Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    26. Prosinac 2020. 13:43

BAJO1

Bozna do bete ne prekidaj terapiju
    Evo ti sjenice kroz filter

https://ibb.co/pzx0BTp

Znala sam ja da ces ti nju nac 😁 ti si nam expert za crtice. Ne znam kroz sta ti to provuces, ja sam provlacila lroz filtere i nece pa nece 😂

26. Prosinac 2020. 14:02

Pozdrav cure,
    ako ste upoznate s knjigom It starts with the egg znate li gdje bi mogla skinuti free pdf? 🍀

darliv
    26. Prosinac 2020. 14:08

lavanya 🌷

Pozdrav cure,
    ako ste upoznate s knjigom It starts with the egg znate li gdje bi mogla skinuti free pdf? 🍀

https://www.pdfdrive.com/it-starts-with-the-egg-how-the-science-of-egg-quality-can-help-you-get-pregnant-naturally-prevent-miscarriage-and-improve-your-odds-in-ivf-d200460541.html 
    Evo ja sam upravo uspjela skinuti ovdje 🙂

Ja '88., mm '78.
    2018. - Petrova - 3 AIH ❌❌❌
    9/2020. Petrova - 1. IVF - 16 js -> 2 bc, ET 2 bc ❌
    4/22 Petrova - 2. IVF -13 js -> 4 bc; ET 1 bc ❌, 7/22 FET 🐧 ❌, 10/22 FET 🐧🐧 ❌
    3/23 Sv. Duh 3. IVF- 8 js -> 4 bc
    ET 1 bc ❌, 7/23 FET 🐧 ❌
    8/23 prirodna trudnoća, vanmaterična ❌
    6/24 FET 🐧🐧https://ibb.co/GJSYVsZ beta 14.dpt 4534, ❤️ 💔🟰💙
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    3/25 naša najveća ljubav je uz nas 💙🙏🏻

26. Prosinac 2020. 14:14

Nikitta, pa koja im je svrha Visane ako i dalje imaš M? Je li to svima tako? Šta misliš bi li ti bilo tako da si na kontracepciji? Nadam se da je muž uspio kupit Ketonal.
    MISS, sad svi uzimaju za primjer test od Maslačak, ali ako se dobro sjećam, ona je dan prije bete napravila test, bacila pogled i onda test u smeće jer nije vidjela ništa, a već smo zaključili da kad ih radimo ovako rano treba malo duže pričekat.
    AuroraB, Ja uzmem matičnu i nakon 10-tak minuta, dok pripremim doručak, onda popijem kavu. Znači tako od matične nema ništa? A jbt...najbolje onda kavu ni ne pit, uvijek nekoj od tableta kava smeta
    CrazyCatLady jesi radila to jutro sa prvim jutarnjim pa nije bilo ništa ili ti je taj kasnije bio prvi taj dan?
    Leoni, žao mi je za djeda, sad do FET-a odmori, i od hipera i od svega ostalog, kako je MTB rekla, mlada si, nije zadnji vlak, ništa se neće desit ako pričekaš 2.ili 3. mjesec
    SBjelis, znači i tebe muče, meni je krenilo tek sa stimulacijama, ali ja to ništa sama nisam napipala, bar ne prvi put, iako su neke i po 2cm, a moje sise jedva dvojka. Ali dosta mi je više punkcija i dole i gore

Olivera
    26. Prosinac 2020. 14:18

Leoni zao mi je zbog djeda. I moj je nedavno preminuo i teško mi je jer zbog korone i trudnoće nisam mogla na sprovod. A i žao mi je što mu nisam stigla reći za trudnoću jer znam koliko bi se veselio tome.
    Manemoj nemoj se ustručavati plakati, niti pričati nama o tome, sve smo mi ovdje jedna za drugu i lijepim i manje lijepim trenucima. Žao mi je zbog negativnog testa, napravi betu odmah u ponedjeljak da znaš na čemu si. 
    Bozma ja nisam stručnjak za testove (već ona čudakinja koja čeka 3 tjedna vađenje bete), ali i ja čak mislim da je prerano da test išta pokaže...ne prekidaj terapiju ni slučajno prije nego vadiš betu. Navijamo za božićno čudo kod tebe
    Nikitta trenutno sam brineta, kombinacija tamnije na izrastu i donji sloj kose, a gore svjetlije gotovo blond. Ovako mogu izdržati bez farbanja 3 mjeseca a kao riđuša sam morala svakih mjesec i pol u frizera. A potpuno rješavanje crvenog pigmenta se desilo tek kad je kosa izrasla. 

🧔42 👱‍♀️39
    MPO - FET 10/2020 - vraćena jedna blastica, beta divna
    4.11. UTZ - GM s EO 9. 2 mm, kuca nam ❤️
    Mama i tata jedva čekaju upoznati svog dečkića💙

Sreca ♥
    26. Prosinac 2020. 14:24

Cure pozdrav, prvo vama svima i vasim obiteljima zelim cestit Bozic 🎄🎀🥳✨
    Nisam imala vremenena ovih dva dana popratit vas, ali citam nazad par strana. I Bozma ja vidim dvi crtice i na kinezu i sad provucenom kroz filtere 😉😁😍 kakvo prestajanje terapije 8dan 😤 ne pricaj piz*arije 🙄😒
    Evo ja sam jutros sa transfera, vracene naaam dvi, jedna sestostanicna i jedna trostanicna 🤔🙁 ne ulazemo velike nade, pa sta Bog da 🙏❤️ u pon moramo zvati za trecega da li je prezivio. 
    Sve vas cure pozdravljam i nadam se da ste u krugu svojih najmilijih proveli predivan Bozic 🎄🎀❤️

🤍

26. Prosinac 2020. 14:26

Bozma ujutro sam zaboravila i onda sam tek popodne. Ma rano ti je, pa to je tek 10dpo.

26. Prosinac 2020. 14:26

darliv

lavanya 🌷

Pozdrav cure,

https://www.pdfdrive.com/it-starts-with-the-egg-how-the-science-of-egg-quality-can-help-you-get-pregnant-naturally-prevent-miscarriage-and-improve-your-odds-in-ivf-d200460541.html
    Evo ja sam upravo uspjela skinuti ovdje 🙂

Hvala puno!! Uspjela sam 🤩🤩❤

26. Prosinac 2020. 14:49

MilaSt

Nisam imala vremenena ovih dva dana popratit vas, ali citam nazad par strana. I Bozma ja vidim dvi crtice i na kinezu i sad provucenom kroz filtere 😉😁😍 kakvo prestajanje terapije 8dan 😤 ne pricaj piz*arije 🙄😒
    Evo ja sam jutros sa transfera, vracene naaam dvi, jedna sestostanicna i jedna trostanicna 🤔🙁 ne ulazemo velike nade, pa sta Bog da 🙏❤️ u pon moramo zvati za trecega da li je prezivio.
    Sve vas cure pozdravljam i nadam se da ste u krugu svojih najmilijih proveli predivan Bozic 🎄🎀❤️

Jesmo to ja i ti pricale jutros 😊😊😊

Sreca ♥
    26. Prosinac 2020. 14:59

Sanjich🤞🤰

MilaSt

Jesmo to ja i ti pricale jutros 😊😊😊

Maaa daaaj, di sta? Ahahhahaa koja?

🤍

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.