A stvarno ih nema smisla imati 18 kad ih samo 12 oplode. Dakle, 6 ih bace kakve god da jesu.
Ja bih radije gađala na 10, 11 komada.
💔💔💔
Ja sam na Rekovelle s podebljanom dozom i amh od 43 dobila 3js... Tako da meni on ne pase, ali su se dvije oplodile, jedna je u trbuhu, a druga je 🐧. Mozda on radi na kvaliteti, a ne kvantiteti 🤷♀️
Korosnickoime zelim šljokica nadimak, najbolji je!
Manemoj mislim da ces dobiti zeleno svjetlo za odnose. Ja sam se pomirila da smo muz i ja iducih 7 i pol mj prijatelji s malim povlasticama. 😂😂
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
A stvarno ih nema smisla imati 18 kad ih samo 12 oplode. Dakle, 6 ih bace kakve god da jesu.
Ja bih radije gađala na 10, 11 komada.
MTB da mogu birati gadjala bi na 3 koje će se sve uloviti 🙈 i prvi put gadjala tako ali nisu bili poslušni 🙈
Sad sam već u sljedećem stimuliranom u mislima pa razmišljam lagano o tome.
Sutra idem vaditi betu pa ću odmah i vitamin d. Ima netko još neki savjet šta da odmah ubacim kad sam tamo i kad me bodu već.
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Ja sam na Rekovelle s podebljanom dozom i amh od 43 dobila 3js… Tako da meni on ne pase, ali su se dvije oplodile, jedna je u trbuhu, a druga je 🐧. Mozda on radi na kvaliteti, a ne kvantiteti 🤷♀️
Korosnickoime zelim šljokica nadimak, najbolji je!
Manemoj mislim da ces dobiti zeleno svjetlo za odnose. Ja sam se pomirila da smo muz i ja iducih 7 i pol mj prijatelji s malim povlasticama. 😂😂
Ufff pa onda ti odlično paše 😉 ali da.. kužim šta hoćeš reći, očekivala si vjerojatno više isto. Ali ja sam čak i pitala doktora kad sam vidila da sve cure tu imaju baš puno i rekao mi je da ne brinem, da
Je ovo skroz ok..🤷
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Ja bih radije gađala na 10, 11 komada.MTB da mogu birati gadjala bi na 3 koje će se sve uloviti 🙈 i prvi put gadjala tako ali nisu bili poslušni 🙈
Sad sam već u sljedećem stimuliranom u mislima pa razmišljam lagano o tome.
Sutra idem vaditi betu pa ću odmah i vitamin d. Ima netko još neki savjet šta da odmah ubacim kad sam tamo i kad me bodu već.
Ja sam provjerila i b12, i sve vezano za štitnjaču (TSH, ft3, ft4, antiTG i antiTPO; iako je TSH za početak dovoljan vjerojatno), folate i feritin.
Mislim, i svašta povrh toga , ali ovo je gornje je bilo samo radi postupka.
💔💔💔
Da nisam žestoki protivnik fizičkog kažnjavanja, moja bi beba dobila po guzi čim bi je rodila - čisto da "plati" za sve što mi je "napravila" do sad.
Ovako će moja djeca "samo" morati plaćati luksuzne staračke domove
💔💔💔
MilaSt, ne rade donacije, ali sad ionako nikud ne mozemo zbog korone, e nema letova, treba friski negativan test za uci u zemlju, pa opet tako kad se budemo vracali pa dok cekam cisto da cujem jos jedno misljenje, da vidim sta oni kazu ima li uopce smisla pokusavat sa svojim stanicama, s kojom bi stimulacijom isli s obziroma na buckuris hormona.
Manemoj ja sam za sad ok, uvijek sam prvih par dana super i onda me klepne depresija 😂. Nadam se da ovaj put nece, jer me ovaj ciklus za ovaj jedan embrij toliko iscrpio i psihicki i fizicki da ne bi trebala to vise vuc
Bozma ja mislim da su tebi suplementi ipak pomogli u kvalitetu j.stanice. Drago mi je sto zvucis bolje i sto ne odustajes. Pozdrav svima, zao mi je zbog ❄️❄️❄️❄️ testova, bice bolje, mora..
😺 42 , AMH 14. 9 pmol/L, Lh-11.4, Fsh-8.4
👽 48
Bez dijagnoze, tj.dijagnoza - godine
Greece
# 1. pokušaj... 15.10 6 oplođenih, transfer 3
Monural, Cetrotide, Ovitrelle
Beta = 0
# 2. pokušaj Gonal 250, Cetrotide, Ovitrelle, 7 oplođenih, transfer 6.04, 3 blaste, nema 🐧 beta 0
# 3.pokušaj Dekapeptil, Menopur, Ovitrel
transfer 7.11, 3 blaste 🍀 beta 19.11 (4,9 😔)
MilaSt, ne rade donacije, ali sad ionako nikud ne mozemo zbog korone, e nema letova, treba friski negativan test za uci u zemlju, pa opet tako kad se budemo vracali pa dok cekam cisto da cujem jos jedno misljenje, da vidim sta oni kazu ima li uopce smisla pokusavat sa svojim stanicama, s kojom bi stimulacijom isli s obziroma na buckuris hormona.
Manemoj ja sam za sad ok, uvijek sam prvih par dana super i onda me klepne depresija 😂. Nadam se da ovaj put nece, jer me ovaj ciklus za ovaj jedan embrij toliko iscrpio i psihicki i fizicki da ne bi trebala to vise vuc
Razmisljam i ja o zg, ili lucinger ili šimunić ili radončić ( tamo bi samo zbog biologa). Iako bi mi bilo steta ne iskoristiti preko hzzo u zg negdje. A mozda mi i ne bude trebalo više poatupaka😂😂, ne znam jesam bas ja te sreće.
Mislim da neke od vas mijesaju Nina92 i mene 😄, trebala sam bit domisljatija s nickom 😂
Tiki i Leptirica bas mi je drago da su vam pregledi dobro prosli 🤗
Bozma, zao mi je za bijele testice, nadam se da je 2021 tvoja 🤞
Manemoj, ne mogu se sjetiti da li si stavljala sliku testa ili si samo komentirala da se slabo vidi, ugl drzim fige za cudo sutra 🤞 Nina92 takoder drzim fige za sutra 🤞
Cure hvala svima na podrsci, sutra vadim pa se javim, mislim da danas necu oka sklopiti 🙃
👩 33, AMH 61.8, PCOS nalik, zavaljena maternica, Crohnova bolest (formirana kolostoma)
🧔 35, sve ok
Prirodno pokusavali kroz 3g ali s povremenim pauzama zbog moje bolesti.
1.) 10/20 - AIH, neuspjesno
2.) 12/20 - 4 js, ET 1 blastice, 3🐧blastice
A) 12/20 - ET, blighted ovum, čišćenje tabletama
B) 05/21 - FET, beta 0
C) 11/21 - FET, beta 0
D) 04/22 - FET, beta 0
3.) 05/22 - 10 js, 4 blastice, freeze all
Sortiraj odgovore
Najstariji