Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Prosinac 2020. 15:32

AuroraB

Stvarno jesam u šoku, i nije mi drago što sam prestala sa terapijom, kamoli sve ostalo da ne nabrajam.
    Da sam danas išla prvi puta vaditi betu, kad je realno i red, a ne 10dpt trodnevnih, mislim da nebi imala toliko šokova. Ovako si neću oprostiti ovo ne uzimanje terapije već 4 dana.

Ma neće mu ništa naštetit, ionako kad prestanemo uzimat utrogestan treba par dana da se tijelo očisti od njega, a i zar ne kažu da posteljica preuzima funkciju žutog tijela, ako ima bete ima i posteljice. Nemoj se grist zbog toga

BAJOMA
    28. Prosinac 2020. 15:32

AuroraB

Milai Sanjich, pila sam i vino prekjučer. Trenutno mi se plače od muke i jada…
    Ako slučajno beta nastavi rasti, to će stvarno biti č u d o !!!

Da nisi plakala ni najmanje .❤️❤️❤️

Lucyinthesky
    28. Prosinac 2020. 15:35

AuroraB

Ma neće vino niš štetit, bez brige. Meni je njihova biologica nakon transfera sama rekla da slobodno tu i tamo popijem cugu, dvije i baš je vino spomenula 😁

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

AuroraB
    28. Prosinac 2020. 15:36

Bozma, Bajo hvala... 💜❤️
    Sumnjam da će nešto na kraju biti, ali eto... ne smijem odustati sada, nego se idem pomoliti.

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Prosinac 2020. 15:38

Bozma, vidiš, meni je Grbavac rekao da on meni ne bi krenuo iz kontracepcije. I da mi je zato vjerojatno bilo malo više nezrelih, jer bi on nakon kontracepcije (ako bi je i stavio) produžio stimulaciju i radio mi kasnije aspiraciju nego što je sad bila. Baš me zanima koji će komentar tebi biti.

Kača84, wooohoooo za smrzlića!!!

SBjelis, to me ne tješi, sad sam matora i ružna  
    Ja trenutno ne koristim kolagen, prije sam koristila neki u prahu i pila ga kao sokić. Meni je pomogao. 
    Nikitta je ovdje ekspert, ona je preporučila ovaj:  Gaia Naturelle

AuroraB, vidim da ti je 14dpt trodnevnih. Ovo jest mala beta za to vrijeme, tako da se ja ne bih sad ludo nadala. Ali bih svejedno koristila terapiju i vadila za dva dana - čisto da vidim što se zbiva. Može biti divna beba, može biti biokemijska ali može biti i vanmaterična, zato je važno pratiti da znaš na vrijeme. Sumnjam da je neuzimanje terapije nešto naštetilo, nafilane smo mi progesteronom, ali ovo nam je svima definitivno podsjetnik da je bolje uzimati dva dana duže nego se kasnije brinuti. Vino ti isto ne može naštetiti, samo se nećeš sad nastaviti nalijevati i sve će biti OK.

MilaSt, ja te razumijem, ja sam isto osoba koja odmah kuje planove. Dok sam čekala betu, već sam počela kreirati popis What if...

BAJO1, ma tek mi je sad završila ova menstruacija za koju mi svi tvrde da je nisam imala. Jedva čekam sutra kontrolu da vidimu kojem su mi statusu jajnici, baš me zanima je li mi počeo novi ciklus ili sam i dalje u međufazi.

Leia2.0, ma nisam pretjerala, počela sam skidati ono što sam nakupila tokom "trudnoće" i baš sam uzorna. Meni se osula brada i lijevo rame. Srećom, oboje mogu prekriti - sa odjećom i sa maskom. 

💔💔💔

Sreca ♥
    28. Prosinac 2020. 15:38

AuroraB

Vino je dobro za krv!!! Nemoj se gristi! 
    Ja sam prosle godine bila pijana Bozica do Nove i imala prirodnu trudnocu! Ne brini zeno. 

🤍

BAJOMA
    28. Prosinac 2020. 15:41

AuroraB

Bozma, Bajohvala…💜❤️
    Sumnjam da će nešto na kraju biti, ali eto… ne smijem odustati sada, nego se idem pomoliti.

Ma ni slucajno odustajat .
    Zao mije sto sam te satrala s testovima.
    Živim na otoku pa nemam di vadit betu , nego sam kod biokemiske pratila s testovima koja je svaki danom bila slabija , mislim na crtu. A kod tebe lipo tamnila a ne opadala 😘🥰

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    28. Prosinac 2020. 15:41

MilaSt

AuroraB

Ja sam prosle godine bila pijana Bozica do Nove i imala prirodnu trudnocu! Ne brini zeno.

Ako je to recept, krećem piti odmah. Nadam se da ne kasnim.... Je li se računa ako pijem od pravoslavnog Božića do pravoslavne N.G? 

💔💔💔

Sreca ♥
    28. Prosinac 2020. 15:44

MTB

MilaSt

AuroraB

Ako je to recept, krećem piti odmah. Nadam se da ne kasnim…. Je li se računa ako pijem od pravoslavnog Božića do pravoslavne N.G?

Ahahahahahaah ja sam ubiti zakljucila, da mi je najbolje pit, bez postupaka. Od tada nisam ni imala priliku 🤣🤣🤣 onako posteno... Znas da bi valjalo probat. Nije bitan period u godini 🤣🤣🤣

🤍

sbjelisi
    28. Prosinac 2020. 15:45

Aurora vino ti nece nastetiti. Ovo je suuuper vijest. 10nt vaditi betu mi je nekak rano za trodnevne, nesto si muljarila. Drzim fige 😍😘
    A do tada, cheers! 🍷🍷

oharascarlett14@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.