Potpomognuta oplodnja vol. 4

Sortiraj odgovore

Najstariji
  • Najnoviji
  • Najstariji
  • Važna obavijest
    Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu Miss7Mama dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu Miss7Mama te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.
    MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Prosinac 2020. 20:50

Mattan, potpuno te razumijem. Ja znam da sam bolje po tome što se više ne iživciram kad vidim trudnice i majke s djecom. Još nisam skroz dobro jer se ne rastopim na djecu, ali barem sam koliko toliko ravnodušna. Sve je to prirodno.

MaloTele, da, hoće to tako kad se "previše" nadamo. Jedno je biti pozitivan, drugo je otići previše u nebo, jer se onda previše razočaramo ako se ne ostvari. Ja sam osoba od brojki, tako da sam stalno realno optimistična i spremna na najgore. Nisu me ni moje loše vijesti toliko šokirale, jer sam znala da je to realna šansa i "brojala" sam dane do sigurnijeg tjedna. Draga moja, nadam se da nisi shvatila moj post kao da te kritiziram. Znam kako je kad se tako razočaraš, i daj si sad vremena da se oporaviš prije nego kreneš dalje.  

Leia2.0 hahahha, oprosti što se smijem ali znam taj osjećaj kad se "nagradiš" a onda te život "kazni" za to. Nadam se da ćeš se brzo oporaviti i onda nagraditi nečim što tvoje tijelo ipak bolje podnosi. 

Nikitta, dobila si poklon od svoje djece.  Predivno. Inače, ja njih gledam kao i tvoju djecu, iako ih nisi rodila. Slično kao što kod prijatelja koji ima dvoje djece (jedno je ženino iz prvog braka, drugo je zajedničko) to gledam baš tako - on ima dvoje djece, jedno od njegove djece ima još jednog tatu. 

Bozma, meni su na razgovoru u subotu dali termin sa Grbavcem u utorak. Dakle, čekala sam minimalno.

Nadja89, koliko ja znam, oni hormonima mogu malo i iznivelirati folikule. A i ne rastu sve jednako, neke će ubrzati, a neke usporiti. Koje misle pratiti vjerojatno ni oni sad ne znaju, to se odlučuje doslovno iz dana u dan (tj iz pregleda u pregled). Uvijek ih možeš pitati na zadnjoj folikulometriji (prije štoperice) koje misle pratiti i ima li smisla da hvatate one manje pa ćeš vidjeti što će ti reći.

💔💔💔

AuroraB
    26. Prosinac 2020. 21:05

BAJO1

AuroraB smijem li ponovo stavit testove tvoje.
    Jer mislim da si ti jedna od onih koja je radila preprerano betu.

U društvu sam sa curkama, a ja tu vas čitam🙈
    Bajo, evo današnji test, 2 dana nakon bete koja je bila 10dpt
    https://ibb.co/vLs8n2g.. ali to nije dobro, i ne se zanositi time😌

👩‍🦰36, AMH 11.3, LH 4.7, FSH 5.6 🧔 39 normo
    3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧
    37 god., spontana trudnoća, 18tt, curica ♡

AuroraB
    26. Prosinac 2020. 21:07

https://ibb.co/vLs8n2g

3x neuspješna IVF-a bez🐧 (Ovaleap, Rekovelle, Menopur) , od toga 1x izvanmaternična. 4x uspješan i 3🐧

MTBica 💃 🍟💉🤰👶
    26. Prosinac 2020. 21:17

AuroraB, meni ovo izgleda super crta za 12dnt. Jesi sigurna da nećeš ipak još jednom vaditi betu u ponedjeljak? Just in case...

💔💔💔

26. Prosinac 2020. 21:27

AuroraB

A da nisu falili sa betom? Umjesto 70 upisali 7? Dobro je ne zanosit se i uzimat sa rezervom, ali da nastavis utrogestan jos koji dan pa vidis hoce li crta bit postojana, ako bude svijetlila lako obustavis

AuroraB
    26. Prosinac 2020. 21:35

Cure, rekao mi je doktor ujutro telefonsli da je moguće da beta raste pošto testovi tamne,  da će vjerojatno doći do 30-40, i tada da će itići sve sa mensturacijom.. da prekinem terapiju jer beta 7 nije dobra. Ako slučajno ne dobijem M da ga nazovem. Terapiju sam prekinula još prekjučer... budem sutra otišla do Mullera i ponovila test. 

• Nadja89
    26. Prosinac 2020. 21:35

AuroraB

Aurora vjeruj da trazim test koji je meni sestra poslala posle 10 dana kasnjenja mjesecnice, mislim da je cak svjetlija linija bila..Nisam nikada imala ni sjenu na testu, ali ovo meni izgleda kao pravo pozitivan test😊.. Ne prekidaj terapiju 🙏

👱‍♀️31 👦34
    3 godine trudilica
    Ja: hipotireoza, hashimoto
    On: OAT težeg stupnja, varikokela
    8.2o2o 1. IVF (Femara, Gonal, Cetrotide) 4 jajne stanice, 2 oplođene, beta >1
    12.2o2o 2. IVF (Femara, Menopur, Cetrotide) 8js, 6 oplodjenih, 6 embriona 5. dan se prestali razvijati, nema ET 😔
    11.03.2021 operacija varikokele

sbjelisi
    26. Prosinac 2020. 21:40

Nadja ovako sam ti ja krenula s tim folikulima..
    4dc - 2 vodeca (7,9) i dva manja, zanemariva. Odlazim doma u banani da nakon tih mrtvih hormona na koje sam imala takvu odbojnost ja imam samo 2 folikula. A ta dva jos moraju: a. dati js. b. js moraju biti kvalitetne, c. biti oplodjena, d. dati dobru zigotu, e.nastaviti se dijeliti, f. primiti se. Tako sam bila nesretna da imam samo ekipu od 2 koji ce morati proci to sve. Mislila sam, sto ih je vise, veca je sansa. 
    6dc - 1 vodeci (13), ostale otpisuje jer su zaostali (9,8,8). Ja banani teskoj.. Sad je samo jedan.. Najradije bila odustala da nisam potrpala sve te gonale u sebe.. 
    9dc - 4 folikula prave velicine!! (12-15)
    11dc (punkcija) - 4 folikula prave velicine!! (17-20) i jos jedan koji se stvorio ni od kuda!! (13)
    Sva 4 oplodjena.
    Cudo. 
    😉 Nadam se da ce te ovo malo ohrabriti. 

oharascarlett14@gmail.com

26. Prosinac 2020. 21:42

Nikitta, nisam nista primala od boostera ali ovo mi je prvi put da sam na kombinaciji utrogestana i estrofema zajedno. Uzas....skrivam se od muza da ne vidi da placem po cijele dane 🙈, ali bez problema se nakon 2 minute smijem 😁
    Olivera ne vidim lice ali po ovome sto vidim cini mi se da su na forumu sve zene zgodne

sbjelisi
    26. Prosinac 2020. 21:44

Majkomila, ja ne kuzim te testove. 🙈
    Ne znam zivciraju li me testovi vise ili ovo ludo cekanje 🙈🙈
    Danas sam surfala testove, ima ih dosta. Ono sto me mori sam na onom od Clearbule ranom testu ne mogu naci podatak je li osjetljivost od 10 ili od 25 pa na vise. Zapravo, ni na jednom njihovom testu nisam nasla taj podatak na netu. Sigirna sam da nisam dovoljno duboko kopala, kod drugih je to jednostavno navedeno u opisu. Kod CB nije. Samo pise Otriva T i do 6 dana prije mjesecnice. Hm..

oharascarlett14@gmail.com

• Uključi se u raspravu, znaš da želiš!

Zdravo! Čini se da uživate u raspravi, ali još se niste prijavili na račun. Nemaš korisnički račun? Registracija je brza i jednostavna, registriraj se i uključi se u raspravu.