Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    28. Prosinac 2020. 12:16

🌼TiKi🌼

Pinxx ja idem privatno na kombinirani kod tog dr. sto me pospotao za Nifty i radit ce mi mini anomaly uz vađenje krvi. Ne znam kako je po bolnicama 🤷‍♀️
    Imala sam abrupciju posteljice zbog niskog sijela iste, nazalost. Kazu da moja blaga trombofilija nije uzrok tome, ali su mi dali andol preventivno.

I ja sam sve privatno radila kod nazovi stručnjaka. Slazem se da je ultrazvuk najbitniji u svemu tome, ja mislim da se meni dogodilo to da u tom trenu kad mi je radio brzinski anomaly stvarno nije nista primjetio i onda je dosao uredan kombinirani i kasnije se vodio time i uopce nije detaljno gledao.

28. Prosinac 2020. 12:29

Manemoj samo za tvoje oci 😂 
    https://ibb.co/gZQbFHm
    Meto nemam pojma sta bi, Split mi vise ne dolazi u obzir, ti Poljakovi polustimulirani nisu za mene, a cini mi se ni ta Bemfola u bolnici. Poslala sam mail IVF-u, probala bi dogovorit konzultacije cisto da vidim sta ce rec iako mi se ne ide u nove stimulacije vise, a pogotovo ne punkcije. 8 punkcija u manje od 2 godine mi se cini i vise nego previse 😁
    AuroraB slazem se s tobom, sad znam da nije stvar maternice i implatacije nego jednostavno embrij ne valja i mozda ce ruzno zvucat, ali cak mislim da imam srece da mi se losi embriji niti ne implatiraju.sad zasto je zadnjih par mjeseci test poceo ipak nesto pokazivat...je li to do maticne ili neceg drugog.
    ANKSIMORON nadala sam se da ces ti ovu godinu zakljucit pozitivno
    Nikitta moram ti rec da mi je ovaj kolagen koji si spominjala super. Prije sam uzimala u tabletama i bezveze, nikakve promjene nisam primjecivala, a i nisam redovito pila jer mi je uz sve ostalo bilo previse tableta. Lice mi je super, kako sam svijetla sve mi se vidi, fleke od sunca, svaki pristic, kapilara, budem roza i nezamislivo mi je izac bez pudera a sad je super cisto i normalne boje mi je koza. Bas nekako svjeze izgleda ten. Za kosu ne znam jer sam stavljala keratin, a nokte sam i prije imala cvrste, samo sto mi se sad upalio prst/nacikli nokat pa mi je srednji prst duplo deblji od ostalih. Ali zato sad kad nekome pokazem srednji prst to izgleda bas kako treba, kao ono sto zapravo zelim pokazat 😂😂

28. Prosinac 2020. 12:41

Crazycat ovdje, slucajno sam izbr. profil. Bozma tnx na info znaci mene prije ozujka nece dopast. I na tom mulleru ima neki trag.

Sreca ♥
    28. Prosinac 2020. 12:45

Bozma vidim da si ti poslala mail ivf klinici,  pa da li ti je stigao odg? I koliko se ceka u njih.  Sad sam ih malo guglala. Cine mi se ok. MTB, takoder za tebe isto pitanje. Kako funkcijoniraju, vidim da im je i hzzo i croatia osiguranje, (kod njih imam dodatno osiguranje) partner. I naravno sve cure koje mozda znaju nesto vise, bila bi vam zahvalna na nekoj info. 

🤍

AuroraB

Bozma ja stalno imam nešto neutemeljeno protiv Rekovelle-a, a recimo od 18jj od Ovalepa su ih uspjeli oploditi 8kom, a od Rekovellea 4 od 7, a moguće da bi rezultati bili još bolji da su ih sve povadili. Dakle matematika ide u korist Rekovelleu. Nadam se da će ti se uskoro javiti iz IVF-a, a možeš i nazvati sad na telefon. Možda bi tebi odgovarao taj lijek, jer su i druge cure imale dobru oplodnju od njega. 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

BAJOMA

Bozna potamnio je od jucer ( iako ga moras slikat na bijeloj polozi i odsjaju

AuroraB
    28. Prosinac 2020. 12:46

Ja ne vidim dobro te tvoje testove Bozma, zar ti nemaš prozor u stanu?!😂

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

Sreca ♥
    28. Prosinac 2020. 12:47

Bozma je*en ti vise ne vidim nikakve sijenice 😔😔
    Anksimoron, drzi se zeno. Ova godina je ocito svima jedno veliko s*anje. Priboli ovo i glavu gore. ❤️

🤍

🌼TiKi🌼
    28. Prosinac 2020. 12:52

Pinxx da, ako te gleda netko tko ofrlje sve odradi onda kao da nista nije radio. Ne znam u kojoj si fazi, ali drzim ti najvece fige i zelim svu srecu ❤️🙏🤞

👨‍🔧 '91., bez dijagnoze
    👩‍⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
    Poliklinika BetaPlus
    1.AIH 7/2019. Beta 0
    2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
    3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
    4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
    1🐧

28. Prosinac 2020. 13:04

🌼TiKi🌼

Pinxx da, ako te gleda netko tko ofrlje sve odradi onda kao da nista nije radio. Ne znam u kojoj si fazi, ali drzim ti najvece fige i zelim svu srecu ❤️🙏🤞

Nakon toga su me forsirali da prijavim doticnog doktora lijecničkoj komori jer je tu svega jos bilo, ali tada nisam imala snage, a sada mi se stečenu snagu ne da trošiti na to. Imala sam i jos jedan missed u 9tt. Obje su bile prirodne trudnoće iako ja imam nizak amh, a m setajući spermio. Sada trenutno smo u pripremanju za ivf. Na svoju ruku cu napraviti sve nalaze, ove sto vi tu spominjete, trombofiliju, torch, sećer, kariograme. Jer lijecnici salju na to tek nakon trećeg pobačaja. Sreća pa imam divnu socijalnu ginekologicu pa ce mi dati uputnice. Ustvari mislim da je malo i bezveze sto se te pretrage ne rade kao obvezne prije postupka potpomognute.

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.