AuroraB, daj me podsjeti, jesi li ti radila ICSI ili IVF?
💔💔💔
Milai Sanjich, pila sam i vino prekjučer. Trenutno mi se plače od muke i jada…
Ako slučajno beta nastavi rasti, to će stvarno biti č u d o !!!
Vino je dobro za krv!!! Nemoj se gristi!
Ja sam prosle godine bila pijana Bozica do Nove i imala prirodnu trudnocu! Ne brini zeno.
Ako je to recept, krećem piti odmah. Nadam se da ne kasnim…. Je li se računa ako pijem od pravoslavnog Božića do pravoslavne N.G?
hahahha..možda je baš to dobitni recept jajne stanice buknu od alkohola u krvi.
Što se tiče kontracepcije prije postupaka - kužim da ima svoje zašto, ali ja baš ne bi bila sretna da mi je to nametnuto. Meni se kontracepcijske pilule "čistile" iz tijela jako dugo.... u početku (prvih godinu i nešto) su mi ginekolozi već prognozirali anovulacije. Da bi se s vremenom polako, ali sigurno, sve vratilo u "normalu" (29 dana ciklusi, detektirane uredne ovulacije.
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
AuroraB omg kako zbunjujuće, mogu misliti koji ti je šou sada 🙄 Vino je dobro za prokrvljenost maternice 👍 Sretno i nadamo se čudu skupa s tobom...
Na kojoj stranici su tvoji testovi Bozma? Čini se da su mi promaknuli
2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
6tt+2 imamo 💗
hahahha..možda je baš to dobitni receptjajne stanice buknu od alkohola u krvi.
Što se tiče kontracepcije prije postupaka - kužim da ima svoje zašto, ali ja baš ne bi bila sretna da mi je to nametnuto. Meni se kontracepcijske pilule "čistile" iz tijela jako dugo…. u početku (prvih godinu i nešto) su mi ginekolozi već prognozirali anovulacije. Da bi se s vremenom polako, ali sigurno, sve vratilo u "normalu" (29 dana ciklusi, detektirane uredne ovulacije.
Leia, ma znam da nekad nekima moraju dati kontracepciju prije postupka, ali onda je to tako individualno odlučeno baš za njih.
Meni je smetalo što se ovdje rutinski svi stavljaju na pilule jer je njima tako lakše. Pregrizla sam to, ali bih radije bez pilula idući put jer ih baš jako jako ne volim.
Inače ih ne pijem već nekih 15, 16 godina, jako puno problema su mi stvorile u onih 3 godine što sam ih pila.
💔💔💔
Korisnickoime, pa sto sve te neke tuzne, ruzne, ljute nadimke, daj nesto cvrkutavo malo za promjenu 😂
Evo slika sa balkona, puse i macka me zlostavlja, nema nista, u ormaru 😂 cak i izgleda kao da ima
https://ibb.co/RBvg2gC
Mattan, evo, čisti ko suza 12dnt dvodnevnih
Korisnickoime, pa sto sve te neke tuzne, ruzne, ljute nadimke, daj nesto cvrkutavo malo za promjenu 😂
Evo slika sa balkona, puse i macka me zlostavlja, nema nista, u ormaru 😂 cak i izgleda kao da ima
https://ibb.co/RBvg2gCMattan, evo, čisti ko suza12dnt dvodnevnih
Ne znam ja kako tvoje suze izgledaju, ali moje su čišće od tvojih
Kad vadiš betu?
💔💔💔
Ovog puta IVF.
Znam da je mala, da nije ni to dobra beta... Koliko si ono ti imala prvu betu?
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
hahahha..možda je baš to dobitni receptjajne stanice buknu od alkohola u krvi.
Što se tiče kontracepcije prije postupaka - kužim da ima svoje zašto, ali ja baš ne bi bila sretna da mi je to nametnuto. Meni se kontracepcijske pilule "čistile" iz tijela jako dugo…. u početku (prvih godinu i nešto) su mi ginekolozi već prognozirali anovulacije. Da bi se s vremenom polako, ali sigurno, sve vratilo u "normalu" (29 dana ciklusi, detektirane uredne ovulacije.
Leia, ma znam da nekad nekima moraju dati kontracepciju prije postupka, ali onda je to tako individualno odlučeno baš za njih.
Meni je smetalo što se ovdje rutinski svi stavljaju na pilule jer je njima tako lakše. Pregrizla sam to, ali bih radije bez pilula idući put jer ih baš jako jako ne volim.
Inače ih ne pijem već nekih 15, 16 godina, jako puno problema su mi stvorile u onih 3 godine što sam ih pila.
Meni bi možda odgovarale zbog visokog LH, ali mislim da bi mi dugi protokol još više odgovarao. Tako mi je dr. V planirao, ali u kratko vremana smo imali dva stimulirana, bilo mi je previše financijski ići u treći, znaš i sama cijene, a kamoli za dugi protokol da mjesec prije počnem sa stimulacijom, pa smo odustali
Ovog puta IVF.
Znam da je mala, da nije ni to dobra beta… Koliko si ono ti imala prvu betu?
Nije dobra beta, ali treba je pratiti. Stvarno može biti uspješna trudnoća, ima i takvih (rijetkih) slučajeva. A opet, može biti vanmaternična, ima i takvih (rijetkih) slučajeva. Bolje je znati, nego se kasnije pitati ili kajati. Definitivno se nešto zbiva kod tebe, svaka informacija je korisna.
Moja beta je bila 78, ali to je bilo 11dnt trodnevnog, što je pristojna beta za to doba (prosjek je 48).
💔💔💔
Aurora Moja je 15dp3dt bila 38. Nisam je vadila ni prije toga, a ni dva dana nakon jer sam krvaruckala nešto, a i tu sam vadila jer je dr isplanirao da odmah idem u postupak sa letrozolom.
Sortiraj odgovore
Najstariji