Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    AuroraB
    28. Prosinac 2020. 19:12

The show must go on, pa vam samo javljam da mi je upravo stiglo nešto poput menge, počeli bolovi u lijevom jajniku, svijetlosmeđi flek na ulošku također 🙃😳🙈Ovaj postupak mi je bio pravi rollercoaster... 
    Moj doktor M. je sve dobro predvidio, samo što je beta narasla malo više nego se očekivalo i to je to... 

Hvala vam svima na podršci😘😘

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

anavi985

Sanjich -hvala na info o icsi kao mogucoj potrebi.. ne znam moze li se to traziti uopce u VV ili oni iskljucivo sami odlucuju kako ce se oploditi.. znam da mi receno za dva dana da icsi nije bio potreban jer su spermici sami oplodili stanice u toj zdjeličici u labosu…

Nekako kad sam cula tu pricu gdje je par imao odlicne sve nalaze i toliko godina pokusavao cak i u inozemstvu... I onda samo promjena metode i uspjeh...  Osjetim potrebu reci to ljudima s idiopatskom.. 
    Jer ima razlicitih doktora i trebamo uz sve sto oni sugeriraju i spominju i same malo istraziti raspitujemo se.. Zato i jesmo sve tu na forumu..

Kao npr ja kad pricam sa Bozma uvijek imam dojam da su je nekako ofrelje odradili i da nije imala pravu priliku.. Zato je i nagovaram na zagreb i da ne oduatane dok ne ispuca barem ove preko hzzo ❤️

Matkiša 😎

Sanjich🤞🤰

Mattan

Sanjich🤞🤰

Mattan

Sanjich🤞🤰

anavi985

Sanjich - pa idiopatska valjda jer je sve ok, stanice ok, oplode se u ivf sve bez problema, ali samo jedna dosla do blastice i to ne neke najbolje… ostale stale 3./4.dan…
    nisu nam icsi radili jer je spermiogram bas skroz ok…

Pisen ti samo da obratite na to pozornost u budućnosti ako bude neuspjesnih postupaka da probate s icsi… Jer znam da dr radi toga sta je sve ok ne rade to a u slucaju koji poznam se nakon 10godina neplodnosti i privatnih postupaka i hzzo, postupak koji su inzistirali na icsi je bio uspjesan..

Vidiš meni su odmah prvi postupak ICSI…..i baš mi drago, čini mi se da klasično ne bi imala takav rezultat..

Cim je spermio losiji rade icsi… Ne uvijek ali najcesce..
    Icsi je skuplja metoda pa ga neki doktori ne rade za bezveze ako nema indikatora da bi trebali dok npr u splitskoj bolnici mi se cini kao da svima rade icsi…

Suprug je put imao super pokretne, samo mrvicu manji broj… Nisam ih stigla pitati zašto su tako odlučili ali vjerujem da je i zbog spermio i što sam imala samo 5 stanica… U svakom slučaju još nisam imala transfer pa će o vidjet koliko su zapravo dobri

Ti ka i ja imas tri blastice, iz icsi i obje smo imale hiper.. Bas me zanimaju nasi ishodi iz feta 😊😊🤞🤞 i obje smo iz lh trakica pristigle 🤣

Sad još da obje zabebimo i to je to! 🥰 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

28. Prosinac 2020. 19:17

AuroraB

The show must go on, pa vam samo javljam da mi je upravo stiglo nešto poput menge, počeli bolovi u lijevom jajniku, svijetlosmeđi flek na ulošku također 🙃😳🙈Ovaj postupak mi je bio pravi rollercoaster…
    Moj doktor M. je sve dobro predvidio, samo što je beta narasla malo više nego se očekivalo i to je to…

😔

28. Prosinac 2020. 19:18

Mattan

Sanjich🤞🤰

Mattan

Sanjich🤞🤰

Mattan

Sanjich🤞🤰

anavi985

Sanjich - pa idiopatska valjda jer je sve ok, stanice ok, oplode se u ivf sve bez problema, ali samo jedna dosla do blastice i to ne neke najbolje… ostale stale 3./4.dan…
    nisu nam icsi radili jer je spermiogram bas skroz ok…

Pisen ti samo da obratite na to pozornost u budućnosti ako bude neuspjesnih postupaka da probate s icsi… Jer znam da dr radi toga sta je sve ok ne rade to a u slucaju koji poznam se nakon 10godina neplodnosti i privatnih postupaka i hzzo, postupak koji su inzistirali na icsi je bio uspjesan..

Vidiš meni su odmah prvi postupak ICSI…..i baš mi drago, čini mi se da klasično ne bi imala takav rezultat..

Cim je spermio losiji rade icsi… Ne uvijek ali najcesce..
    Icsi je skuplja metoda pa ga neki doktori ne rade za bezveze ako nema indikatora da bi trebali dok npr u splitskoj bolnici mi se cini kao da svima rade icsi…

Suprug je put imao super pokretne, samo mrvicu manji broj… Nisam ih stigla pitati zašto su tako odlučili ali vjerujem da je i zbog spermio i što sam imala samo 5 stanica… U svakom slučaju još nisam imala transfer pa će o vidjet koliko su zapravo dobri

Ti ka i ja imas tri blastice, iz icsi i obje smo imale hiper.. Bas me zanimaju nasi ishodi iz feta 😊😊🤞🤞 i obje smo iz lh trakica pristigle 🤣

Sad još da obje zabebimo i to je to! 🥰

E i obje slavonke 🤠
    Ocemo, tjesim se kako svi govore da je fet super uspjesan na odmorno tijelo.. U kojoj si sad fazi jel prosla M? 

Matkiša 😎
    28. Prosinac 2020. 19:31

AuroraB tu smo za tebe 💗
    Sanjich još uvijek neko smeđarenje ali prošla je.. Borim se za uputnice te i briseve,šalju me kod pulmologa zbog tog disanja jer još ne prolazi pa sam napeta da sve riješim da idem normalno u FET u 1 mjesecu..
    Oo pa slavoke još, zakon! Sad treba čvaraka i luka dok je sezona, za imunitet 😅😅
    U kojoj si ti fazi? 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

🌼TiKi🌼
    28. Prosinac 2020. 19:33

Woman name bit ce to sve dobro, sigurna sam da je bebica jaca od glupog virusa ❤️
    Bozma ja cekam betu jos uvijek, tu vidim i ne vidim. Ja rijetko kad vidim te sjene 🤦‍♀️
    Ja sam se smirila od potresa i onda me uhvatila panika jer nisam nista pitala na pregledu jutros, gdje je hematom, koliki je tocno, kakvi su otkucaji je li sve u redu?!? Sto pitanja... I jos sam vidjela na uzv da mi je napisala LO pa sam mislila da su bebi niski otkucaji. Sva sreca pa sam dobra s ginekologicom pa sam joj isla slati poruku s pitanjima. Zao mi je zene, ali razumije me nakon svega sto mi se izdogađalo. Naravno sve je ok i hematom je mali 5mm ispod bebe, ali mirovati moram jer kod mene je sve to rizicno. Poludit cu do 20.08. 2021. cure. 😱
    Sretno svima sutra i neka budu samo dobre vijesti! ❤️

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

28. Prosinac 2020. 19:38

Mattan

AuroraB tu smo za tebe 💗
    Sanjich još uvijek neko smeđarenje ali prošla je.. Borim se za uputnice te i briseve,šalju me kod pulmologa zbog tog disanja jer još ne prolazi pa sam napeta da sve riješim da idem normalno u FET u 1 mjesecu..
    Oo pa slavoke još, zakon! Sad treba čvaraka i luka dok je sezona, za imunitet 😅😅
    U kojoj si ti fazi?

Ja sam sva sreca prosla bez jacih simptoma, nadam se sa i tvoji nestanu svi cim prije 🤞🌞 ja sam u cekanju na fet isto sutra cu znat vise nakon sta me pogleda 🌝

• *.Women_name.*
    28. Prosinac 2020. 19:43

AuroraB

The show must go on, pa vam samo javljam da mi je upravo stiglo nešto poput menge, počeli bolovi u lijevom jajniku, svijetlosmeđi flek na ulošku također 🙃😳🙈Ovaj postupak mi je bio pravi rollercoaster…
    Moj doktor M. je sve dobro predvidio, samo što je beta narasla malo više nego se očekivalo i to je to…

😔😔😔😔

🙋‍♂️ 26g. Dg: nalaz varira od oligoasthenonecrozospermie do normospermie
    🙋‍♀️24.g. jajnici PCOS like
    Poliklinika Škvorc
    2/20 1.IVF (prirodni ciklus) - > beta 100
    ab. compl. 6 tj. :(
    9/20 2.IVF (prirodni ciklus) - > vraćen 1 osmostanicni
    1. bhcg 12dpt 140
    2. Bhcg 15dpt - > 680
    23.10 vidljiva GV 11mm i ŽV 3 mm bez EO
    03.11 7+0 veliki smo 9,3 mm i kuca nam ❤️
    30.11 11+1 👶 4,4 cm 🥰
    29.12 imamo curku ❤️

• Avatar Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    Belaaa,možda se desi čudo❤🙏🏻
    28. Prosinac 2020. 20:19

Cure nadam se da ste sve ok i da ovaj potres vise nece pa sta je ovo vise jadni ljudi sve vise otisloo kv... 😱
    Astra hvala ti mnogo mi znaci kad neko sa tim iskustvom napise i da je sad opet usipo i nesto lijepo cut u mojim molitvama i bit ce sve dobro ,da borit cu se i nadati i da se nikad nece ponoviti i da znam da su godine ali idem dalje polako i hrabro🙏,❤️
    Bozma zao mi je ali treba se boriti i ic daljee🤗❤️🙏
    Ja cu nastojati prirodno i u Bozje ruke za sada jer postupaka vise nemam a ni love sada a posto kazu da se polodnost popravi nakon spontsni i da sada to prakiciramo nastavit cemo ali bez presinga i razmisljana   samo opusteno🙏

Ja38g moj43g ,sa 35g prva trudnoca spontani kiretraza pataloski sve ok trombofilija ok 3g pokusavanja sa37g krecemo u ivf2019do2020/6neuspijeli Kbc Split njemu sve ok meni, amh 7,14pa 2,61pa 3,61pijem trave Ramize ostvarena prva trudnoca 8/20 sve ok 1,2uzv 3uzv na plodu anomalije ☹️ 3.11Zg pregled dok Hafner za fetalnu medicinu,7.11 prekid trudnoce radi veliki malformacija izgubili nasu bebicu💔😪🙏Desila se prirodna trud.. nakon sveg i mola kiretaža💔,11/24 ,42.g zadnji pok.mpo 😞

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.