihicki uzas… Svim curama koje idu u postupak u 1mj sretno! 🙏😊
Ženoo, rano je još... koji test si radila?
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
Lucyinthesky hvala na pitanju, bolje sam nego ovih dana, i dalje spremna na sve, ali ne mogu reći da se ne nadam.☺️ Znam da ću se možda opeći, ali tako to ode u ljubavi zar ne? Zakazan mi je UZV za četvrtak, doktor nije kometirao ni riječi samo da moramo provjetiti na UZV.
Što se tiče kose, moj savjet ti je da odeš u ljekarnu na pregled vlasišta, jedino tako ćeš znati što se točno dogodilo i kako to tretirati. Obično takvi pregledi budu besplatni, a preparati skupi. Osobno nemam problema s kosom, ali imaju moje frendice pa znam da je jedini pravi prvi korak pregled vlasišta.
Lucy meni je opadala zbog seboreje,koristila sam Fitoval šampon i nije mi pomogao, no onaj od bijelog luka, ni Dermo neki...nije loše napraviti bris vlasišta u slučaju gljivice...
Zapravo dok se nisam preselila nije stalo, jer je stresa okolina bila okidač 🥺
Ali svakako mislim da trebaš iznutra to nekim vitaminima ili kolagenom
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Maslačakxx sretno danas ❤️❤️❤️
Sanjich zvala sam jel mogu doc u cetv kod dr xy, rekla je da nazovem sutra u 3 jer da oni tek dan za danom imaju raspored kad radi
Sretno svima danas!!
Meni ti prija dole radi tako zbam da one dobiju plan dan ranije za sutra.. A on je meni osobno rekao da radi u četvrtak tako valjda nece prominit
Sortiraj odgovore
Najstariji