SBjelis, ccc, odala si se.Nisi čitala uvodne postove : pogled ispod oka :
anavi985, vjerojatno sam to već pisala, ali super ti je doktorica što te šalje na obradu umjesto da samo ispucava pokušaje.
manemoj, pa imala sam i ja prištiće kao teen, onda sam bila mlada i ružna.
Nikitta, znam sve za posvojenje, u djetinjstvu sam imala puno susreta sa djecom iz domova i dosta sam dobro upoznata sa time koje tu problematike mogu biti (onoliko koliko jedna žena koja nije majka može biti). Ako se odlučimo za to (ne znam hoćemo li), to će biti moje dijete od prvog trenutka - "dobro" ili "zločesto", moje je. Znam da tu ima puno truda dok postanemo prava obitelj. I ne smatram to plemenitim činom, dapače, uvijek me živciraju komentari ljudi koji idu u tom smjeru. Jako mi se svidjela što je rekla ona posvojena kćer neke ministrice - dijete traži obitelj, obitelj traži dijete i ako imaju sreće, nađu se.
*.Women_name.*, hvalaaa, i ja držim fige za zeleno svjetlo.
Da, sutra je veliki dan. Jedva čekam čuti izvrsne vijest o tvojoj bebici. Da ti malo mahne i kaže blentavoj mami da prestane brinuti
Lucyinthesky, baš mi je drago da ti je bolje. Da napokon i ti kreneš u fizičke aktivnosti.
Sanjich, slazem se s tobom. Kod idiopatske oni zapravo ne znaju u čemu je problem. Onda ima smisla promijeniti tehniku ili pristup jer nekad je baš u tome problem.
AuroraB, drži se. Prati to krvarenje da budeš sigurna da je menga, a ne krvarenje tipa ovog koje je imala miss.
💔💔💔
MTB hihi, procitala ja prvu stranicu i kuzim da se koriste druge stranice za upload slika, ali mene (kao i obicno) muci zasto ovaj gumbic ovdje za dodavanje slika ne radiiii i ima li neka cakaaaaaaaa
Tioa mora li biti neki poseban format (npr jpg ili png) ili rezorucija ili stavec.. E, to mw bas muci.
Btw hvala za kolagen 😉
Covjek s vama svasta nauci..
Aurora dokk god je tvoje napeto ja se ne zivciram oko svoga 🙈😊😎😍❤🙏
oharascarlett14@gmail.com
AuroraB stvarno cudo,drzim fige da se dobro razvije situacija i dalje.. 🙏🙏 beta je manja,,ali nista nije nemoguce,najbolje se pripremit za obe opcije…a jesi li radila opet test,jeli tamni?
Bozma bas mi je zao zbog tvojih snjeska bijelića, bas sam se za tebe nadala da ce ovaj put uspit…al s obzirom na blagu crtu koju si imala,ocito se nesto desavalo..oces vadit betu?
Sanjich jesi li na estrofemu? Kad ocekujes FET?
Maslacak kad je sutra pregled?
Kad si sutra na uzv 🌝
Nisam na estrofemu, xy kaze samo vijanje O pa fet 🤠
Vezano za posvojenje....
Davno davno, prije 10ak godina ili vise moja draga poznanica je silno htijela dijete. Nije islo prirodnim putem pa su pokusali posvojiti. Spustali su kriterije da bi ih nakon 5-6 godina netko nazvao zq dijete koje nema sakicu, i s autizmom tipa 7-8g. Ipak su odlucili da je to za njih previse. Godinu, dvije kasnije uspijeli su dobiti blizice IVFom. ❤
Ljudi koji se odluce za posvojenje su svakako heroji. Razmisljala sam o tome, ali nakon njene sam se price obeshrabrila. Odlucila san volontirati sa predskolcima odn.vrticarcima ali je dosla korona.... To bih svakako voljela.
SBjelis, ako nađeš caku, javi je i nama.
Što se posvojenja tiče, da, tako je bilo prije desetak godina. Navodno se puuuuno poboljšalo odonda. Na kraju krajeva i IVF priča je napredovala, kad slušam žene koje su išle prije 5, 6 godina, vidim koliko smo mi sretne.
💔💔💔
Hvala curke moje na podrsci ❤️❤️❤️ MTB draga moja, ti me uvijek nasmijes 😂😂 bome blentava
🙋♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
🙋♀️24.g. jajnici PCOS like
Poliklinika Škvorc
2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
ab. compl. 6 tj. :(
9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
1. bhcg 12dpt 140
2. Bhcg 15dpt - > 680
23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
29.12 imamo curku ❤️
Čitam listu truddnica i mamica, pa tu ima twinsaaaa, čak i tripletsaaaaaaaa 😍😍😍
Isusek! Netko mi je jednom rekao da se u potpomognutoj češće rađaju curice. Jeste to studirale?
Cure,
Vidim da je bilo rijeci oko prenatalnih testova pa samo da kazem svoje iskustvo, mozda nekome pomogne. Analiticki sam tip pa uvijek bitne stvari raščlanim u detalje, rekla bih i previse 🙈. Uglavnom, za Panoramu kazu da je bolja jer je tocnija kod nize fetalne frakcije (udjelu bebine slobodne DNA u maminoj krvi) i kod blizanackih trudnoca medjutim prosireni paket je dosta manji nego prosireni Nifty. Kod Niftya je zeznuto ako se radi prerano pa je taj postotak manji i automatski je manje tocan (ne mora biti netocan jer ako je premali postotak, oni ponavljaju), a kod Panorame nije tako. Na taj postotak utjece naravno tjedan trudnoce, ali i kg trudnice. Ako je trudnica teza, naravno je i volumen krvi veci pa duze treba da se postotak fetalne frakcije povisi. Ja sam radila Panoramu, i to dosta rano, oko 10 TT i nisam bas laka kategorija 😂 (visoka sam i nisam sitna, ali nisam debela, jednostavno nisam sitna 😆) i udio fetalne frakcije mi bio oko 4 -5 ako se dobro sjecam. Uglavnom, sljedeci put cu raditi prosireni Nifty i ne prije 12 TT. Da se ne preispitujem poslije. Eto, mozda nekome pomogne u odabiru 😉
👩 41 g AMH 7,8 pmol/l; IR; hipo/hashi
👨🦲41 g normospermia
👧🏻❤️
👼🏻 07/2019 19 TT
👼🏻 02/2020 12 TT missed ab
👼🏻 10/2020 9 TT missed ab
08/2022 biokemijska 😔
SBjelis, svačega imamo. Tripletsi su nam jednojajčani.
I ja sam jako sretna koliko se lijepo deblja ta lista trudnica. Da, ponekad neka ispadne, kao npr ja. Ali većina ostaje na toj listi i jako lijepo napreduje.
tam7, hvala ti na izvještaju o NIPTu. Ja sam isto namjeravala raditi kasnije, u 11tt, 12tt čisto da budem sigurnija da je sve OK, zato nisam još jako detaljno istraživala (obično planiram "samo" pet koraka unaprijed, ovo mi je bilo ipak dalje od toga ).
Prekopirala tvoj post u svoju "bilježnicu" za budućnost, trebat će mi.
💔💔💔
Sortiraj odgovore
Najstariji