I htjela bih jos s vama podijeliti jednu situaciju u drugoj trudnoci, kojoj ne bi vjerovala da se meni nije dogodilo. Progesteron mi je nizi, oko 20-25, i gin mi je dala da pijem Duphaston od 11-25 dana ciklusa da pomogne implantaciji ako dodje do oplodnje. Ugl, ja sam pocela krvariti 13.dan ciklusa, i to bas menga krvarenje s pokojim ugruskom. Naravno, kako to ide, bas sam u tom trenutku bila na sluzbenom putu u inozemstvu. Preko tel mi je rekla da mi vjer tijelo tako reagira na umjetni progesteron (dotad ga nisam nikad pila), da pojacam dozu, da ce krvarenje stati i da dodjem na uzv u vrijeme iduce ocekivand menge da vidimo stanje. Krvarenje je stalo nakon 3 dana, ja teglila kofere itd i dosla na pregled, ona samo suti, meni vec nervoza i kaze poslusaj - srceko se culo, a ja sam bila trudna nekih 8 tjedana BEZ DA SAM IMALO SUMNJALA. Nazalost ta trudnoca je zavrsila lose zbog drugih razloga, ali ono sto sam htjela reci je da treba biti realan, ali cuda postoje ❤️
👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
08/2022 biokemijska 😔
MilaSt sad vidim da si i ti ispucala 3 stimulirana. Pa, ja bi isto na tvom mjestu, ako sad ne uspije, zadnji ispucala negdje drugo.
Ja bi kad bi ikad vise isla probala dugi protokol ili krenut iz kontracepcije. Cini mi se da bi mi to s obzirom na visoki LH odgovaralo
Tanja79 planirate li vi sta za dalje?
Bozma
Da, u Januaru imam histeroskopiju. Sutra zovem da zakazem al bice otprilike krajem meseca kad dodje M. Onda posle histeroskopije, sledeci ICS.
AuroraB ovo je stvarno treniranje živaca, nadam se nekom čudu jer stvarno je čudno sve to. 🍀🍀🍀🤞🤞🤞
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
MilaSt sad vidim da si i ti ispucala 3 stimulirana. Pa, ja bi isto na tvom mjestu, ako sad ne uspije, zadnji ispucala negdje drugo.
Ja bi kad bi ikad vise isla probala dugi protokol ili krenut iz kontracepcije. Cini mi se da bi mi to s obzirom na visoki LH odgovaralo
Tanja79 planirate li vi sta za dalje?Bozma
Da, u Januaru imam histeroskopiju. Sutra zovem da zakazem al bice otprilike krajem meseca kad dodje M. Onda posle histeroskopije, sledeci ICS.
AuroraB ovo je stvarno treniranje živaca, nadam se nekom čudu jer stvarno je čudno sve to. 🍀🍀🍀🤞🤞🤞
Onda će ti sigurno radit i scratching, čim je histeroskopija ciklus prije ICSI. Super, povećat će ti šanse malo. Jesu ti još išta od pretraga dali da napraviš? ovo pitam jer se ja mislim šta bi još mogla napravit
Koje smo mi bolesnice - ovisne smo o pretragama. Druge žene guglaju koju da si glupost kupe, mi guglamo dodatke prehrani i čime da nas bodu/režu/trančiraju.
Mene su iz klinike zvali da me pitaju jesam li sigurna da mi trebaju sve pretrage koje sam nabrojala na popisu za sistematski
I onda su krenuli blabla, mi vam inače imamo uključeno sve osim blabla, blabla i imunologa, a ja sam tu čula samo da imaju imunologa, upala ženi u riječ i krenula o imunološkim pretragama koje nisu na popisu a baš bi se mogli dodati
💔💔💔
tam7 ako si citala prethodne postove vidjela si sto se meni dogodilo. Uglavnom jako mi je čudno što me ni nakon drugog pobacaja ne salju na dodatne pretrage, ići ću jer sam izmolila doktoricu. Buduci da je meni bila trisomija 13 oni tvrde da se te tri najcesce trisomije uglavnom dogadaju slučajno, kao slucajna greska prirode. Ovako razmisljam da ako ikad vise budem trudna da cu raditi ta sva tri testa😂😂😂, a nakon toga cvs. Ako nije pre intimno pitanje što se dogodilo sa tvojim trudnoćama? Mozda si i pisala, citam forum ali moguće da sam bas tebe preskocila.
Nikitta ma to sam i htjela reći da ni kad rodiš ne znaš kakvo dijete ćeš dobiti... Ali uvijek nekako nespretno napišem 🙈
Ugl za mene je to i dalje nešto prekrasno 🥰
A tko zna i kako će mene život odvesti... Već sad vidim da sam se izmjenila, uozbiljila.
Inače sam bila jako komunikativna i pokretač zabave a sad se uhvatim na druženjima kako šutim i buljim negdje bezveze.... Kao da mi ni to društvo više ne odgovara.. Ne da mi se sluša te glupe priče i rasprave nego radije šutim
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
Sanjich sutra mi je u 10.30, imamo puno uzv i gledanja bebica sutra..women name,maslacak i ja koliko sam popratila..
Jedva cekam tvoj fet, ovajj mora bit dobitni!! Jel znas otprilike kad bi moglo bit? Svako koliko sad ides na uzv?
👸34🤴38
06 i 07/20 AIH - neuspjesno
08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏
Tanja79 planirate li vi sta za dalje?Bozma
Onda će ti sigurno radit i scratching, čim je histeroskopija ciklus prije ICSI. Super, povećat će ti šanse malo. Jesu ti još išta od pretraga dali da napraviš? ovo pitam jer se ja mislim šta bi još mogla napravit
Ja sam napomenula da mi je TSH bio 3,5 pre postupka pa da mi da uput za endokrinologa. Međutim rekao mi je da opet uradim TSH, FT4, anti TG i anti TPO. TSH se spustio na 2,077 tako da nisam isla kod endokr. Da li od suplemenata ili na nervnoj bazi, ko ce znati
Radila sam jos : antitela kardiolipinska igm, igg
Glikoprotein igm, igg
Homocistein
Anti SSB
ANA
I ja pretpostavljam da ce raditi scratching, ako je UZ uvek dobar i ono kad stave kontrast, pa gledaju dal su prohodni jajnici i da li ima polipa... Jbg ne mogu se setiti..,boli ko djavo. I to je bilo ok.
Ja sam sad malopre narucila drugu kutiju Inositola i rekla sebi That's it, nema više. Kako bude, bude, pun mi kuhinjski elemenat tableta i praskova. Popijem sto imam i Ćao zdravo. Al nemam migrene posle 20 god života, i sad kako da znam sta je od svega ovoga pomoglo 🙉🤷♀️. MTB, Bozma i ostale cure ne znam kako vi al danas sam pomislila da bi mi psiholog tako dobro dosao, ko budali šamar. Onda vidim, pun je mesec... Mozda je samo mesec u pitanju
👽 48
Greece
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
Cureee jedno brzinsko i glupo pitanje, prije vadenja bete mogu normalno jesti i piti jelda? ☺☺☺ Idem probat spavat, javim se s rezultatima 🤞
👩 33, AMH 61.8, PCOS nalik, zavaljena maternica, Crohnova bolest (formirana kolostoma)
🧔 35, sve ok
Prirodno pokusavali kroz 3g ali s povremenim pauzama zbog moje bolesti.
1.) 10/20 - AIH, neuspjesno
2.) 12/20 - 4 js, ET 1 blastice, 3🐧blastice
A) 12/20 - ET, blighted ovum, čišćenje tabletama
B) 05/21 - FET, beta 0
C) 11/21 - FET, beta 0
D) 04/22 - FET, beta 0
3.) 05/22 - 10 js, 4 blastice, freeze all
Nikita verujujem, ludo vreme..u pravu si, ja pogledala kroz prozor, vidim pun mesec, al zapravo je sutra skroz pun. Nisam nikad u kontinuitetu tako lose volje. Mada je sve krenulo od Četvrtka kad mi je prijatelj u Srb.umro od korone. I onda preispitivanje u glavi, sta je zivot, sranje ... I tako to. Jako sam se iznenadila sto se tice potresa, imam u tel. Earthquake alert apl. Jer ovde drma svaki dan,pa da sam u toku. I kako nocas nisam spavala, isto tako, misli 1000000 kako ovo, kako ono. Docekam jutro i pišti alert, dal da pogledam tel il ne, a ono imam sta i videti. Uvek sam spavala gola jer od pidzama dobijem nervozu, al sad spavam obucena i tel uvek napunjen, plan bega spreman u svakom momentu 😵😵😎. To bas psihicki ždere tako da znam kako se osecas. Evo slicica kako to izgleda, namestila sam filter za alert, 1000km udaljenosti https://ibb.co/bQBK6nx
Nadam se da ce se srediti situacija oko posla, ne znam sa cim se bavite ali mozda pomogne i ovo sto je pocela vakcinacija. Svima je u cilju da svet stane na noge konacno.
👽 48
Greece
Beta = 0
Sortiraj odgovore
Najstariji