Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Anavi985
    28. Prosinac 2020. 17:15

Sanjic - imamo jos 4 preko hzzo-a, jedan prirodnjak o tri stimulirana, ali nije htjela dr.nista dok ne stignu svi nalazi...

Ja 85., amh-47, PAI, poz ANA
    MM 86. - sve ok,
    VV - neuspjeh 3X —> idemo na SD
    SD- 8/2021.-gonal, org., brevact.-decortin, andol 100-et 2 osmostan., 11.dnt+, beta 14.nt -815. 5.10.prvi uzv 7+0 - 1 ❤️
    20.10.(9+2) ❤️❤️ Blizanci - 💜💙
    Stigli na svijet 6.5.2022. (37+3)

MISS
    28. Prosinac 2020. 17:35

AuroraB stvarno cudo,drzim fige da se dobro razvije situacija i dalje.. 🙏🙏 beta je manja,,ali nista nije nemoguce,najbolje se pripremit za obe opcije...a jesi li radila opet test,jeli tamni? 
    Bozma bas mi je zao zbog tvojih snjeska bijelića, bas sam se za tebe nadala da ce ovaj put uspit...al s obzirom na blagu crtu koju si imala,ocito se nesto desavalo..oces vadit betu?
    Sanjich jesi li na estrofemu? Kad ocekujes FET? 
    Maslacak kad je sutra pregled?

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

manemoj
    28. Prosinac 2020. 18:01

Aurora pa ovo je show teški. Ne mogu ni zamisliti kako ti je sad. Opet napetost do srijede, opet neka nada, pa jel moguće.. sto misli.. od alkohola ti ne može biti ništa ali sigurno. Pa ima puno više spontanih trudnoća gdje žene ni ne znaju da su trudne, jedu tunu, ne piju vitamine, sve što se ne smije pa je sve ok. A za terapiju isto, mislim da se nije tijelo od toga moglo očistiti tako da ništa loše nisi mogla napraviti nikako! Sad kad sam čitala šta si sve pisala baš suosjećam s tobom, preveliki teret mi žene osjećamo i krivicu koja sigurno to nije.
    Ja ti želim najveću sreću i da je ovo stvarno tvoje božićno čudo ali se isto tako nadam da ćes uspjeti barem malo ostati suzdržana do srijede da ne bi opet patnju prolazila. Šaljem ti puno zagrljaja ❤️
    MTB kako misliš stara i ružna? Mislim ja sam prištiće u pubertetu imala, just saying😉
    Lucyinthesky jesi ti ozdravila? 

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

28. Prosinac 2020. 18:01

anavi985

Sanjich - pa idiopatska valjda jer je sve ok, stanice ok, oplode se u ivf sve bez problema, ali samo jedna dosla do blastice i to ne neke najbolje… ostale stale 3./4.dan…
    nisu nam icsi radili jer je spermiogram bas skroz ok…

Pisen ti samo da obratite na to pozornost u budućnosti ako bude neuspjesnih postupaka da probate s icsi... Jer znam da dr radi toga sta je sve ok ne rade to a u slucaju koji poznam se nakon 10godina neplodnosti i privatnih postupaka i hzzo, postupak koji su inzistirali na icsi je bio uspjesan..

sbjelisi
    28. Prosinac 2020. 18:04

Aurora taj tvoj je budući nogometaš repke. Napeto do samoga krajaaaaaa

oharascarlett14@gmail.com

Matkiša 😎
    28. Prosinac 2020. 18:05

Nikitta 💗 Stvarno su jedna divna i prizemljenja osoba. U pravu si kad kažeš ovo za djecu, baš su to grozni uvjeti, netko te donese na svijet pa sad kakve si sreće gdje završiš. A tako i roditeljima, kao lutrija hoću li dobiti zloćka ili dobricu...
    Stvarno se divim osobama koje su su ZA posvojene, ja se s tim još nisam pomirila i u ovoj fazi mislim da nikad to dijete ne bi voljela kao svoje... Pa mi nije jasno kako netko toliko sebe zavarava i posvoji dijete samo da bi imao dijete a onda se ne trudi oko njega 🤷‍♀️ Tužno. Pričala mi jedna žena njezin bratić i žena dvoje posvojili.. Mala ima poremećaje svega i svačega, mali toliko zločest da im je i nešto zapalio bio i sad vide u što su se uputili i žele ih vratiti natrag 🥶🥶🥶 Ma koma eto! 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

Matkiša 😎
    28. Prosinac 2020. 18:10

Sanjich🤞🤰

anavi985

Sanjich - pa idiopatska valjda jer je sve ok, stanice ok, oplode se u ivf sve bez problema, ali samo jedna dosla do blastice i to ne neke najbolje… ostale stale 3./4.dan…

Pisen ti samo da obratite na to pozornost u budućnosti ako bude neuspjesnih postupaka da probate s icsi… Jer znam da dr radi toga sta je sve ok ne rade to a u slucaju koji poznam se nakon 10godina neplodnosti i privatnih postupaka i hzzo, postupak koji su inzistirali na icsi je bio uspjesan..

Vidiš meni su odmah prvi postupak ICSI.....i baš mi drago, čini mi se da klasično ne bi imala takav rezultat.. 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

28. Prosinac 2020. 18:11

Sanjich🤞🤰

anavi985

Pisen ti samo da obratite na to pozornost u budućnosti ako bude neuspjesnih postupaka da probate s icsi… Jer znam da dr radi toga sta je sve ok ne rade to a u slucaju koji poznam se nakon 10godina neplodnosti i privatnih postupaka i hzzo, postupak koji su inzistirali na icsi je bio uspjesan..

Hm, hm Sanjich mislim da je i tu sve sreća, ali da! Treba probati. Moj prvi ivf je bio icsi, a drugi ivf. U drugom sam dobila embrije bolje kvalitete nego u prvom. Ne znam jel zbog toga sto sam uzimala omegu ili je do načina oplodnje. Kod icsi oni vizualno biraju najbolje plivače sto ne mora znaciti da bi bas taj vizualno najbolji oplodio stanicu da ga se pusti da pokusa sam, a kod ivf-a puste pročišćenu ekipu i najjaci ulazi😂, koji ne mora biti i najljepši za vidjeti😂. Mislim da i tu sreća igra veliku ulogu, ali treba probati sve nacine kad su već mogući.

• *.Women_name.*
    28. Prosinac 2020. 18:15

Večer cure, ja sam prespavala cijeli dan jer me ovaj potres tak zdrmao da više nisam mogla zaspat, a inače spavam u zadnje vrijeme bar do 11h. Nadam se da ste sve dobro ❤️ kad sam čula vrata od kliznog ormara trebala mi je sekunda da se nađem pod sto kom 😔 već smo upraksani od 3 mj.  I meni je prvi bio gori, ali i ovaj me zdrmao iz sna. 
    Nina super izgledaju testici, bravo, sretno dalje 😘
    TiKi super vijesti, neka beba samo raste, a hematom ic će nestat puno cura ga ima 😘

Astra baš divna priča, i daje nadu puno cura. Neka bude sve ok do kraja 🥰
    Bozma baš mi je žao za bijele testice, ali glavu gore. Mislim da bi možda stvarno trebala pokušat s nekom drugom klinikom, možda ti nova stranica donese sreću, znaš kako to ide inače 😊 ipak se kod tebe u zadnja dva postupka nešto kuha kad se te sjenice pokazuju
    Bela draga moja neznam šta da ti kažem, osim da si daš vremena koliko ti je potrebno. Znam da te čeka sretan kraj, ali treba prebroditi ovaj težak period. 😏 Odmori se duhom i tijelom ❤️
    Leptirica drago mi je što je sve super, nek se samo tako nastavi 🥰
    Askimoron baš mi je žao 😔 odtuguj, a onda dalje samo hrabro 😘

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

28. Prosinac 2020. 18:38

Niste me shvatile, ja nisam uopce rekla da je icsi bolji.. Ja sam rekla curi jer sam vidjela pptpis da je idopatska i znam da dr ne rade icsi tu cesto da zna da ima izbor i ako ne  upali  ivf da proba tako...  Htjela sam joj napomenuti jer joj zelin da joj uspije posto nema neki ocigledan problem detektiran..

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.