Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    Lucyinthesky
    26. Prosinac 2020. 11:55

manemoj

MTB možeš me staviti na dno liste, postupak za par mjeseci.
    Jutros radila test, snješko da ne može bijelji.
    S tim da ovaj put nisam bila hrabra nego sam se baš raspala, ne mogu si pomoći, cijelo jutro plačem, evo i sad.
    Znam da je ovo maraton i znam da mi je "tek" drugi put ali sad sam u fazi jel ima smisla trčati maraton ako nećeš nikad stići do cilja. Uglavnom trenutno sam užas i jedno radi čega sam sretna je što nisam jučer radila test.
    U utorak ću ići izvaditi betu i onda se javiti doktoru. Nadam se da ću se do kraja dana sabrati, imati ćemo cijeli dan goste pa će mi to pomoći..
    Oprostite što sam ovako iskreno istresla, znam da svi volimo pozitivu više ali ja sam sad baš jadna eto..
    Leoni jako mi je žao.. znam kakav je osjećaj ❤️

Draga, jako, jako, jako mi je žao 😔
    Imaš itekako pravo biti tužna i raspast se, ovo što prolazimo je sve samo ne lako i sama se nekako i sebi, a i svima nama divim odakle crpimo tu volju i snagu za dalje.
    Nadam se da će ti iduća godina donijeti sreću ❤️

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

26. Prosinac 2020. 12:00

MTB

BAJO1

Sory Boznahttps://ibb.co/6rnP2NQ

Ja ovdje ništa ne vidim, ali ja BAJO1 sve vjerujem, ona je prva na mom snješku vidjela crticu koju nitko nije vidio (ni ja).
    Već sam to pisala, tek sam kasnije, kad sam imala i test sa sjenom, kad sam ih stavila zajedno, vidjela da se i na prvom jako jako jako jako slabo, ispod 15 slojeva bijelog, nazire sjena. A ova žena i njeno oštro oko su to vidjeli i na lošoj slici.

Kad sam stavila snjeska nadala sam se da ce ga Bajo provuc kroz filtere i nac crtu, zato sam ga i stavila 😂 iako ja jos nista ne vidim.
    CrazyCatLady sad cu opet spremit sliku. Znaci jos 2 dana terapije. Vise me muci sto bas nista vise ne osjecam

Lucyinthesky
    26. Prosinac 2020. 12:02

Leoni 🌸

Hvala vam cure moje mile 🌸🌸
    Boli, bode, vuce… jos sam dobila proliv celu noc i povracala. Ne znaju zasto, beta negativna i nisu hteli da mi daju nista, kazu ti si neoficijalno trudna 🤦🏻‍♀️ a jebo teee pa beta negativna 12dnt… sta vise ima da se razmatra tu.
    MTB i ja sam bila iznenadjena sto su me pustili na ET, jer su leukociti bili preko 24, i plus hiper… ali dobro, bilo proslo. Zovem ih u ponedeljak da vidimo sta dalje.

Nijr ni meni jasno kako su ti išli raditi et uz hiper 😔
    Tek sad vidim za djeda, žao mi je draga.

🧍‍♀️37-AMH 28 pmol/L, sve ok
    🧍‍♂️42-od astheno-normo
    1.Ivf stimul. Menopur, Elonva, Orgalutran-10/19-transfer petodn. -beta 0, nema 🐧
    2.i3. prirodni ciklus-bez transfera
    4.Ivf stimul.Rekovelle - 05/20-sve stanice nezrele, bez transfera
    5.Ivf stimul.Puregon, Menopur, Orgalutran- 11/20-transfer 2 trodnevna, bez uspjeha, nema 🐧
    6.stimul.Gonal,Cetrotide-04/21-2 trodnevna,beta 0, nema 🐧

26. Prosinac 2020. 12:03

MTB

Leoni, žao mi je. Iskreno, po meni ti nisu ni trebali raditi ET kad si bila u hiperu, trebali su sve smrznuti i ići na odmorno tijelo, Kako si sad, još boli?
    Žao mi je za djeda.AuroraB, nije pola sata već ukupno 18 min. Ja si natrpam matičnu u usta i onda polako radim doručak, sređujem po kuhinji i slično dok ne zazvoni alarm. Ne znam ti kad ti dolazi menga nakon utrića, ja sam bila trudna.Bozma, misli ti što hoćeš, ali pij do 12dnt i onda vadi betu. Jasno??? 3 dana lijevo, desno ti neće ništa dramatično pogoršati, a možda ti pomogne.manemoj, briješ kad kažeš da volimo pozitivu više. Mi najviše volimo naše lavice, u kakvom god da su stanju. Neću te staviti na dno liste dok ne izvadiš betu, ali izvadi je sad odmah u ponedjeljak. Čemu odugovlačiti? I žao mi je.
    Što se maratona tiče, mislim da se ovo preživi tako da se planira postupak po postupak. Realno, da beba kad se rodi ima svijest o tome što sve mora napraviti da bi postala ljudsko biće (naučiti govoriti, jesti, hodati, kenjati na wcu, ….) odustala bi odmah. Idemo korak po korak.

JASNO 😁

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Prosinac 2020. 12:08

SBjelis, srećom sam se prestala zaokruživati, kad sam saznala za loše vijesti krenula sam jesti kao da sutra ne postoji i nabila kila i kila.  Sad sam opet stara i opet kile idu dole. 
    Ali da, veselim se kilama kad budu od bebe. Neka budem okrugla i debela, samo da se beba brčka u meni. 

Leoni, prati osobni osjećaj. Koliko tebi treba da se odmoriš. Mlada si, tebi nije zadnji vlak, možeš si priuštiti koji mjesec odmora ako tako osjećaš.
    Btw, nisi ništa pogriješila. Uspješnost iz jednog postupka je oko 30%. Dakle, u prosjeku nam treba 3, 4 postupka da upali. Rijetke su sretnice kojima upali iz prve.

Bozma, milion puta smo pisali. Ni ne možeš ništa osjećati u tako ranoj trudnoći, trudnički simptomi dolaze tek tamo iza 6tt. Sve ovo prije je terapija i naša brijačina. 
    Drago mi je da si poslušna. 

💔💔💔

26. Prosinac 2020. 12:08

Bozma 🍀🐞

MTB

BAJO1

Sory Boznahttps://ibb.co/6rnP2NQ

Ja ovdje ništa ne vidim, ali ja BAJO1 sve vjerujem, ona je prva na mom snješku vidjela crticu koju nitko nije vidio (ni ja).
    Već sam to pisala, tek sam kasnije, kad sam imala i test sa sjenom, kad sam ih stavila zajedno, vidjela da se i na prvom jako jako jako jako slabo, ispod 15 slojeva bijelog, nazire sjena. A ova žena i njeno oštro oko su to vidjeli i na lošoj slici.

Kad sam stavila snjeska nadala sam se da ce ga Bajo provuc kroz filtere i nac crtu, zato sam ga i stavila 😂 iako ja jos nista ne vidim.
    CrazyCatLady sad cu opet spremit sliku. Znaci jos 2 dana terapije. Vise me muci sto bas nista vise ne osjecam

I beta mi je 12ti dan bila 80, znaci da mi taj 8. ili 9. dan nije mogla biti vise od 20. I taj zadnji najtamniji nije prvi jutranji nego nekad popodne nakon mozda 3 sata trpljenja.

MISS
    26. Prosinac 2020. 12:17

Bozma slazem se s curama,ne prekidaj terapiju,rano je,sjeti se uvijek Maslacakxx ..ima jos nade 🙏
    Manemoj jako mi je zao, samo se ti pojadaj kad god ti je tesko,pa zato smo mi tu, da smo jedna uz drugu i kad je lijepo i kad je tesko. . nije ti lose to sto imas goste,malo ces se preokupirati i zaboraviti na tugu..do tad se isplaci . 
    Leoni jako mi je zao i primi moju sucut za djeda.
    Danas opet bzvze vijesti 🤦

👸34🤴38
    06 i 07/20 AIH - neuspjesno
    08/20 - IVF - biokemijska trudnoca (bemfola150,cetrotid,brevactid stop.) 10 js - nema 🐧
    11/20 - 2.IVF (terapija ista kao 08.mj),13js- 2🐧🐧
    11dnt beta 98.6, 13dnt beta 254, 16dnt beta 953
    UZV 05.12 - 5+2 vidi se GV i unutra tockica 🐞👏
    UZV 21.12 -7+4 , imamo ❤️ i veliki smo 1 cm 🐞🙏
    Uzv 29.12 8+5 , veliki smo 2.33 cm❤️
    18.01 Harmony test - It's a boy 💙,nalaz uredan🙏

AuroraB
    26. Prosinac 2020. 12:19

Manemoj znam kako se osjećaš i svaka čast što si spremna danas na goste, ja sam dva dana prije bete bila u totalnoj totalnoj komi, a ni na dan bete nisam nikog htjela vidjeti osim svojih. Tek danas idem u društvo i baš se nadam da ću biti ok! 
    Pošto je meni sad to friško, mogu ti reći da mi olakšava situaciju što odmah planiram dalje i sva sam sretna što već za dva tjedna imam konzultacije u Petrovoj, dobro da sam to prije isposlovala. 
    Izgleda da je prvi puta najlakše, a što dalje tim gore... 
    Drž'se, dalek nam ne ovaj put😌😘
    Lucyinthesky znači i ti si kavopija?! 🙂 Onda ću slijediti tvoj primjer i ja cmokati matičnu dok se kuha kava😁 Imam dogovorene konz. od prije i upisana sam na postupak, vidjeti ću što će mi reći doktorica i kako ću se osjećati, muž lagano navija da idemo opet kod Šimunića, njemu se tamo sviđa😄 Uglavnom, ne znamo ni sami konkretno... ima vremena za odluku. Nek nam se dojmovi slegnu i nek prođu te konzultacije kod doktorice, pa ćemo odlučiti. 

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

AuroraB
    26. Prosinac 2020. 12:25

Leoni 🌸

Sta biste vi radile? Cekale februar, martili krenule u januaru odmah?

Prvo pričekaj da vidiš kako ćeš se oporavljati po izlasku iz bolnice. Kad budeš psihički spremna i osjetiš da je to pravo vrijeme, onda odi u FET. 
    Žao mi je zbog djeda.😟

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

BAJOMA
    26. Prosinac 2020. 13:29

Bozna do bete ne prekidaj terapiju 
    Evo ti sjenice kroz filter 

https://ibb.co/pzx0BTp

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.