Kača84, nisma odustala, ali sam svjesna da su losi, trodnevni,sestostanicni i trostanicni 😑😩 pa sađo zelim odmah znat sta mi je dalje. Kako i di... Ne znam kakve su tvojw stanice bile...Cestitam na tvom malom pingvinu 😁😁❤️
Bozma + femara cito... Malo sam guglala i bas zelim nesto drugo probat, vidit sta neko drugi kaze. Maknit se iz st. U krajnju ruku ta Ceska nije na kraj svita.. vise ispadne putpvanje i smjestaj, od samog postupka
🤍
Inače, cure, pitanje. Ja se danas osula prištevima. Utješite me da to znači da sam plodna/da mi je krenuo ciklus/neki vrag pozitivan da imam barem neku utjehu što sam gadna.
Ženo čestitam ušla si u pubertet 😂😂😂😘😘😘.
Meni uvik kad je pms izbaci bar jedan pristic
Cure, ponovila sam betu jutros i stigli su mi nalazi😳
https://ibb.co/0fqZYyh
Ma jel ja ovo dobro vidim ,66. 😲
🤍
Šta doktor kaže? Zovi ga odmah po meni, i to zovi dok ti se ne javi! I onda odmah nama javi!
Koji dan transfera si vadila prvu betu?
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Inače, cure, pitanje. Ja se danas osula prištevima. Utješite me da to znači da sam plodna/da mi je krenuo ciklus/neki vrag pozitivan da imam barem neku utjehu što sam gadna.
Ovo mogu ja potvrditi. Svaki, ali baš svaki ciklus - pred ovulaciju i za vrijeme o, zatim pred m i za vrijeme m sva sam prištava (i to mi se najčešće baš stvaraju te akne na rubu obraza, što je baš karakteristično za o). Nekada se dogodi i da se to dvoje "spoji" pa hodam tako gadna većinu mjeseca. Pri čemu sam prištava zadnje dvoje godine, jer većinu svoje reproduktivne dobi sam bila na pilulama i ten čist ko suza. Sad je kaos kada imam prirodne cikluse. Želim reći da je to sigurno dobar znak! (osim ako si pretjerala s francuskom i slatkim preko blagdana, pa da to možeš tome pripisati )
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
Mogu mislit kako si zbunjena, pa tko ne bi bio 😳Zbilja me zanima šta će dr reći, sjećam se da si pisala da je rekao da će rasti, ali baš toliko...
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Mattan rekao mi je da će rasti eventualno do 30-40 i onda da će sa mengom to otići. Mengu još nisam dobila.
Mila i ja sam se iznenadila
Manemoj zvala sam odmah, javila se sestra na dežurni telefon, pitala me da li smo vraćali blastociste ili trodnevne, rekla da odmah vratim terapiju i izvadim betu u srijedu! Danas mi je 14dpt trodnevnih, znači prva beta je bila 10dpt.
Odjurila sam doma, stavila odmah tri utrića i sad se osjećam aj bok. Zbunjeno i svakako.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Belaaa drago mi je da si se javila, samo ti znas kako se osjecas i zelim ti sto prije snagu za dalje ❤️ drzi se ❤️
Manemoj, Anksimoron zao mi je, bas sam tuzna da nam kraj godine nije donio vise plusica..
Nina imas lijepe crtice, neka beta samo potvrdi 🤞🏻
Bozma ja vidim sjenicu na dva komada, nesto se sigurno događalo kod tebe..
Aurora ocito ti preostaje ponavljati betu da mozes pratiti sto se događa..i zelim ti da upadnes u skupinu čuda, navijam za to ❤️
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Mattanrekao mi je da će rasti eventualno do 30-40 i onda da će sa mengom to otići. Mengu još nisam dobila.
Mila i ja sam se iznenadilaManemojzvala sam odmah, javila se sestra na dežurni telefon, pitala me da li smo vraćali blastociste ili trodnevne, rekla da odmah vratim terapiju i izvadim betu u srijedu! Danas mi je 14dpt trodnevnih, znači prva beta je bila 10dpt.
Odjurila sam doma, stavila odmah tri utrića i sad se osjećam aj bok. Zbunjeno i svakako.
Drmni ti i koji normabel, bar bi ja, onak za živce 😁
Koja luda situacija, zaista!
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji