korisničkoime, nama sigurno nije dosadno s tobom i tvojim nikovima
MilaSt, ja sam odradila samo jedne konzultacije kod njih. Prvi dojam je dobar. Zvala sam u petak u 14.10 (nakon njihovog radnog vremena, nisam znala da rade do 14). Oni su mi vratili poziv odmah u subotu da me pitaju što sam trebala. I termin sam dobila odmah u utorak. Tražila sam Grbavca ili Maričića, dobila Grbavca i ostavio je dobar dojam. Da mogu ići kod njih preko HZZOa, sigurno bih išla, ali za sad još nisu sigurni hoće li dobiti ugovor. Trebam ih nazvati u siječnju da saznam, i oni računaju da kreću od ožujka preko HZZO, što će meni možda biti kasno (ja bih radije krenula u veljači). Tako da ću vidjeti. Sve ovisi i o mojim nalazima i menstruacijama.
Bozma namjerno slika testove u ormaru
💔💔💔
MilaSt, javim kad odgovore, sigurno im je danas guzva kako inace svima bude ponedjeljkom.
korisničkoime, nama sigurno nije dosadno s tobom i tvojim nikovimaMilaSt, ja sam odradila samo jedne konzultacije kod njih. Prvi dojam je dobar. Zvala sam u petak u 14.10 (nakon njihovog radnog vremena, nisam znala da rade do 14). Oni su mi vratili poziv odmah u subotu da me pitaju što sam trebala. I termin sam dobila odmah u utorak. Tražila sam Grbavca ili Maričića, dobila Grbavca i ostavio je dobar dojam. Da mogu ići kod njih preko HZZOa, sigurno bih išla, ali za sad još nisu sigurni hoće li dobiti ugovor. Trebam ih nazvati u siječnju da saznam, i oni računaju da kreću od ožujka preko HZZO, što će meni možda biti kasno (ja bih radije krenula u veljači). Tako da ću vidjeti. Sve ovisi i o mojim nalazima i menstruacijama.
Mislila sam se između tuznairužna i ovog😂
Korisnickoime, pa sto sve te neke tuzne, ruzne, ljute nadimke, daj nesto cvrkutavo malo za promjenu 😂
Evo slika sa balkona, puse i macka me zlostavlja, nema nista, u ormaru 😂 cak i izgleda kao da ima
https://ibb.co/RBvg2gC
Korisnickoime, pa sto sve te neke tuzne, ruzne, ljute nadimke, daj nesto cvrkutavo malo za promjenu 😂
Evo slika sa balkona, puse i macka me zlostavlja, nema nista, u ormaru 😂 cak i izgleda kao da ima
https://ibb.co/RBvg2gC
Sljedece ce bit šljokica onda, jer imam fetiš na sljokice i sve sto sjaji😂😂
Bozma da, ja na ovima ne vidim.. a kako si ti? Kako se osjećaš? Djeluješ mi ok što mi je jako drago.
Aurora pa radi tebe i propitkujem Rekovelle 🙈 a nikako da skuzim što ti ne paše kod njega. Baš me zanima hoće mi opet njega u stimuliranom dati, čini mi se da sam i dobro reagirala na njega jer mi je odmah na prvom pregledu rekao da jajnici izgledaju kao da nisu bili u stimulaciji.
Korisničkoime odmah sam pretpostavila da si ti, ja koliko sam tu ti si 4 nadimka promjenila 😉
Ja jedva čekam sutra betu i da javim doktoru, prestanem s utricima.. čak razmišljam da ih odmah ujutro ne stavim. Ako kojim čudom čudesnim nemogućim beta nešto i pokaže mislim da mi neće kasno biti staviti ih u podne.
E i koliko nakon prestanka uzimanja je ok imati odnose? Malo je reći da jedva čekam 🙈
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
korisničkoime, nama sigurno nije dosadno s tobom i tvojim nikovimaMilaSt, ja sam odradila samo jedne konzultacije kod njih. Prvi dojam je dobar. Zvala sam u petak u 14.10 (nakon njihovog radnog vremena, nisam znala da rade do 14). Oni su mi vratili poziv odmah u subotu da me pitaju što sam trebala. I termin sam dobila odmah u utorak. Tražila sam Grbavca ili Maričića, dobila Grbavca i ostavio je dobar dojam. Da mogu ići kod njih preko HZZOa, sigurno bih išla, ali za sad još nisu sigurni hoće li dobiti ugovor. Trebam ih nazvati u siječnju da saznam, i oni računaju da kreću od ožujka preko HZZO, što će meni možda biti kasno (ja bih radije krenula u veljači). Tako da ću vidjeti. Sve ovisi i o mojim nalazima i menstruacijama.
Ee super, hvala ti puno na info. Ubiti ja sam se vec "pomirila" da nista od ovoga, pa zelim se info. Ubiti zelila bi probat negdi drugo... Citala sam da su oni ok.
Bozma znam da si ti spominjala i donaciju, da li oni to rade ili?
🤍
Manemoj, da, nisam realna što se tiče tog lijeka, baš sam zabrijala za bezveze. Matematika je pokazala svoje, a meni valjda sline idu na 18jj koje su bile neupotrebljive. 🤤 Šteta što nisam imala prilike vidjeti što bi bilo da sam ih uspjela sve povaditi...
Bozma ja na žalost ne vidim nikakvu sjenu, ne znam da li ti uživo vidiš kakve naznake? Ja znam da MM (malog mullera) nisam uspjela poslikati, a okom sam vidjela sjenu). Zovi ih još, budu se javili...
Korisničkoime onda budi šljokica, jer što zračiš to i privlačiš 😊
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
korisničkoime, onda mi je ovaj nik puno bolji.
Inače, ajde barem napravi potpis sa svim svojim starim nikovima, lijepo ćeš ga zapuniti.
Šljokica je super nik!!
Bozma, ja na najgornjem vidim. Na srednjem mi se čini da vidim. Na najdonjem ne vidim.
Ali briga mene za testove, ti i ja imamo deal. Terapija do 12dnt, a onda beta.
manemoj, mislim da možeš odmah.
Ja sutra idem na kontrolu i nadam se NAPOKON zelenom svjetlu. Da nisu zadnjih mjeseci kopali svako toliko po meni i gurali mi one ogromne tampone/krpe, bila bih uvjerena da mi je himen opet narastao.
Inače, cure, pitanje. Ja se danas osula prištevima. Utješite me da to znači da sam plodna/da mi je krenuo ciklus/neki vrag pozitivan da imam barem neku utjehu što sam gadna.
💔💔💔
Manemoj, da, nisam realna što se tiče tog lijeka, baš sam zabrijala za bezveze. Matematika je pokazala svoje, a meni valjda sline idu na 18jj koje su bile neupotrebljive. 🤤 Šteta što nisam imala prilike vidjeti što bi bilo da sam ih uspjela sve povaditi…
Bozmaja na žalost ne vidim nikakvu sjenu, ne znam da li ti uživo vidiš kakve naznake? Ja znam da MM (malog mullera) nisam uspjela poslikati, a okom sam vidjela sjenu). Zovi ih još, budu se javili…
Korisničkoimeonda budi šljokica, jer što zračiš to i privlačiš😊
Kužim da.. kad čitam taj vaš broj i ja se pitam zašto ih ja nisam dobila više pogotovo jer je moj AMH skroz ok (26). Ali od 4 sam dobila 3 i smrzlica dva pa računam da je to isto ok jer sam skužila da dosta cura s velikim brojem nema smrzlica na kraju..
👱🏻♀️35 🧔🏻33
Ja-neprohodan jajovod, endometrij se ne zadebljava dovoljno, On-savrsen
Godina dana pokušavanja
10/2020 IVF Podobnik- rekovelle, orgalutran, cikla i ananas.. beta 0.100
12/2020 FET beta 0.100
02/2021 FET decortyn, intralipidna infuzija, estrofem, duphastone. 13dnt beta 1157, 17dnt beta 4407
5+5 ❤️
6+5 veliki smo 1.07cm ❤️
url=https://lilypie.com]
Sortiraj odgovore
Najstariji