Mattanrekao mi je da će rasti eventualno do 30-40 i onda da će sa mengom to otići. Mengu još nisam dobila.
Mila i ja sam se iznenadilaManemojzvala sam odmah, javila se sestra na dežurni telefon, pitala me da li smo vraćali blastociste ili trodnevne, rekla da odmah vratim terapiju i izvadim betu u srijedu! Danas mi je 14dpt trodnevnih, znači prva beta je bila 10dpt.
Odjurila sam doma, stavila odmah tri utrića i sad se osjećam aj bok. Zbunjeno i svakako.
Ne mogu ni zamisliti roller coaster emocija kod tebe trenutno. Savjetujem ti da se zaokupiraš kako god znaš i umiješ da ti vrijeme brže prođe do srijede!
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Cure, ponovila sam betu jutros i stigli su mi nalazi😳
https://ibb.co/0fqZYyh
Jesmo se jučer raspisali o čudima, ako ovo nije čudo ne znam šta je. Kako god na kraju završilo, čudo je. ogu mislit kako ti je
Stvarno jesam u šoku, i nije mi drago što sam prestala sa terapijom, kamoli sve ostalo da ne nabrajam.
Da sam danas išla prvi puta vaditi betu, kad je realno i red, a ne 10dpt trodnevnih, mislim da nebi imala toliko šokova. Ovako si neću oprostiti ovo ne uzimanje terapije već 4 dana.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Stvarno jesam u šoku, i nije mi drago što sam prestala sa terapijom, kamoli sve ostalo da ne nabrajam.
Da sam danas išla prvi puta vaditi betu, kad je realno i red, a ne 10dpt trodnevnih, mislim da nebi imala toliko šokova. Ovako si neću oprostiti ovo ne uzimanje terapije već 4 dana.
maa neces si trebat sta oprostit, ako je uz prekid terapije nastavilo rast to je neki snazan malac.. mozda i dva ha?
Taj malac ima stvarno neki ludi, divlji i borbeni gen 😁😁😁😁
Ma nemas zbog cega zalit, on raste, bez terapije. Bravoo 🙏❤️😁😁😁
🤍
Samo da još napomenem da sam prvi puta vadila betu privatno, ovo danas je nalaz iz bolnice gdje su mi dozvolili vaditi betu bez naručivanja jer je neka predobra sestra tamo tako odlučila. Inače se kod nas mora naručiti, pa sam zato prvi puta išla privatno. Povraća mi se od muke trenutno i zbunjenosti.
Kako bude biti će, spremna sam na oba ishoda.
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
Aurora 🙏🤞❤️
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Mila i Sanjich, pila sam i vino prekjučer. Trenutno mi se plače od muke i jada...
Ako slučajno beta nastavi rasti, to će stvarno biti č u d o !!!
Cure, ponovila sam betu jutros i stigli su mi nalazi😳
https://ibb.co/0fqZYyh
Juhuhuhu ❤️❤️❤️❤️❤️❤️❤️🎉🎉🎉🎉
Aurora 🙏🤞❤️
Hvala! 💜💜
Sortiraj odgovore
Najstariji