Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    manemoj
    28. Prosinac 2020. 14:06

MTB

manemoj

MTB

A stvarno ih nema smisla imati 18 kad ih samo 12 oplode. Dakle, 6 ih bace kakve god da jesu.
    Ja bih radije gađala na 10, 11 komada.
    MTB da mogu birati gadjala bi na 3 koje će se sve uloviti 🙈 i prvi put gadjala tako ali nisu bili poslušni 🙈
    Sad sam već u sljedećem stimuliranom u mislima pa razmišljam lagano o tome.
    Sutra idem vaditi betu pa ću odmah i vitamin d. Ima netko još neki savjet šta da odmah ubacim kad sam tamo i kad me bodu već.

Ja sam provjerila i b12, i sve vezano za štitnjaču (TSH, ft3, ft4, antiTG i antiTPO; iako je TSH za početak dovoljan vjerojatno), folate i feritin.
    Mislim, i svašta povrh toga , ali ovo je gornje je bilo samo radi postupka.

Ovo me sve tražio u 9 mjesecu prije postupka tako da sam to radila već. Dodati ću i B12 onda. Hvala ti

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

28. Prosinac 2020. 14:06

MilaSt sad vidim da si i ti ispucala 3 stimulirana. Pa, ja bi isto na tvom mjestu, ako sad ne uspije, zadnji ispucala negdje drugo.
    Ja bi kad bi ikad vise isla probala dugi protokol ili krenut iz kontracepcije. Cini mi se da bi mi to s obzirom na visoki LH odgovaralo
    Tanja79 planirate li vi sta za dalje?

manemoj
    28. Prosinac 2020. 14:10

Inače ako nekome pomaže, ovo je meni doktor dao da vadim prije prvih konzultacija:
    AMH, DHEAs, FSH, LH, Estradiol, testoteron, SHBG, Prolaktin, TSH, FT3, FT4, anti-TPO, anti-TG, GUK i inzulin. I naravno briseve:obrisak vrata maternice na aerobe, obrisak vrata maternice na klamidiju, obrisak vrata maternice na mikoplazmu, obrisak vrata maternice na ureaplazmu.

👱🏻‍♀️35 🧔🏻33
    Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
    Godina dana pokušavanja
    10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
    12/2020 FET beta 0.100
    02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
    5+5 ❤️
    6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
    url=https://lilypie.com]

28. Prosinac 2020. 14:17

anksimoron bas sam se nadala pozitivnim vijestima.. ja sam kontala ma nemoguce da nije test napravila garant je pozitivan pa ceka betu da nam kaze.. bas mi je zaooo :( nadam se da si ti okej, ako i nisi trenutno.. skupit ces snage pa dalje u borbu :) <3

Kacusha
    28. Prosinac 2020. 14:18

Pozdrav cure, Tiki i Nina92 sretno! 😊 MilaSt zasto tako rano odustajes? Ja sam svoje vec toliko prigrlila, lijepo mi je u ovom ruzicastom svijetu. Isti dan vadimo betu 😍 cure treci zametak je dosao do blastice i od jucer je 🐧🙏 

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

Kacusha
    28. Prosinac 2020. 14:20

Anksimoron zao mi je zbog bete ☹️ daj si oduska i budi tuzna, ljuta, povrijedjena... Treba pustiti emocije da izađu van. A onda hrabro dalje naprijed ❤️

👱‍♀️39g, 👨‍🦰31g, 👩‍❤️‍💋‍👨2g,
    👱‍♀️AMH 7,78 pmol/l, NK ++, ANA poz, PAI 4g/4g, MTHFR mut
    👨‍🦰 Oligo-normo
    8 transfera, 12 embrija (7blasto, 3 morule, 2-3dnv)1 izvanmaternična. Poliklinika Škvorc, Podobnik, IVF. 🌈
    12mj 2022. posvojenje Emili 💜

sbjelisi
    28. Prosinac 2020. 14:42

MTB dobila si prištiće jer stalno vičeš da si matora! Vidis da nisi, pravo ti bilo! 😂😂😂😂😂😂
    Pixx i cure hvala za info oko niftyja i probira. To je stvarno bilo endukativno!
    Leptirica predivno, predivno ❤😊👶
    Nina89 i Nina92 pomjesala, tu nema dvojbe. Ali sada kada znam da su dvije Nine, pomnije cu pratiti. A obje su u hvatanju beta/ piša pa mi se pomijesalo. 🙈 Ugl.sa srećom obje! 
    ANKSI ❤
    Ostalo sam zaboravila 🙈 
    Kako vi uspijete iskomentirati 15 cura?! Ja maks upsijem zapamtiti 5 🙈🙈

oharascarlett14@gmail.com

sbjelisi
    28. Prosinac 2020. 14:43

Kaca 🔝🔝
    MTB ne mogu naci koji kolagen koristiš? 

oharascarlett14@gmail.com

AuroraB
    28. Prosinac 2020. 14:44

Cure, ponovila sam betu jutros i stigli su mi nalazi😳
    https://ibb.co/0fqZYyh

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Matkiša 😎
    28. Prosinac 2020. 14:47

AuroraB

Cure, ponovila sam betu jutros i stigli su mi nalazi😳
    https://ibb.co/0fqZYyh

Čekaj jesam li ja tebe dobro shvatila da ti je doktor rekao da će rasti par dana? 

2x IUI, prirodna asp (nema js), ICSI-🐧🐧🐧
    FET 1️⃣ biokemijska✖️ FET 2️⃣ ✖️
    FET 3️⃣ Bhcg 10dnt> 198,5 - 12dnt> 608,0 ✔️
    Uzv - 5tt+2, GV 11 mm, ŽV 3 mm
    6tt+2 imamo 💗

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.