Cure moje ja dobila M.
Znači ublažila bih to kad bi rekla KATASTROFA.
Krv je tamnaaaa… Kak prošli put nisam imala zbog pilula, valjda je ovaj mjesec duplo za oba mjeseca. Boli ko sam vrag, povraća mi se od boli..
Imam neke ugruške, ja neznam dali su to ciste nastale od propalih folikula ili što 🤷🏻♀️🤷🏻♀️🤷🏻♀️ ali ovo nije normalno 🙄🙄🙄
U ponedjeljak krećem sa Estrifamom, ak ovo ne stane ja ću ga popiti jer nema šanse da si išta gurnem dolje 🙈🙈🙈🙈🙈🙈🙈
Dali je koja imala sličan slučaj da je toliko krvarila nakon stimuliranog ??
Mislim meni je svaka M dosta jaka ali ovo su nesnosni bolovi koje ni tableta neće zaustaviti. Na momente me popusti pa kad presječe skočila bih sa balkona 🙄🙄🙄🙄
Bljak 🤢 🤢 🤢 🤢 🤢
Dada ja nisam imala apsolutno bolove, ali prvo mrljanje i dva dana je bilo gusto i gotovo crno, grozno nesto, i jos danima mi je ispadao utrogestan, ne kuzim gdje se to toliko nakupilo 🤨
Ja '88., mm '78.
2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻
Aurora ne bih htjela zvucati nezahvalno ali prvi mi je postupak i vjerojatno nisam ni svjesna svega toga,ali meni nista ne znaci ako mi stanice doguraju do blastice a ne prime se,na kraju je ipak neuspjeh i jednako boli dvodnevni i blastica, ova je bila savršena pa sta imam od nje,tugu jad i razocaranje, na kraju je beta negativna isto kao i kod nekog s losijim stanicama, i ta blastica nista ne znaci, mozda da sam duze u ovome ili da mi stanice nikako ne dozive 5.dan bi drugacije razm ali kazem,suma sumarum minus je minus i jos je mozda i gore ako je savršena blastica a nije se primila.. ja sam ocito na gonale okej reagirala, nisam nista drugo ni probala pa nez kako bi na nesto drugo, ti si u Petrovoj, cula sam nesto da upisuju za 4.ili 5.mjesec,znas li mozda jel to istina?
Manemoj bas mi je zao 😔😔😔 onako bas bas, isplaci se vristi razbij koju casu napij se, stagod ti bude potrebno da prebolis,tezak je gubitak i grozan je ovo sport, ali guras dalje, odmori napravi pauzu i ajmo dalje, nije vrijeme za odustati jos, mlada si,i iduca je godina naša 🤗 glavu gore misek, ovo je samo jedan od onih dana kad ne ide, sutra Ce bit bolje mrvicu 😘 saljem veliki hit 💕
MTB treba odmorit i tijelo i mozak, i ne izgubiti sebe u ovom procesu, a tesko je naci neku ravnotežu, ali kad ju nademo odma ostanemo trudne i opet sve ispočetka 😂
Svim ostalim curama drzim fige za dalje, snažnije smo sve nego sta mislimo i iduca godina ce bit bolja 🤗 valjda 😆
Ja 31, amh 13.8, mm 38 asthenozoo
9/20 inseminacija
11/20 ivf, sv.duh, gonal 225,cetrotide,brevactid - neuspješno
Fet 1/2021 2blastice, beta 13dnt 4711 🥰
baby boy 💙🥰😊
Dada ja sam 2019, prije novog stimuliranog bila na pilulama 2-3 ciklusa (Lyndinette 20), to su bili horori od mengi, pucale su ciste (vodene) koje su se nakupile od prošlog postupka, tablete su slabo pomagale. Bilo je baš užas. Onda sam počela trošit uz standard Ketonal i Spasmex, Normabel 2mg da se maternica opusti, jer je bilo baš tako, za skočit s balkona. Trenutno isto imam krvarenje (valjda menga) na Visanne, i isto je užasno već 5 dana, ali dočepala sam se Ketonala danas popodne, pa je lakše. Ono što meni svaki ginekolog uvijek kaže za nas endo bolesnice, ne dozvoliti da se bol razmaše. Čim osjetimo menga bolove, odmah tablete, jer kad se razmaše, ode često u one napadaje i onda samo hitna pomaže. Što god imaš doma protiv bolova, grčeva i za opuštanje mišića, rokaj odmah. Bila si u stimulaciji, a prije toga ne na jednoj, nego na dvije pilule dnevno, to je puno hormona i vjerojatno se endometrioza malo razmahala. Moguće je i da je endometrij bio jako zadebljan, i da si imala biokemijsku (ne sjećam se koliko ti je bila beta?), pa je i to doprinijelo.
Hvala ti 🙏❤️ Imam Knavone, to mi je jedini spas kad imam M bolove, Ketonal je ok ali Knavon je moj spasitelj... Isto je ketoprofen...Ali ne znam koliko ga smijem popiti, jak je iako je 50mg...Popila sam ga i malo je lakše.. A misliš li da smijem na to i Normabel 5mg roknuti? Ne bude previše ako sam prije 10 min popila protiv bolova?
Baš sam se dobro osjećala svih dana evo do danas, kad je krenuo horor i znam da bude sutta već bolje ali ako danas preživim pričat ću 🙈🙈🙈
endometrioza
Nikitta slazem se za bolove i endo. Cim pocnu bolovi i pred mengu, odmah popiti analgetik inace to bude za plakat, mene je znalo boljeti kao da mi netko cupa desni jajnik i doslovno sam plakala od bolova. Jedino sto mi je pomagalo je bio ketonal i normabel.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Nikitta ne boli me strasno, ali taj desni jajnik osjetim, jucer me boljelo malo jace, ali mislim da je to i zbog toga sto uz endometriom na njemu imam i folikularnu cistu, koja je ostala od stimulacije, od 4cm. Osjetim leđa malo jace, ali nemam one menstrualne bolove jake kao u prvoj trudnoci. Samo sto su mi krenule mucnine vec. Nadam se da se nece udruziti s povracanjem.
Dada slobodno normabel od 5mg. Ja sam samo taj pila, osim u trudnoci, onda sam onaj od 2mg.
👨🔧 '91., bez dijagnoze
👩⚕️' 92., PCOS, endometrioza, IR, blagi oblik trombofilije
Poliklinika BetaPlus
1.AIH 7/2019. Beta 0
2.AIH 9/2019. Beta 201, abrup. placente u 24.tt 👼
3.ICSI 9/2020. 1js,1 zametak, transfer 2.dan, Beta 0
4.ICSI 11/2020. 3js, 2 zametka, transfer 3.dan =👶💗
1🐧
Dada31 meni je bila dosta bolna nakon postupka... poslušaj Nikittu i popij poštenu tabletu čim prije. Ja već sad osjećam da će mi ova menga biti prava rasturačica.😳
Malotele, točno znam kako se osjećaš i ne nisi nezahvalna. Samo će ti trebati vremena, kao što i nama drugima treba, da shvatiš koliko je ovo zapravo težak i dugačak put i kako je zapravo sreća stići do blastice jer to ipak govori o kvaliteti vaših stanica. Ja sam bila presretna dok smo kretali u prvi postupak; ne očekuješ tada neke prevelike probleme i veseliš se što nakon toliko prirodnog pokušavanja napokon stiže "lijek" i sad će kao biti sve super. A onda te stvarnost ošamari. Nije lako to sve skupa, zato smo tu da podijelimo iskustva i olakšamo si.
Ja sam se u Petrovoj naručila još u 10mj, već tada su me tako kassno naručili (za veljaču), pa se nebi čudila da je već sada red došao do 5mj.
👩🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡
Malotele, nemoj tako razmisljat. Kuzim da je sad razocaranje, ali ako vi sa savrsenim blasticama necete nista ocekivat sta da onda ocekujemo mi sa embrijima koji su toliko jadni da nam ih vracaju drugi dan jer tesko da i treci mogu dozivit. Prije par dana sam spominjala youtubericu i kako joj je doktor objasnjavao da od npr 8 blastica koje je imala samo pola je zapravo dobro iako sve dobro izgledaju i samo pola bi se implatiralo. Tako da je tvoja dobitna u onoj polovici koja te ceka.
AuroraB meni to zvuci kao znanstvena fantastika jer meni u ovih ne brojim vise koliko postupaka nitko nije nista gledao osim AMH. A pogotovo ne da su gledali prijasnje protokole, to kad bi donijela samo bi mi bacili preko stola natrag uz neki komentar da znaju oni svoj posao. Tako da ja to vise ni ne nosim, vidim cure sa fasciklama i registratorima u cekaoni, imam sve poskenirano u mobitelu, ako zatreba lako otvorim. Nosila sam nalaze trombofilije citav postupak u 06. Mjesec i onaj u 10-ti da pokazem doktorici, kako je nije bilo prestala sam i nosit i vise nisam ni pitala za misljenje
Nemam endo (bar mislim) ali imam strašne menga bolove, spasi me brufen od 600. Uzimam ih vise od preporucene doze jer jednostavno ne mogu izdrzati te bolove. Meni normalbel nikad za nista nije pomogao 😒
Samo mi klecaju noge od njega al nista bolove ne smanji. To valjda svatko ima neku svoju kombinaciju 😅
💁🏻♀️35 g., AMH 32 PCO like
💁🏻♂️40 g., astenozospermija
1. IVF 1/21, kasni OHSS 8dpt , blighted
2. FET 9/21 - beta negativna
3.IVF 11/21 1 blastica - FET 12/21 = blighted
4. sreća 🍀🌈🌟 prirodna trudnoća 🐣🌈☀️
13dpoß116⚡️15dpoß307💫17dpoß692🌟19dpoß1566
🍬🦄🧸🌈 nifty uredan💜🧸🐣🌈
AuroraB smijem li ponovo stavit testove tvoje.
Jer mislim da si ti jedna od onih koja je radila preprerano betu.
Dada31 meni ti menga nakon stimulacije bude grozna u svakom pogledu, ali nisam ja mjerodavna i ne mogu svoje bolove usporedit sa vama curke koje se borite s endo, pogotovo jer mi inače nisu nikad bolne ni duge.
🧍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
🧍♂️42-od astheno-normo
1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧
Sortiraj odgovore
Najstariji